Hamburg – Mönchengladbach 3:1 (kon.) | Wolfsburg – Bayern 0:3 (kon.)
konec
Hamburger SV
3:1 (2:1)
Borussia Mönchengladbach
Neděle 27.07.2014, 16:30 • Imtech Arena, Hamburg • Telekom Cup
     
    53
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Myslím, že je hotovo. Stoper Brouwers si tak dlouho hrál s míčem, až o něj přišel a následný protiútok zakončil zblízka do prázdné brány KEREM DEMIRBAY – 3:1. Hodně zbytečný gól pro hosty.
     
    21
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba brankáře Heimerotha! Ten riskantně rozehrával na obsazeného Brandenburgera, balón se tak dostal k úplně volnému RAFAELU VAN DER VAARTOVI, který z hranice šestnáctky neomylně zamířil k pravé tyči z pohledu gólmana Gladbachu – 2:1.
     
    4
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď Gladbachu! Na rohu šestnáctky se k míči dostal Brazilec RAFFAEL, uvolnil se do střelecké pozice a přízemní ranou na vzdálenější tyč překonal Adlera, který se natahoval marně.
     
    3
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Bleskový úvod zápasu! Po rohu van der Vaarta se dostal k hlavičce JACQUES ZOUA. Míč skončil na břevně, odrazil se od padajícího brankáře Heimerotha a Korb ho zastavil až za brankovou čarou. Dorážka Badelje už tak byla zbytečná, gól je připsán Zouovi.

    Martin Augustin

    Branky: 3. Zoua, 21. van der Vaart, 53. Demirbay (Badelj) – 4. Raffael (Herrmann)


    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Westermann, Kacar, Jansen – Skjelbred, Badelj – Stieber, van der Vaart (C), Zoua – Rudněvs
    Náhradníci: Brunst – Arslan, Iličević, Demirbay, Jiráček, Steinmann, Tah

    Borussia Mönchengladbach: Heimeroth – Korb, Jantschke, Brouwers, Daems (C) – Brandenburger, Sezer – Herrmann, Raffael, Hazard – Ritter
    Náhradníci: Blaswich – Dahoud, Traoré, Kruse, Domínguez, Nordtveit, Wendt, Younes, Hahn, Schulz
    bahis siteleri