Francie – Rakousko 7:2 (kon.) | Dánsko – Slovensko 5:3 (kon.) | Česko – Norsko 2:0 (kon.)
konec
Francie
7:2 (1:1, 3:0, 3:1)
Rakousko
Středa 09.04.2014, 13:00 • ZS Přerov • Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Francie právě vstřelila branku!
    Definitivní podobu skóre dnešního zápasu dává po střele z levé strany ATHENA LOCATELLIOVÁ, Marchhartové propadá puk pod vyrážečkou. Asistence: Emmanuelle Passardová a Gwendoline Gendarmeová.
     
    55:34
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušanky využívají přesilovou hru, trefuje se ANNA MEIXNEROVÁ. Asistence: Denise Altmannová.
     
    50:08
    Francie právě vstřelila branku!
    Nešťastný gól z pohledu Rakouska, Marchhartová nejprve dokázala chytit střelu LORE BAUDRITOVÉ, puk jí ale vypadl z lapačky a pohotová Baudritová ho dokázala "došťouchnout" mezi betony do branky. Asistence: Morgane Rihetová.
     
    45:41
    Francie právě vstřelila branku!
    Obrovitá Altmannová sice dokázala dostat puk do středního pásma, tam ho ale získala LARA ESCUDEROVÁ, která se z levé strany dostala do třetiny soupeřek, ty odešly nepochopitelně střídat a pro Laru to již bylo jednoduché – přesná střela a gól! Asistence: Betty Jouannyová.
     
    33:43
    Francie právě vstřelila branku!
    Nejprve Weberová přestřelila branku Rakouska, puk získaly Francouzky, které zaútočili po levé straně, kde přebírá JADE VIXOVÁ, ta si sjíždí do mezikruží, odkud přesně umístěnou střelou pod lapačku Hornichové dává čtvrtou branku svého týmu. Asistence: Estelle Duvinová.
     
    30:08
    Francie právě vstřelila branku!
    Duvinová to udělal velmi šikovně, Marchhartová si lehla v brankovišti, Duvinová se neukvapila a sjela s pukem na holi za branku, odkud přihrává MARION ALLEMOZOVÉ, která zakončuje do odkryté branky. Asistence: Estelle Duvinová.
     
    26:03
    Francie právě vstřelila branku!
    EMMANUELLE PASSARDOVÁ se dokázala prosadit na hranici brankoviště, kde se k ní odrazil puk po střele Parmentové a střelou nad lapačku Marchhartové dostává Francii do vedení. Asistence: Lea Parmentová.
     
    15:40
    Francie právě vstřelila branku!
    LEA PARMENTOVÁ se prosazuje střelou z mezikruží a Francouzky využívají přesilovou hru, stav zápasu je nerozhodný 1:1. Asistence: Virgine Bouetz-Andrieuová.
     
    04:58
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Úvodní tlak Rakušanek vyústil v první gól, který dává z dorážky JANINE WEBEROVÁ. Asistence: Julia Kainbergerová.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 16. Parmentová (Bouetz-Andrieuová), 27. Passardová (Parmentová), 31. Allemozová (Duvinová), 34. Vixová (Duvinová), 46. Escuderová (Jouannyová), 51. Baudritová (Rihetová), 60. Locatelliová (Passardová, Gendarmeová) – 5. Weberová (Kainbergerová), 56. Meixnerová (Altmannová)


    Francie: Baldinová (Morinová) – Locatelliová, Gendarmeová, Goncalvesová, Lager-Lacombeová, Bouetz-Andrieuová, Parmentová, LeClercová, Riddeová – Duvinová, Allemozová, Baudritová – Fohrereová, Passardová, Boucheová – Escuderová, Jouannyová, Cuasnetová – Obreová, Vixová, Rihetová
    Rakousko: Marchhartová (31. – 46. Hornichová) – Wittichová, Hyblerová, Fazokasová, Grascherová, Schneiderová, Kainbergerová, Hausbergerová, Hammerleová – Meixnerová, Altmannová, Kantorová – Hummelová, Weberová, Beiter-Schwarzlerová – Vlceková, Brunnerová, Ullrichová – Volggerová, Hanserová, Lopezová

    Rozhodčí: Ugajinová (JPN) – Schipper-Poeterayová (NED), Šťastná (CZE)
    bahis siteleri