NY Islanders – Ottawa 1:4 (kon.) | Columbus – Arizona 4:3 (po pr.) | Buffalo – Detroit 2:4 (kon.)
NY Rangers – Carolina 4:1 (kon.) | Tampa – Toronto 3:0 (kon.) | Florida – Philadelphia 2:5 (kon.)
St. Louis – Washington 1:4 (kon.) | Minnesota – Boston 4:3 (1:0 po s.n.) | Dallas – Nashville 3:2 (2:1 po s.n.)
Edmonton – Colorado 1:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
Minnesota Wild
4:3 (2:2, 0:1, 1:0 - 0:0)
Boston Bruins
Středa 09.04.2014, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Minnesota Wild!
    Je rozhodnuto! Ilja Bryzgalov pravým betonem zneškodnil Marchandovu střelu zápěstím. Neúspěšný nájezdník rychle prchá za svými spoluhráči do kabiny.
     
    Mikko Koivu nabral velkou rychlost a bekhendovým blafákem poslal Minnesotu do vedení!
     
    Parise, Koivu a Pominville pojedou za domácí Minnesotu. Bergeron, Smith a Marchand pro změnu za hosty.
     
    64:13
    Parise našel svou dlouhou přihrávkou Sutera, proti jehož střele vytasil další zákrok Tuukka Rask!
     
    63:43
    Rask zavřel krám! Proti finskému čaroději neuspěl jak Parise, tak po něm také Brodin.
     
    61:16
    Velké štěstí pro Boston! Coyle naservíroval puk ještě lépe postavenému Moulsonovi, který z velké blízkosti trefil tyčku za už překonaným Raskem.
     
    58:55
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Obrovské nadšení celého stadionu v čele s hráči Minnesoty, kteří dokázali vyrovnat!! Ve středním pásmu zaváhal Bergeron, kterému sebral puk Koivu. Ten ze zadního mantinelu nahrál mezi kruhy, odkud se od brusle jednoho z hráčů puk odrazil k Moulsonovi, který ideálně vyhodnotil situaci a přihrál na nehlídaného RYANA SUTERA, jehož střela prosvištěla Raskovi mezi betony do branky. Asistence: Matt Moulson, Mikko Koivu.
     
    58:19
    Třicet vteřin na poradu navíc si vzal za pomoci oddechového času trenér Wild Yeo. Bryzgalov možná zůstane na střídačce.
     
    57:29
    Coyle pěknou zadovkou našel mezi kruhy Mikka Koiva, který z výborné pozice nenamířil svá mířidla tak, jak si finský útočník představoval.
     
    54:28
    Plány na srovnání jsou na chvíli zmařeny, za nedovolené bránění je totiž na dvě minuty vyloučený Ryan Suter (MIN), který po reklamním brejku bude doufat, že si odsedí celé dvě minuty.
     
    48:11
    Tohle bude solidní šance pro Medvědy, což pochopil také trenér hostů Julien, který si vyžádal oddechový čas.
     
    48:11
    Komplikace pro Divočáky, kteří jdou kvůli hákování Matta Moulsona do tří!
     
    47:34
    Tahle přesilová hra Bostonu moc dlouho netrvala. Za hru vysokou holí odchází za katr Loui Eriksson, který evidentně zasáhl hokejkou do obličeje Jareda Spurgeona.
     
    46:56
    Zbytečné vyloučení Erika Hauly, který v útočné třetině za brankou Raska vložil hokejku pod nohy Pottera, který si to namířil přímo na led. Dvě minuty za podražení pro finského útočníka.
     
    36:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědům se podařilo využít i druhou přesilovou hru a opět se hosté dostávají do vedení. Chára dlouho váhal se střelou, po několika vteřinách se rozhodl nahodit puk na branku, před kterou kotouč za záda Bryzgalova úspěšně svou tečí nasměřoval švédský legionář LOUI ERIKSSON. Asistence: Zdeno Chára, Dougie Hamilton.
     
    34:38
    Přesilovka je u konce, chvíli se bude hrát ve čtyřech na obou stranách. Justin Fontaine podrazil v útočném pásmu Gregory Campbella, což hlavním arbitrům neuniklo.
     
    33:14
    Shawn Thorton u mantinelu fauloval Sutera, za což si vysloužil od rozhodčích menší trest.
     
    29:40
    McCormick se ocitl u kotouče po zaváhání Tuukky Raska, který poslal svůj pas přímo na hůl kanadského útočníka. Hosté nyní měli velké štěstí, že McCormick svou nabídkou před úplně prázdnou branku nikoho nenašel.
     
    16:14
    Jen to na tribunách zahučelo, střelu Koiva vyrazil Rask před sebe, kde úřadoval Parise, i s jeho dorážkou si gólman Bruins poradil!
     
    10:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic je tady další gól v síti Medvědů, je opět srovnáno. Ihned po vyhraném Haulovém vhazování se přes Pottera tlačil dopředu Moulson, který přihrávkou přes brankoviště našel JASONA POMINVILLA, jenž lehce zaznamenal svou dnešní druhou trefu. Asistence: Matt Moulson, Erik Haula.
     
    10:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Chára přízemní střelou od modré zkusil zaskórovat, puk se však od Bryzgalova a poté také Marchanda odrazil na hůl PATRICE BERGERONA, který se rychle zorientoval a díky přesné střele z mezikruží se může radovat ze své 29. branky v sezóně. Asistence: Brad Marchand, Zdeno Chára.
     
    06:55
    Soderberg našel úplně volného Lucice, jehož střelu vyrazil Bryzgalov k Erikssonovi. Ruský gólman předvedl v leže skvělý zákrok lapačkou, která zachránila jeho tým od inkasované branky.
     
    03:00
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tři odehrané minuty, dvě vyloučení a dva góly! Brodziakovo vyhození na modré zachytil REILLY SMITH. Ten si nabruslil na osu hřiště, odkud od modré vypálil kotouč, který ještě mírně tečoval padající protihráč za záda bezmocného Bryzgalova. Ruský gólman na čisté konto ze včerejšího zápasu tedy nenaváže. Bez asistence.
     
    02:07
    Medvědi se usadili v útočné třetině, kde se faulem provinil Ryan Suter, který si za sekání odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    01:05
    Minnesota právě vstřelila branku!
    První vyloučení a hned na to první branka zápasu, skvělý úvod pro Wild! Zach Parise i přes tvrdý atak Cháry z rohu přihrál dozadu, kde stál Koivu, jenž podél modré čáry okamžitě nahrál JASONU POMINVILLOVI, který svou střelou, která zapadla mezi Raskovu lapačku a tyč propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Mikko Koivu, Zach Parise.
     
    00:41
    To není nejlepší vstup do zápasu v podání Bruins, kteří jdou po faulu Lucice do čtyř. Hned na úvod je tu přesilovka pro Minnesotu.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 2. Pominville (Koivu, Parise), 11. Pominville (Moulson, Haula), 59. Suter (Moulson, Koivu), rozh. náj. Koivu – 3. Smith, 11. Bergeron (Marchand, Chára), 37. Eriksson (Chára, Hamilton)


    Minnesota Wild: Bryzgalov (Curry) – Spurgeon, Suter (A), Brodin, Prosser, Scandella, Blum – Coyle, Koivu (C), Parise (A) – Pominville, Haula, Moulson – Fontaine, Brodziak, Cooke – Niederreiter, McCormick, Veilleux
    Trenér: M. Yeo

    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Hamilton, Chára (C), Boychuk, Bartkowski – Meszároš, Potter – Lucic, Soderberg, Eriksson – Marchand, Bergeron (A), Smith – Paille, Kelly, Caron – Krug, Campbell, Thorton
    Trenér: C. Julien

    Rozhodčí: Skilliter, O´Rourke – MacPherson, Murchison

    Diváci: 18 893
    bahis siteleri