Slovensko – Rusko 1:3 (kon.) | Česko – Dánsko 2:0 (kon.)
konec
Slovensko
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Rusko
sk Pátek 11.04.2014, 17:00 • Aréna Ondreja Nepelu Bratislava • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    Rusko dalo gól!
    IĽJA ZUBOV dostal prihrávku do brejku a keďže ukázal všetkým na ľade už len svoj chrbát, skórovať do opustenej bránky bolo pre neho ľahkým sústom. Asistencie: Sergej Širokov a Alexander Burmistrov.
     
    44:22
    Rusko dalo gól!
    Tak teraz to hostia domácim ukázali, ako sa to má, Glinkin vystrelil, Janus puk zblokoval, zostal v ľahu na ľade, ten mu prešiel pomedzi betóny na bránkovú čiaru a odtiaľ ho do prázdnej bránky doklepol FJODOR MALYCHIN. Asistencia: Anton Glinkin.
     
    32:25
    Slovensko dalo gól!
    ADAM LAPŠANSKÝ dostal ponuku od Ivana Švarného na pravý kruh, Adam napriahol a zápästím prestrelil Galimova v bránke. Asistencia: Ivan Švarný.
     
    31:22
    Rusko dalo gól!
    Slovensko nevyužilo ponuku od súpera a tak prišiel trest, Zubov uvoľnil na kruh ALEXANDRA KUTUZOVA, ten švihom vystrelil a pomedzi Janusove betóny poslal puk do siete. Asistencie: Iľja Zubov a Jevgenij Medvedev.
    Marken.cz

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky: 33. Lapšanský (Švarný) – 32. Kutuzov (Zubov, Medvedev), 45. Malychin (Glinkin), 59. Zubov (Širokov, Burmistrov)


    Slovensko: Janus (Laco) – Valach, Sloboda, Švarný, Štajnoch, Stehlík, Čerešňák, Brejčák, Ďaloga – L. Nagy (A), J. Mikúš, Šatan (C) – Lapšanský, Špirko, Bartek – Zuzin, Bulík, Miklík (A) – Bakoš, Šťastný, Haščák – Lušňák
    Rusko: Galimov (Jeriomenko) – Medvedev (A), Kutuzov, Denisov (C), Zajcev, Tokranov, Grigoriev, Mironov, Čudinov – Kalinin, Burmistrov, Varnakov – Širokov (A), Zubov, Prochorkin – Kugryšev, Galuzin, Lisin – Glinkin, Malychin, Karpov

    Rozhodčí: Kubuš, Baluška – Šefčík, Martinko

    Diváci: 4.829
    bahis siteleri