Trnava – Podbrezová 0:1 (kon.) | Košice – Slovan Bratislava 1:2 (kon.) | Ružomberok – Trenčín 1:1 (kon.)
konec
MFK Košice
1:2 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
sk Neděle 10.08.2014, 16:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri piatom kole našej najvyššej futbalovej súťaže. Košickí futbalisti dnes na domácom trávniku privítajú veľkého rivala z Bratislavy a vám zo zápasu vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Proti sebe sa postaví posledný a tretí tím tabuľky. Domácim Košičanom patrí suverénne najhoršia pozícia, pretože doposiaľ nedokázali získať ani bod. V tejto sezóne odohrali Košice 7 zápasov, no ani v jednom nezvíťazili. Východniari prehrali v Superpohári so Slovanom Bratislava, v dvoch zápasoch 3. predkola EL UEFA a aj vo všetkých štyroch ligových dueloch. Ich celkové skóre vo Fortuna lige je vysoko nepriaznivých 4:12.

    Hosťujúci Slovanisti sú na tom o poznanie lepšie ako ich súper. V ligovej tabuľke im patrí tretia priečka, aj keď musíme spomenúť, že doposiaľ odohrali iba dva zápasy. Oba však dokázali vyhrať, a tak majú na svojom konte 6 bodov a celkové skóre 4:2. V celej sezóne odohrali celkovo 7 zápasov – víťazný Superpohár s Košicami, spomínané dva víťazné ligové duely, dvakrát triumfovali v 2. predkole Ligy majstrov, raz triumfovali v 3. predkole LM a v odvete 3. predkola remizovali 0:0, čo im ale stačilo na postup do play-off Ligy majstrov, kde sa stretnú s bieloruským Bate Borisov.


    Doterajšie zápasy Fortuna ligy 2014/2015:

    MFK Košice:
    Košice – B. Bystrica 1:2
    Žilina – Košice 4:1
    Košice – Z. Moravce 1:3
    D. Streda – Košice 3:1

    ŠK Slovan Bratislava:
    Slovan – Podbrezová 2:1
    Slovan – Ružomberok 2:1


    Stávkové kancelárie považujú na základe papierových predpokladov za favorita tohto zápasu Slovan Bratislava. Na triumf hostí vypísali kurz pohybujúci sa okolo čísla 2, zatiaľ čo na výhru domácich Košíc je to až približne 3,1. Remízu po deväťdesiatich minútach hry si môžete natipovať s ponukou cca 3,1.
     
    -25
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice: Stijaković – Sekulić, Ostojić, Korijkov, Kavka – Šinglár (C), Skvašík, Viazanko, Bukata – Novák, Škutka.
    Náhradníci: Ružinský – Huk, Bašista, Urban, Pačinda, Diaby, Haskič.

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Niňaj, Čikoš, Jablonský, Bagayoko – Hudák, Grendel, Lásik, Halenár (C) – Mészáros, Peltier.
    Náhradníci: Poláček – Kolčák, Žofčák, Milinkovič, Jakúbek, Fořt.

    Rozhodca: Miroslav Jaška – Peter Chládek, Michal Tomčík. Štvrtý rozhodca: Radoslav Bobko..
     
    -7
    Vážení športoví fanúšikovia, ešte raz vás vítame pri sledovaní ostro sledovaného duelu Košíc so Slovanom. V metropole východu je už takmer všetko pripravené na úvodný výkop a tribúny sa pomaly zapĺňajú. Teplomer aktuálne ukazuje až 28°C, takže počasie divákom skutočne praje.
     
    -2
    Hráči oboch celkov už v sprievode rozhodcov prichádzajú na trávnik. Domáci futbalisti nastúpia v žlto-modrej kombinácii, hostia z Bratislavy v belasej farbe.
     
    -1
    Kapitáni Šinglár a Halenár si vyžrebovali úvodný výkop, resp. stranu a všetko je už pripravené na začiatok zápasu.

    Dámy a páni, prajme vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali domáci futbalisti. Košice ihneď z vlastnej polovice loptu po pravej strane nakopli do útoku, ale tam o ňu pri postrannej čiare rýchlo prišli a k strele sa nedostali.
     
    1
    Košičania začali skutočne aktívne! Novák udržal loptu na útočnej polovici, posunul ju Skvašíkovi, no ten následne priestor brány približne z hranice šestnástky minul. Brankár hostí zasahovať nemusel.
     
    2
    Slovan sa pokúsil zaviesť loptu na útočnú polovicu. Hostia to chceli urobiť postupne, ale v podstate nič nevymysleli. Guľatý predmet iba odovzdali na opačnej strane, odkiaľ bude rozohrávať Stijaković.
     
    3
    Košičania sa po rozohrávke svojho brankára usadili na útočnej polovici. S loptou na kopačke tam operoval Viazanko, ale k strele sa nedostal.
     
    4
    Naopak, do rýchleho brejku mohli zamieriť hostia. Lásik šikovne vybojoval loptu, posunul ju zrejme Halenárovi, ale hosťujúci kapitán bol veľmi dobre bránený a napokon nemohol nič vymyslieť.
     
    5
    Slovan sa ale aj napriek tomu dostal do útoku. Na ofenzívnej polovici sa Slovanisti pokúšali niečo vymyslieť a napokon im to aj vyšlo. Bagayoko dostal prihrávku na pravú stranu, loptu odcentroval do vápna, kde si ju Košičania sami zrazili do siete. Rozhodca ale gól neuznáva, nakoľko jeho asistent na čiare signalizoval ofsajd.
     
    6
    Košickí futbalisti sa vzápätí pokúsili o rýchlo odpoveď. Novák vnikol s loptou na kopačke do šestnástky, spadol a pokúsil sa vypýtať si faul, ale táto situácia nedovolená určite nebola.
     
    7
    Košičania stále ostávajú na útočnej polovici, avšak loptu už vôbec nemajú tak plne pod kontrolou. Hostia sa veľmi dobre bránia a pokúsia sa rýchlo zaútočiť.
     
    8
    Domáci ale súperovi stále nedávajú dýchať. Pokúsili sa prekvapiť centrom alebo strelou spoza šestnástky, no lopta smerujúca medzi tri žrde skončila iba u Perniša. Bratislavský gólman si s prehľadom poradil.
     
    9
    Slovan vybojoval výbornú pozíciu na priamy kop! Bagayoko s loptou zabojoval pri šestnástke a bol faulovaný. Domáci sa budú musieť brániť.
     
    10
    K priamemu kopu sa postavil Halenár, ale strela mu absolútne nesadla. Pokúsil sa obstreliť hráčov stojacich v múre, no od nich sa lopta odrazila iba mimo priestoru bránky, a tak bude domáci gólman s pokojom rozohrávať.
     
    11
    Košičania sa stiahli na vlastnú polovicu. Tam si loptu vymieňajú medzi sebou a pokúsia sa čo najrýchlejšie založiť útočnú akciu. Pri aktivite ich súpera je to ale bezpochyby náročné.
     
    12
    Domáci sa napokon dostali do celkom sľubnej pozície, ale boli iba v ofsajde, a tak sme nevideli ani len zakončenie. Naopak, do útočenia sa pustil Slovan. Mészáros chcel centrovať z ľavej strany, ale jeho pokus bol zrazený.
     
    13
    Košičania si prevzali loptu na svoje kopačky, presunuli sa do útoku a vybojovali rohový kop. Slovan sa musí brániť.
     
    14
    Z rohu Košičanov bola zaujímavá situácia! Po Skvašíkovom centri letela lopta priamo do vápna, kde ju zrejme Kavka hlavou poslal tesne vedľa bránky. Perniš zasahovať nemusel, a tak bude odkopávať.
     
    15
    Do útoku sa presunul Slovan, no takisto nič nevymyslel. Hostia zakončili svoju ofenzívnu akciu iba mimo priestoru bránky. Diváci si pýtajú prvý gól.
     
    16
    Slovan sa ale v útoku príliš nezdržal a musel sa vrátiť do defenzívy. Tam ale vôbec žiadnu prácu nemal, pretože domáci futbalisti sa dopustili útočného faulu.
     
    17
    Teraz už ale akcia domácich vyzerala o čosi súvislejšie. Košičania sa presunuli až k šestnástke, kde dokonca vybojovali štandardku. Tá ale bola zahraná úplne katastrofálnym spôsobom, keď ju hráč po zemi poslal do múru stojaceho pred ním.
     
    18
    Košickí futbalisti sa pokúsili zaútočiť aj v tomto prípade. Vnikli až do šestnástky, odkiaľ to skúšal zrejme Bukata, ale priestor troch žrdí minul.
     
    19
    Košičania vybojovali ďalšiu zaujímavú štandardku, no v tomto prípade už ju zahrali o poznanie lepšie. Lopta po nej letela do šestnástky, ale odtiaľ nik nedokázal zakončiť.
     
    20
    Na opačnej strane mohli Slovanisti už druhýkrát otvoriť skóre! Po Bagayokovej ďalšej skvelej prihrávke sa do zakončenia rútil Peltier, ale postranný arbiter opäť odmával ofsajd.
     
    21
    Košičania za pomoci svojho brankára rozohrali a pokúsia sa usadiť v útoku. Východniari sa už nasťahovali na útočnú polovicu, ale zatiaľ nič nevymysleli.
     
    22
    Napokon z toho mohla byť gólová situácia! Novák v šestnástke posunul loptu Škutkovi, ale ten v rýchlosti napálil iba hráča stojaceho pred ním.
     
    23
    Rozhodca hru na malý moment prerušuje a posiela hráčov občerstviť sa. V Košiciach je skutočne teplo, a tak sa ani nemôžeme čudovať.
     
    24
    Medzičasom sa už opäť hrá a Košičania sa nahrnuli do ďalšej skvelej pozície, ale opäť bez zakončenia. V dobrej pozícii bol VIazanko, no Perniš ho predbehol a loptu pred ním skryl.
     
    25
    Slovan si prevzal loptu na svoje kopačky a po výkope gólmana sa pokúsil niečo vymyslieť v útoku. To mu ale vôbec nevyšlo a napokon mohol byť rád, že sa Košičanom nepodarilo dostať do zakončenia.
     
    26
    Slovan mohol ísť do útoku, ale dlhá lopta u Bagayoka neskončila. Ten síce na pravej strane šprintoval ako len vedel, no napokon bez úspechu.
     
    27
    Košičania si vôbec nevedia poradiť v útoku. Loptu nepochopiteľne poslali smerom na súperovu bránu, ale minuli ju o niekoľko desiatok metrov.
     
    28
    Slovan teraz situáciu poriadne podcenil! Vo veľmi dobrej pozícii bol zrejme Sekulič, ktorý si vo vápne zasekol súpera, no napokon v rýchlosti loptu napálil iba do rúk pozorného gólmana hostí.
     
    29
    Lopta lieta zo strany na stranu, ale nik si ju nevie nadlhšie podržať na svojich kopačkách. Skúšali to hostia aj domáci, ale súvislejší tlak zatiaľ nevidíme na žiadnej strane.
     
    30
    Košičania sa stále pokúšajú prekvapiť súpera, no podobnými kolmicami to určite nepôjde. Hostia sú v defenzíve veľmi sústredení a ohrozenie brány teraz nepripúšťajú.
     
    31
    Z kopačky na kopačku, zo strany na stranu. presne tak teraz vyzerá hra na trávniku v metropole východného Slovenska. Stále čakáme na prvý gól, ktorý by duel výrazne oživil.
     
    32
    Košičania si opäť neporadili v útoku. Pokúsili sa zrejme vysunúť až k bránke, ale lopta bola skutočne veľmi dlhá a prudká, a tak ju bude iba odkopávať Perniš.
     
    33
    Vietor pred Pernišom sa pokúšal rozprúdiť Perniš. Príliš mu to ale nevyšlo, pretože bol veľmi dobre bránený a jeho súper bol pri lopte skôr.
     
    34
    Zaujímavá situácia pre Košice! Po Kavkovom centri z pravej strany sa domáci takmer dostali do zakončenia, ale Čikoš loptu v poslednej chvíli odhlavičkoval na roh. Po ňom Košičania nepohrozili.
     
    35
    Domáci si ale musia dávať pozor na opačnej strane! Tam sa Slovan natlačil až k šestnástke, kde vybehol gólman MFK, no napokon sa k lopte nedostal. Tá sa ďaleko za šestnástkou odrazila k Peltierovi, ktorý ju ale z tejto vzdialenosti v rýchlosti poslal iba mimo brány.
     
    36
    V Košiciach pokračuje pomerne neatraktívny futbal, ktorému jednoznačne chýbajú góly. Ani jednému z tímov sa nedarí využiť príležitosti, do ktorých sa jednotliví hráči dostávajú.
     
    37
    Za nami je už viac ako polhodina hry, ale stále sa nič zaujímavejšie nedeje. V prvom polčase už zrejme presný zásah neuvidíme.
     
    38
    Lopta lieta zo strany na stranu, ale bez akéhokoľvek úspechu. Košičania zastavili rodiaci sa útok súpera a pokúsia sa dostať do útoku.
     
    39
    Na útočnej polovici vybojovali domáci zaujímavú štandardku z rohu spoza šestnástky. Pokúsili sa ju zahrať strelou, ale tá bola zrazená na rohový kop.
     
    40
    Po rohu letela lopta do vápna, no tam na ňu nik z domácich nedosiahol. Hosťujúci hráči priestor pred vlastným gólmanom pokryli a situáciu rýchlo upokojili.
     
    41
    Hostia sa rozhodli v závere polčasu vysoko napádať súperovu rozohrávku a zdá sa, že to prináša očakávané výsledky. Košičania znervózneli a nevedia sa dostať do útoku.
     
    42
    Košičanom sa napokon podarilo dostať na útočnú polovicu, ale tam vôbec nič nevymysleli. Pokus o center či predĺženú loptu smerom dopredu nenašiel adresáta a zahrávať bude Perniš.
     
    43
    Po rozohrávke brankára hostí sa Slovan dostal na útočnú polovicu, ale tam vôbec nič nevymyslel. Hra je stále nezaujímavá a diváci už istotne čakajú na polčasovú prestávku.
     
    44
    Košičania sa dostali do zaujímavej pozície! Po ich aktivite na útočnej polovici skončila lopta na hranici šestnástky u Škutku, no ten ju okamžitou ranou poslal iba vysoko nad bránku.
     
    45
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby tohto polčasu. Lopta stále lieta zo strany na stranu, ale Slovanistom sa teraz v útoku vôbec nedarí, a tak na gól iba čakáme.
     
    45+1
    Nadstavovať sa bude 1 minúta. Počas nej sa Košičania ešte pokúsili zaútočiť, ale Novákov center z pravej strany skončil iba v náručí Perniša.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas sa skončil. Diváci v ňom žiaden presný zásah nevideli, pretože ani jeden z tímov nedokázal využiť šance, do ktorých sa prepracoval. Pevne veríme, že druhá polovica duelu bude divácky atraktívnejšia.

    Druhý polčas sa začne približne o 17:31.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Mamadou Bagayoko, prichádza Marko Milinkovič.
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa postarali hostia. Tí sa okamžite pustili na útočnú polovicu, ale vôbec sa im nepodarilo centrovať do vápna.
     
    47
    Košičania si prevzali loptu a zamierili do útoku. Tam sa ale dopustili iba faulu, po ktorom ostal na zemi ležať Milinkovič.
     
    48
    Za predchádzajúci faul si napokon Viazanko vyslúžil žltú kartu. Milinkovič je už medzičasom našťastie v poriadku a môže pokračovať v hre.
     
    49
    Košičania sa opäť pokúsili zaútočiť, no opäť im to vôbec nevyšlo. Aj v tomto prípade sa dopustili iba útočného faulu.
     
    50
    Po rozohrávke gólmana Perniša chceli ísť do útoku aj hostia, ale takisto im to príliš nevyšlo a videli sme ďalší útočný faul. Hra je teraz veľmi rozhádzaná.
     
    51
    Košičania sa pokúsili usadiť na útočnej polovici, ale vôbec sa im nedarí. Naopak, loptu získali Slovanisti a MFK sa musí brániť.
     
    52
    Slovan dal gól!

    Jablonský potrestal nepozornosť Košíc na útočnej polovici, prevzal si loptu a potiahol ju až k šestnástke. Tam za obranu vysunul Milinkoviča, ktorý okamžitým centrom pred bránku vyzval JURAJA HALENÁRA k otvoreniu skóre. Stijaković už na Halenárovu strelu nedokázal zareagovať.
     
    53
    Hra teda dostáva úplne iný náboj. Domáci Košičania sa budú pokúšať o vyrovnanie, ale zatiaľ sa nevedia presadiť v útoku.
     
    54
    Košičania sa napokon usadili pred šestnástkou súpera a poriadne tam hostí zatlačili! Napokon bol v skvelej príležitosti Novák, no v rýchlosti nedokázal zareagovať a prekvapiť Perniša.
     
    55
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Jozef Skvašík, prichádza Oumar Diaby.
     
    56
    Nový muž na trávniku Diaby sa okamžite pokúsil zapojiť do hry. Chcel sa prebojovať pomedzi hráčov súpera a získať loptu, no napokon bol čistým spôsobom odstavený.
     
    57
    Slovan sa ale odmieta iba brániť a presunul sa na útočnú polovicu. Tam to skúša skutočne veľmi aktívne a vybojoval aj rohový kop.
     
    58
    Roh zahrali hostia do šestnástky, odkiaľ ale strela neprišla. Strelecký pokus ale hostia vzápätí predviedli, no spoza vápna mierili iba vysoko nad bránu.
     
    59
    Košickí futbalisti si prevzali loptu na svoje kopačky a pokúsia sa zaútočiť. To ale bude bezpochyby náročné, pretože Slovan inkasovať určite nechce.
     
    60
    Fanklub Košíc vyhodil smerom k hracej ploche konfety, a tak sa hra musí prerušiť. Usporiadatelia to budú musieť popratať. Veľká škoda, že diváci takýmto spôsobom narušili priebeh hry.
     
    61
    Medzičasom už môžeme pokračovať v hre. Košičania sa dostali do vápna, no tam opäť nezakončili presne. Pokúšal sa o to zrejme Škutka, ale mieril úplne mimo brány.
     
    62
    Na zemi ostáva po jednom zo súbojov ležať hosťujúci Niňaj. Hra sa teda na malý moment preruší, ale našťastie to nebude nič vážne a Niňaj bude v poriadku.
     
    63
    Veľká šanca hostí na zvýšenie náskoku! Mészáros sa po pravej strane vrútil do šestnástky, ale jeho lopta bola zrazená iba na rohový kop.
     
    64
    Po rohu letela lopta k bližšej žrdi, s čím si ale domáci pokojne poradili. Brankár Stijaković vôbec nemusel zasahovať.
     
    65
    Naopak, do útoku sa pustili Košičania a získali štandardku z veľkej vzdialenosti z rohu spoza šestnástky. Lopty sa chopil Novák, ale jeho pokus Perniš vyboxoval.
     
    66
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Lester Peltier, prichádza Pavel Fořt.
     
    67
    Košičania zahodili stopercentnú príležitosť na vyrovnanie skóre! Po vysokom centri z ľavej strany sa k lopte priamo pred bránkou dostal Kavka, no v rýchlosti poslal svoju strelu iba tesne vedľa bránky.
     
    68
    Košičania vzápätí zahodili ďalšiu tutovku! Viazanko bol pred bránkou úplne voľný, dostal prihrávku, ale loptu napálil priamo do Perniša. Východniari týmto zrejme urazili šťastenu, pretože podobné príležitosti jednoducho musia končiť gólom.
     
    69
    Slovan dal gól!

    Nedáš – dostaneš! Košičania skutočne urazili šťastenu a inkasujú druhýkrát v zápase. JURAJ HALENÁR si nabehol pred bránku, kam už smerovala zrazená lopta a Juraj ju už s prehľadom poslal do siete. Pre bratislavského kapitána je to druhý gól v zápase!
     
    70
    Dnešné stretnutie sleduje 4322 divákov.
     
    71
    O víťazovi je už určite rozhodnuté. Košičania ale aj napriek tomu pred slušnou návštevou nechcú prehrať bez gólu, a tak sa ešte pokúšajú zaútočiť.
     
    72
    Košičania zahodili ďalšiu stopercentnú príležitosť na gól! Vo vápne bol pri lopte Diaby, ale nepochopiteľne ju poslal iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    73
    Rovnako tak teraz spálil príležitosť aj Bukata! V stopercenntnej príležitosti na pravej strane sa namiesto strely rozhodol prihrávať, čo samozrejme nečakal vôbec nič. Bukatov pokus napokon ani nebol presný.
     
    74
    Košičania napokon svojou aktivitou vybojovali aspoň rohový kop. Ten zahral Bukata takmer na bránkovú čiaru a Pernišovi narobil menšie problémy. Napokon ale hostia všetko zvládli a situáciu upokojili.
     
    75
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Ján Novák, prichádza Nermin Haskič.
     
    76
    Košičania sa naďalej pokúšajú útočiť. Do skvelej pozície sa dostal Viazanko, ale rozhodca napokon jeho aktivitu prerušil, pretože bol v ofsajde.
     
    77
    Slovan sa odmieta iba brániť. Hostia sa natlačili aj na útočnú polovicu, ale vôbec si tam nerozumeli a ďalekonosná strela skončila iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    78
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Juraj Halenár, prichádza Igor Žofčák.
     
    79
    Košičania sa dostali do šestnástky súpera. S loptou tam operoval Viazanko, ale z pravej strany ju nedokázal posunúť spoluhráčom do lepšej pozície.
     
    80
    Haskič predviedol dobrú individuálnu akciu! S loptou sa preštrikoval až do šestnástky, no napokon bol jeho strelecký pokus zrazený.
     
    81
    Košice dali gól!

    Domáci vsietili prvý gól! Hostia prepadli v defenzíve, čo využili košickí futbalisti prihrávkou na hranicu šestnástky, kde bol úplne voľný MIROSLAV VIAZANKO a tentokrát už trafil presne.
     
    82
    Košičania sa vrátili späť do zápasu? Východniarov gól zjavne povzbudil, a tak sa rýchlo tlačia do ďalších zakončení. Záver zápasu bude ešte bezpochyby zaujímavý.
     
    83
    Slovan ale napokon prešiel na útočnú polovicu a dokázal tam aj vybojovať rohový kop. Po ňom ale nič nebezpečné neprišlo, pretože sme nevideli žiadne zakončenie.
     
    84
    Košičania výrazne zabrali. Diaby našiel Haskiča, no jeho prudká rana skončila iba na hráčoch Slovana. Následne sa ale Košice do vápna vrátili, no Diaby pred bránkou namiesto lopty zasiahol Perniša.
     
    85
    Pred bránkou hostí je skutočne horúco. Gólman Perniš sa v bolesti zvíja na zemi a pomôcť mu musia aj lekári. Pevne veríme, že bude v poriadku.
     
    86
    Perniš napokon našťastie môže pokračovať a nie je zranený. Diaby sa mu medzičasom ospravedlnil a pokračujeme v hre.
     
    87
    Slovan mohol navýšiť svoje vedenie! Do dobrej šance sa dostal zrejme Fořt, ale v rýchlosti Stijakoviča neprekvapil. Skóre sa nemení.
     
    88
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Peter Kavka, prichádza Erik Pačinda.
     
    89
    Košičania si nerozumeli v ďalšej skvelej pozícii! Východniarom teda nevyšla ani situácia, po ktorej smeroval pas celou šestnástkou, ale napokon pohodlne skončil iba u Perniša.
     
    90
    Slovan je na útočnej polovici, ale nikam sa zbytočne neponáhľa. Rozhodca bude bezpochyby nadstavovať, ale Košičania vôbec nie sú pri lopte.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú 3 minúty. Košičania sa síce dostali k šestnástke súpera, ale opäť tam nič nevmysleli.
     
    90+2
    Slovan si prevzal loptu na svoje kopačky a zaviezol ju na opačnú polovicu. Hostia sa skutočne nemusia nikam ponáhľať, a tak všetko nasvedčuje tomu, že Košičania ani dnes nevybojujú prvý tohtosezónny bod.
     
    90+3
    Zápas sa nezadržateľne blíži ku svojmu koncu a Košičania už v ňom nič nevymyslia. V ďalšej pozícii si totiž možnosť skórovať pokazili ofsajdom.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Je koniec, Košičania ani v tomto zápase nezískali bod, a tak im dno tabuľky patrí plným právom. Naopak, hostia potvrdili dobrú formu a atmosféru v šatni a ostro sledovaný duel v metropole východu vyhrali.

    To je od nás všetko. Ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok večera. (18:23:29)

    Veronika Pancuráková

    Branky: 81. Viazanko – 52. Halenár, 69. Halenár

    Karty:   48. Viazanko (KOS)


    MFK Košice: Stijaković – Sekulić, Ostojić, Korijkov, Kavka (88. Pačinda) – Šinglár (C), Skvašík (55. Diaby), Viazanko, Bukata – Novák (75. Haskič), Škutka.
    Náhradníci: Ružinský – Huk, Bašista, Urban, Pačinda, Diaby, Haskič.

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Niňaj, Čikoš, Jablonský, Bagayoko (46. Milinkovič) – Hudák, Grendel, Lásik, Halenár (C) (78. Žofčák) – Mészáros, Peltier (66. Fořt).
    Náhradníci: Poláček – Kolčák, Žofčák, Milinkovič, Jakúbek, Fořt.

    Rozhodčí: Miroslav Jaška – Peter Chládek, Michal Tomčík. Štvrtý rozhodca: Radoslav Bobko.

    Diváci: 4322
    bahis siteleri