Predsezónna tlač. konferencia AS Trenčín (kon.) | Predsezónna tlač. konferencia MFK Košice (kon.)
Predsezónna tlač. konferencia ŠK Slovan Bratislava (kon.) | Predsezónna tlač. konferencia MŠK Žilina (kon.)
konec
Predsezónna tlač. konferencia ŠK Slovan Bratislava

sk Čtvrtek 10.07.2014, 14:00Tiskové konference
     
    Záver je teda taký, že ďalšie rozhodnutie ohľadom štadiónu padne až na jeseň, dovtedy budú práce stáť. Čo sa týka sezóny, tak Slovan má tie najväčšie ciele. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (14:26:15)
     
    Konštatovaním o štadióne sa tlačová konferencia skončila.
     
    "Veríme, že sa situácia okolo nového štadiónu zase pohne, ale bohužiaľ nie je to až tak v našich rukách. Nechcem do toho veľa zasahovať, ale verím, že sa to dokáže v najbližšom čase vyriešiť." povedal Petr Kašpar.
     
    "Na práci s fanúšikmi sa snažíme pracovať. Naše marketingové oddelenie robí množstvo aktivít, skutočne sa o to snažíme. Veríme, že ľudia prídu. Veľa to závisí od výsledkov, ale aj od štadiónu. Momentálne hráme tam, kde musíme a snažíme sa upraviť aspoň Pasienky tak, aby sa tam cítil fanúšik čo najpohodlnejšie," povedal Jozef Valovič.
     
    "My sa musíme teraz sústrediť na najbližšieho súpera v európskych súťažiach. Až potom budeme rozoberať ďalších súperov. Plno sa koncentrujeme na nadchadzajúce zápase a nechceme rozoberať "keby", "keby"...," pokračuje tréner Slovanu.
     
    "Mojou filizofiou je, aby si to tí hráči užívali, aby cítili hrdosť, že hrajú za Slovan, aby sa tešili na tréningy a aby to bola jedna krásna a úžasná cesta za našim cieľom. Disciplína..," doplnil tréner Straka.
     
    "Je tu veľmi dobrá partia, ktorá skutočne vie čo chce a chce na sebe pracovať. To je veľmi dôležité. Myslím si, že sme na dobrej ciele. Máme ten cieľ a tvrdo za ním pôjdeme!" hovorí veľmi presvedčivo tréner František Straka.
     
    "Myslím si, že Konkurencia v lige bude širšia – Trenčín, Trnava, Žilina a podobne. Určitet to bude zaujímavé a nebude to jednoduché. Čo sa týka Podbrezovej, je to nováčik a zápasy proti nováčikom bývajú náročné a zložité. Podbrezová totiž nemá čo stratiť, môže iba prekvapiť," povedal tréner František Straka.
     
    "Pred koncom sezóny sme už hovorili o posilách. Sme radi, že sme dotiahli do konca prestup Richarda Lásika a Tomáša Jablonského, s ktorým sa poznám už šesť rokov a uvažovali sme o ňom dlhšie, ale jeho čas prišiel zrejme až teraz," reaguje na otázku Kašpar. "Káder je momentálne dosť široký a prestupové obobie je ešte dosť dlhé."
     
    "Príprava bola krátka, ale zato kvalitná. Všetko sa odzrkadlí teraz a veľmi sa na to tešíme," reaguje na otázky kapitán Igor Žofčák.
     
    "Ciele sú v domácich súťažiach najvyššie, ale hlavne sa chceme pobiť v tých európskych súťažiach, to je náš najväčší cieľ," dodal tréner Slovanu.
     
    "Hneď v príprave sa nám zranil Róbert Vittek, čo nás veľmi mrzí. Ďalšia strata je Gorosito, ktorý má zranenie päty. Taktiež Tomáš Bagi má problémy, ktoré utrpel v poslednom prípravnom zápase proti Slovácku. Určité problémy máme, ale dúfame, že sa nám čoskoro vrátia kľúčoví hráči," povedal tréner Straka.
     
    "Káder na začiatok sezóny máme prakticky uzavertý. Prestupové obdobie je ešte dlhé, ale takét to gro tímu je už stanovené," hovorí Petr Kašpar.
     
    Jozef Valovič ďakuje novinárom za spoluprácu v minulej sezóne a krátko hodnotí sezónu. Úspechy prišli v domácej lige, neúspechy v európskych súťažiach. "Práca s novinármi bola solídna a budem rád, ak to tak bude aj pokračovať," povedal Valovič.
     
    Úvodné slovo dostal Petr Kašpar, ktorý víta novinárov na tlačovej konferencii.
     
    Tlačová konferencia práve začala!
     
    V rámci starostlivosti o fanúšikov prichádza ŠK Slovan s obnovením projektu rodinnej tribúny, ktorá je určená pre fanúšikov s deťmi a pre mládež.

    Pri tejto príležitosti klub pripravil viacero noviniek:

    - zvýšenie komfortu návštevníkov = 200 krytých miest
    - možnosť zapožičania si deky a podsedáka pri každom z domácich zápasov
    - prevádzka detskaj Fan zóny vždy 2 hodiny pred každým domácim zápasom (nafukovací hrad, trampolína, rôzne iné športové aktivity..)
     
    Príchody do tímu:
    Erik Čikoš – návrat z hosťovania v Ross Country FC (Škót.)
    Tomáš Jablonský – prestup z FK Jablonec
    Richard Lásik – prestup z Brescia Calcio

    Odchody z tímu:
    Filip Hlohovský – prestup do Fk Senica v štádiu riešenia
    Jiří Kladrubský – koniec zmluvy
    Alan Kováč – prestup do Dunajskej Stredy
    Mamadou Bagayoko, Miloš Josimov, Matúš Putnocký – všetci v štádiu riešenia
     
    Prehľad prípravných zápasov Slovana počas letnej prípravy:

    ŠK Slovan – Plovdiv 0:0
    ŠK Slovan – Orenburg 0:2
    Táborsko – ŠK Slovan 2:4 – góly: Niňaj, Jakúbek a Gašparovič
    Slavia Praha – ŠK Slovan 1:1 (6:7 na penalty) – gól: Soumah
    Dukla Praha – ŠK Slovan 0:1 – gól: Fořt
    ŠK Slovan – Slovácko 3:1 – góly: 2x Soumah, Milinkovič

    Zápas o slovenský superpohár:

    Slovan – Košice 1:0 – gól: Milinkovič
     
    Prajem vám pekný deň pri sledovaní tlačovej konferencie tímu Šk Slovan Bratislava. Na TK sa zúčastnia: Petr Kašpar (generálny riaditeľ), František Straka (tréner), Igor Žofčák (kapitán) a Tomáš Cho (PR manažér) a Jozef Valovič (výkonný riaditeľ)

    Ján Sárközi

    bahis siteleri