Orlová – Ostrava B 3:0 (kon.) | Pardubice – Čáslav 2:0 (kon.) | Termalica – Karviná 0:0 (kon.)
Opava – Góra 0:0 (kon.) | Kolín – Sokolov 2:2 (kon.) | Olomouc – Slavia 1:1 (kon.)
Hr. Králové – Převýšov 5:0 (kon.) | Teplice – Vltavín 3:0 (kon.) | Žižkov – Chomutov 7:0 (kon.)
L. Mikuláš – Frýdek-Místek 0:1 (kon.) | Prešov – Futura Humenné 5:0 (kon.) | Příbram – Domažlice 3:0 (kon.)
Zlín – Brno 2:0 (kon.) | Vlašim – Bohem. Pr. 4:2 (kon.) | Poprad – Pohronie 0:0 (kon.)
Slovácko – Třinec 2:2 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
7:0 (2:0)
FC Chomutov
Sobota 19.07.2014, 17:00 • F. A. Pod Lipou, Roudnice n/L • Přípravný zápas
     
    90
    Chomutov se dostal k vyložené a jediné šanci až v samém závěru zápasu, kdy si na hranici ofsajdu naběhl pro přihrávku Karafiát. Jeho střelu zasáhl vyběhnutý Kolář konečky prstů a míč nakonec skončil vedle pravé tyče.
     
    85
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Z přímého kopu poslal Karafiát míč přesně na hlavu MARKA OPLUŠTILA, který hlavičkoval milimetrově k levé tyči brány. Asistence: Ondřej Karafiát
     
    73
    Střídání v týmu Žižkova. Ze hřiště odešel David Podzimek, kterého nahradil Jan Carda.
     
    71
    Nepřipravená střela Opluštila levou nohou letěla jen těsně kolem pravé tyče Hodana.
     
    65
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Josef Marek dostal přihrávku na hranici velkého vápna, odkud přihrál do pokutového území na ještě lépe postaveného JOSEFA BAZALA, který i přes zásah Hodana dokázal dostat míč do brány. Asistence: Josef Marek
     
    56
    Domácí Žižkov vystřídal hned pět hráčů. Ze hřiště odešel Holý, Dressler, Podrazký, Voltr a Marek, ti přenechali své místo na hřiště této pětici: Štěpán Kolář, Michael Kučaba, Jaroslav Procházka a Marek Opluštil a Karel Hejný.
     
    56
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Překvapivá střela IGORA SÚKENNÍKA skončila ještě překvapivěji v bráně. Bez asistence.
     
    52
    Chomutov střídá. Ze hřiště odešel Smolák, kterého nahradil Kovařík.
     
    52
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Zcela ideální přihrávku na pravou stranu dostal střídající Josef Bazal, který šel s Voltrem sám na bránu. Bazal zvolil přihrávku, kterou Voltr netrefil, ale dobíhající ZDENĚK FOLPRECHT už neměl problém zakončit míč do zcela prázdné brány. Asistence: Josef Bazal
     
    50
    Žižkov střídá. Ze hřiště odešel střelec dnešní první branky Mikuláš Hrdina a Lukáš Bodeček, kterého nahrazuje Josef Bazal a David Hovorka.
     
    50
    Žižkov právě vstřelil branku!
    K RADKU VOLTROVI se dostala přesně na nohu nepřesná přihrávka hostujících obránců a ten tak šel od poloviny hřiště sám na bránu. Kličkou do levé strany si obešel i Hodana a z velkého úhlu nakonec zasunul míč do brány. Bez asistence.
     
    49
    Voltr se objevil sám v tváří v tvář před brankářem Hodanem, ale jeho střelu hostující brankář vystihl. Míč se poté doodrážel jen těsně vedle pravé tyče. Rohový kop pro Žižkov.
     
    46
    Chomutov před začátkem druhého poločasu střídá. Místo v bráně opustil Zaťko, místo kterého se na stejný post postavil Hodan.
     
    39
    Pražané znovu ve veliké šanci, Marek se snažil patou ještě poslat míč na Hrdinu, ale tomu odkopl míč od nohy obětavým skluzem Zaťko.
     
    29
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Těsně za polovinou hřiště se k míči dostal vysoký JOSEF MAREK a svým sprintem prověřil rychlost obránců, kteří jeho tempu nestíhali. Marek zakončil obloučkem přes rameno brankáře, který si na míč ještě sáhl, ale vyrazit ho nedokázal. Bez asistence.
     
    25
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Z protiútoku po ztrátě míče Ojiniho centroval z levé strany míč Voltr, jeho centr byl v pokutovém území tečován. Ten se dostal přesně na nohu MIKULÁŠ HRDINA, který střelou do protipohybu brankáře, k levé tyči, poslal míč až do sítě. Bez asistence.
     
    24
    Folprecht se dostal k míči po přiťuknutí Marka, ale jeho střela z pozice pokutového kopu letí o pořádný kus vedle levé tyče.
     
    18
    Další závar před hostující bránou. Před bránou byla zblokována střela Marka i Voltra, před dorážkou Podrázského zachytil Zaťko míč do náruče.
     
    17
    Josef Marek dostal ideální přihrávku do pokutového území a tváří v tvář Zaťkovi zakončil pouze do hlavy hostujícího brankáře. Domácí přesto zůstávají u míče – rohový kop.
     
    11
    Domácí se dostali do slibné šance. Podzimek v pokutovém území hlavičkou sklepával na své spoluhráče. První z nich pouze proběhl a před druhým dobíhajícím záložníkem dokázala zasáhnout hostující obrana.

    Josef Cestr

    Branky: 25. Hrdina, 29. Marek, 50. Voltr, 52. Folprecht, 56. Súkenník, 65. Bazal, 85. Opluštil


    FK Viktoria Žižkov: Holý (56. Kolář) – Dressler (56. Procházka), Bodeček (50. Hovorka), Karafiát, Podzimek (73. Carda) – Hrdina (50. Bazal), Súkenník, Podrazký (56. Opluštil), Folprecht – Voltr (C(56. Kučaba)) – Marek (56. Hejný)
    Trenér: Jindřich Trpišovský

    Náhradníci: Kolář – Carda, Hovorka, Kučaba, Opluštil, Bazal, Procházka, Hejný

    FC Chomutov: Zaťko (46. Hodan) – Smolák (52. Kovařík), Hyneš, Zahradník, Jankovský – Strada, Klimeš – Soukup, Stožický (C), Kolmistr – Ojini
    Trenér: Robert Vágner

    Náhradníci: Hodan – Kukačka, Kopta, Kovařík
    bahis siteleri