Predsezónna tlač. konferencia AS Trenčín (kon.) | Predsezónna tlač. konferencia MFK Košice (kon.)
Predsezónna tlač. konferencia ŠK Slovan Bratislava (kon.) | Predsezónna tlač. konferencia MŠK Žilina (kon.)
konec
Predsezónna tlač. konferencia MŠK Žilina

sk Čtvrtek 10.07.2014, 14:00 • Pod Dubňom, Žilina • Tiskové konference
     
    Ďakujeme za pozornosť, skončila sa krátka tlačová konferencia MŠK Žilina pred začiatkom novej sezóny. K sledovaniu prenosov na stránke Onlajny.eu vás pozýva Dávid Švec. (14:44:52)
     
    Otázka ohľadom najbližšieho zápasu v Ružomberku, odpovedá Adrián Guľa: "Nás nezaujíma čo sa deje v Ružomberku. Našou úlohou je tvrdá práca a hra na víťazstvo. Súperov rovnako netrápia naše problémy."
     
    Otázka pre Adriána Guľu ohľadom návratu Lukáša Čmelíka a Petra Lupča po disciplinárnom treste späť do tímu. A.Guľa: "Vnímame ich ako nových hráčov bez ohľadu na minulosť. Dostali rovnakú šancu ako ostatní chlapci, zatiaľ potvrdzujú, že do tímu patria. Nie je našim cieľom hráčov zničiť, je potrebné aby hráči pochopili, že hrajú a pôsobia v MŠK Žilina."
     
    Otázka pre A.Guľu. Aké sú vaše osobné ciele? A. Guľa: "Chceme samozrejme vidieť víťazstvá, máme k tomu svoju cestu. Potrebujeme budovať mužstvo, ale sme pripravení na to, že výsledky nemusia byť hneď. Je to dlhodobý proces."
     
    Otázky od novinárov:
    Otázka pre K.Belaníka. Očakávate ešte nejaké pohyby v kádri? "Odišiel Pavol Jurčo, prišiel obranca Bojan Letič, kde finalizujeme jeho príchod do Žiliny. Intenzívne pracujeme i na príchode stredopoliara, jeho meno bude známe počas budúceho týždňa."
     
    Slovo dostáva kapitán Viktor Pečovský: "Príprava bola krátka, ale pre nás je to dobre, pretože záver ligy nám výsledkovo vyšiel. Máme chuť, máme ambície, chceme vyhrať už v Ružomberku."
     
    Slovo dostáva tréner Adrián Guľa: "Rozhodli sme sa pre domáce prostredie v príprave s akcentom na to, aby sme hrali čo najviac na hlavnom štadióne. Veľa nám ukázali zápasy s Trenčínom či Ľvovom. Sústredenie sme mali v Bránici neďaleko Žiliny, kde sme mali ideálne podmienky. Zápasy nás dobre preverili, súperi boli kombinačne silní a my chceme hrať v príprave so silnými súpermi. Som spokojný s tým, že chlapci sú zdravotne v poriadku, rovnako som rád, že Wiliam sa po rodinnej smutnej udalosti vrátil späť k tímu."
     
    PR manažér tímu Roman Grešo víta novinárov na stretnutí, na úvod dostáva slovo p. Karol Belaník: "Ďakujem za slovo. Je to pre nás špecifické obdobie, po ôsmych rokoch nehráme v európskych súťažiach, takže sme ostali počas prípravy doma v Žiline. Hrali sme v príprave s viacerými kvalitnými súpermi. Boli to dobré zápasy, ukázali nám cestu kadiaľ kráčať. Čo sa týka cieľa do sezóny, ten bol zadefinovaný ešte pred príchodom Adriána Guľu. V tejto druhej Adriánovej sezóne chceme byť lepší ako v tej prvej, chceme hrať kombinačný, ofenzívny a dominantný futbal a samozrejme, chceme byť v tabuľke na lepšom mieste ako v minulej sezóne."
     
    Príjemný dobrý deň z press centra MŠK Žilina. Na dnešnej tlačovej konferencii vystúpi športový manažér Žiliny Karol Belaník, tréner Adrián Guľa a kapitán tímu Viktor Pečovský.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 14:00.

    Dávid Švec

    bahis siteleri