Česko U15 – Maďarsko U15 15:0 (kon.)
konec
Česko U15
15:0 (2:0, 8:0, 5:0)
Maďarsko U15
Pátek 11.04.2014, 18:15 • MEO Aréna, Přerov • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    Češky pěti góly dokonaly zkázu. Čtyřikrát zavěsila Bucifalová, hattrick dokončila Kaltounková.

    Nejlepší hráčky zápasu:
    Maďarsko: Mira Seregelyová
    Česká republika: Monika Kohoutková

    Dámy a pánové, od nás je to vše. Mějte se krásně. Na shledanou. (20:29:09)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Nic, je konec.
     
    59:35
    Kristýna Kaltounková (CZE) je potrestána za faul (vražení na hrazení). Rozhodčí to mohl nechat. Co to za tohoto stavu vyřeší?
     
    58:48
    Češky stále před Vanessou Horváthovou.
     
    57:48
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Tripple-bůr padl v ořerovské MEO Aréně! Češky předvedly další rychlou akci, která skončila až za Vanessou Horváthovou. Adéla Škrdlová, jíž jsme předtím omylem uvedli jako zraněnou, nahrála VERONICE BUCIFALOVÉ a česká kapitánka počtvrté v zápase zavěsila! Asistence: Adéla Škrdlová.
     
    57:27
    Kristýna Kaltounková se dostala na pravém rohu brankoviště k dorážce, Horváthová drží puk nadvakrát pod lapačkou.
     
    56:41
    Do brejku se utrhla Imola Horváthová, ale její sólo skončilo jen na pravém kruhu, kde se nedokázala vymotat až ke střele.
     
    56:00
    Češky ve svém oslabení tlačí a bránící se Maďarky se osvobozují výhozem do středního pásma. Zvláštní, což?
     
    55:24
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Gól v oslabení znamená již čtrnáctý puk za zády maskované dívky Maďarska. Daniela Kolářová vyhrála buly a KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ se blýskla nádherným sólem, které zakončila střelou, jež zapadla za Horváthovou! Asistence: Daniela Kolářová.
     
    55:05
    Český celek je opět potrestán. Na lavici hanby putuje Markéta Zárybnická (CZE) za podražení.
     
    53:34
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Národní výběr pod vedením Rudolfa Vally zaznamenal šťastnou třináctku! Vše začala svými šikovnými rukami Tereza Karlecová, která se po levém křídle protáhla až na brankoviště, ale její zakončení zastavilo Horváthovic děvče mezi tyčemi betonem, ale na dorážku VERONIKY BUCIFALOVÉ už neměla. Je tu hattrick! Asistence: Tereza Karlecová.
     
    52:48
    Domácí celek se musel chvilku bránit a Monika Kohoutková měla dost práce s tím, aby hrací gumu pokryla ve své výstroji.
     
    51:51
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Tak a je to tucet branek. Dvanáctou ránu do sebevědomí maďarských bojovnic zasadila rychlou šajbou kapitánka VERONIKA BUCIFALOVÁ, která tvrdou ránou z levého křídla nedala Vanesse Horváthové jedinou naději na zásah! Asistence: Zuzana Martinů.
     
    51:20
    Nyní už jsou ale Češky zase v útoku a Vanessa Horváthová se musí mít pořád na pozoru, jelikož naše hokejistky nemají slitování.
     
    50:37
    Na zadním mantinelu za brankou Moniky Kohoutkové zůstala ležet Adéla Škrdlová, jedna z úspěšných střelkyň. Nevypadá to s ní moc dobře, jede na střídačku v bolestech a kolem mne se v novinářských kruzích spekuluje o typu zranění – zadní stehenní sval, přihatovač?
     
    50:17
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Tak nyní už česká výprava našla ta vrata od stodoly, do nichž zamířila s kotoučem! Sára Čajanová to provedla na své výškové propozice parádně, protáhla se kolem asi o dvě hlavy větší hráčky. Nakonec nahrála puk na druhou stranu, kde KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ zvedla puk nad lapačku maďarské brankářky! Asistence: Sára Čajanová.
     
    49:11
    Češky se cpou neustále dopředu ale už to hrají jen na krásu a, jak se říká, tahají to až do otevřených vrat. Bohužel, zatím neúspěšně.
     
    48:23
    Z pravého kruhu se odvážila vystřelit Tereza Karlecová, ale její zakončení si našlo cestu jen do betonů Vanessy Horváthové.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Bucifalová (Hymlárová, Karlecová), 15. Hymlárová, 24. Karlecová (Hymlárová, Škrdlová), 25. Zrnová (Bucifalová, Hymlarová), 26. Mlýnková (Čajanová), 31. Škrdlová (Hymlárová), 32. Karlecová (Bucifalová), 34. Držmíšková (Sovjáková, Samohýlová), 35. Čajanová (Mlýnková), 37. Kaltounková, 51. Kaltounková (Čajanová), 52. Bucifalová (Martinů), 54. Bucifalová (Karlecová), 56. Kaltounková (Kolářová), 58. Bucifalová (Škrdlová)


    Česko U15: Kohoutková (Švejdová) – Adamová, Zemanová, Martinů, Škrdlová, Erbenová, Kolářová, Držmíšková, Sovjáková, Bucifalová "C", Karlecová, Zrnová, Vozdecká, Hymlárová "A", Mannová, Samohýlová, Mlýnková, Čajanová, Kaltounková, Hornická "A", Zárybnická.
    Trenér: Rudolf Valla.

    Maďarsko U15: Maruyanová (32. V. Horváthová) – Odnogová "C", Mayerová, Váradiová, Katsanevakiová "A", Kovácsová, Szüisová "A", Fodorová, Szicková, Seregelyová, Páterková, Vakánová, Timko, Fáksóvá, D. Horváthová, Csontosová, Preisingerová, Sándor-Székelyová, Sölédová, Kissová, I. Horváthová.
    Trenér: Jan Bylesjö.

    Rozhodčí: Čaja – Klvač, Navrátil
    bahis siteleri