Trnava – Podbrezová 0:1 (kon.) | Košice – Slovan Bratislava 1:2 (kon.) | Ružomberok – Trenčín 1:1 (kon.)
konec
MFK Košice
1:2 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
sk Neděle 10.08.2014, 16:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Košičania si nerozumeli v ďalšej skvelej pozícii! Východniarom teda nevyšla ani situácia, po ktorej smeroval pas celou šestnástkou, ale napokon pohodlne skončil iba u Perniša.
     
    88
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Peter Kavka, prichádza Erik Pačinda.
     
    87
    Slovan mohol navýšiť svoje vedenie! Do dobrej šance sa dostal zrejme Fořt, ale v rýchlosti Stijakoviča neprekvapil. Skóre sa nemení.
     
    84
    Košičania výrazne zabrali. Diaby našiel Haskiča, no jeho prudká rana skončila iba na hráčoch Slovana. Následne sa ale Košice do vápna vrátili, no Diaby pred bránkou namiesto lopty zasiahol Perniša.
     
    81
    Košice dali gól!

    Domáci vsietili prvý gól! Hostia prepadli v defenzíve, čo využili košickí futbalisti prihrávkou na hranicu šestnástky, kde bol úplne voľný MIROSLAV VIAZANKO a tentokrát už trafil presne.
     
    80
    Haskič predviedol dobrú individuálnu akciu! S loptou sa preštrikoval až do šestnástky, no napokon bol jeho strelecký pokus zrazený.
     
    78
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Juraj Halenár, prichádza Igor Žofčák.
     
    75
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Ján Novák, prichádza Nermin Haskič.
     
    73
    Rovnako tak teraz spálil príležitosť aj Bukata! V stopercenntnej príležitosti na pravej strane sa namiesto strely rozhodol prihrávať, čo samozrejme nečakal vôbec nič. Bukatov pokus napokon ani nebol presný.
     
    72
    Košičania zahodili ďalšiu stopercentnú príležitosť na gól! Vo vápne bol pri lopte Diaby, ale nepochopiteľne ju poslal iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    69
    Slovan dal gól!

    Nedáš – dostaneš! Košičania skutočne urazili šťastenu a inkasujú druhýkrát v zápase. JURAJ HALENÁR si nabehol pred bránku, kam už smerovala zrazená lopta a Juraj ju už s prehľadom poslal do siete. Pre bratislavského kapitána je to druhý gól v zápase!
     
    68
    Košičania vzápätí zahodili ďalšiu tutovku! Viazanko bol pred bránkou úplne voľný, dostal prihrávku, ale loptu napálil priamo do Perniša. Východniari týmto zrejme urazili šťastenu, pretože podobné príležitosti jednoducho musia končiť gólom.
     
    67
    Košičania zahodili stopercentnú príležitosť na vyrovnanie skóre! Po vysokom centri z ľavej strany sa k lopte priamo pred bránkou dostal Kavka, no v rýchlosti poslal svoju strelu iba tesne vedľa bránky.
     
    66
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Lester Peltier, prichádza Pavel Fořt.
     
    65
    Naopak, do útoku sa pustili Košičania a získali štandardku z veľkej vzdialenosti z rohu spoza šestnástky. Lopty sa chopil Novák, ale jeho pokus Perniš vyboxoval.
     
    63
    Veľká šanca hostí na zvýšenie náskoku! Mészáros sa po pravej strane vrútil do šestnástky, ale jeho lopta bola zrazená iba na rohový kop.
     
    55
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Jozef Skvašík, prichádza Oumar Diaby.
     
    54
    Košičania sa napokon usadili pred šestnástkou súpera a poriadne tam hostí zatlačili! Napokon bol v skvelej príležitosti Novák, no v rýchlosti nedokázal zareagovať a prekvapiť Perniša.
     
    52
    Slovan dal gól!

    Jablonský potrestal nepozornosť Košíc na útočnej polovici, prevzal si loptu a potiahol ju až k šestnástke. Tam za obranu vysunul Milinkoviča, ktorý okamžitým centrom pred bránku vyzval JURAJA HALENÁRA k otvoreniu skóre. Stijaković už na Halenárovu strelu nedokázal zareagovať.
     
    48
    Za predchádzajúci faul si napokon Viazanko vyslúžil žltú kartu. Milinkovič je už medzičasom našťastie v poriadku a môže pokračovať v hre.
     
    46
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Mamadou Bagayoko, prichádza Marko Milinkovič.
     
    44
    Košičania sa dostali do zaujímavej pozície! Po ich aktivite na útočnej polovici skončila lopta na hranici šestnástky u Škutku, no ten ju okamžitou ranou poslal iba vysoko nad bránku.
     
    35
    Domáci si ale musia dávať pozor na opačnej strane! Tam sa Slovan natlačil až k šestnástke, kde vybehol gólman MFK, no napokon sa k lopte nedostal. Tá sa ďaleko za šestnástkou odrazila k Peltierovi, ktorý ju ale z tejto vzdialenosti v rýchlosti poslal iba mimo brány.
     
    34
    Zaujímavá situácia pre Košice! Po Kavkovom centri z pravej strany sa domáci takmer dostali do zakončenia, ale Čikoš loptu v poslednej chvíli odhlavičkoval na roh. Po ňom Košičania nepohrozili.
     
    28
    Slovan teraz situáciu poriadne podcenil! Vo veľmi dobrej pozícii bol zrejme Sekulič, ktorý si vo vápne zasekol súpera, no napokon v rýchlosti loptu napálil iba do rúk pozorného gólmana hostí.
     
    22
    Napokon z toho mohla byť gólová situácia! Novák v šestnástke posunul loptu Škutkovi, ale ten v rýchlosti napálil iba hráča stojaceho pred ním.
     
    20
    Na opačnej strane mohli Slovanisti už druhýkrát otvoriť skóre! Po Bagayokovej ďalšej skvelej prihrávke sa do zakončenia rútil Peltier, ale postranný arbiter opäť odmával ofsajd.
     
    14
    Z rohu Košičanov bola zaujímavá situácia! Po Skvašíkovom centri letela lopta priamo do vápna, kde ju zrejme Kavka hlavou poslal tesne vedľa bránky. Perniš zasahovať nemusel, a tak bude odkopávať.
     
    5
    Slovan sa ale aj napriek tomu dostal do útoku. Na ofenzívnej polovici sa Slovanisti pokúšali niečo vymyslieť a napokon im to aj vyšlo. Bagayoko dostal prihrávku na pravú stranu, loptu odcentroval do vápna, kde si ju Košičania sami zrazili do siete. Rozhodca ale gól neuznáva, nakoľko jeho asistent na čiare signalizoval ofsajd.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 81. Viazanko – 52. Halenár, 69. Halenár

    Karty:   48. Viazanko (KOS)


    MFK Košice: Stijaković – Sekulić, Ostojić, Korijkov, Kavka (88. Pačinda) – Šinglár (C), Skvašík (55. Diaby), Viazanko, Bukata – Novák (75. Haskič), Škutka.
    Náhradníci: Ružinský – Huk, Bašista, Urban, Pačinda, Diaby, Haskič.

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Niňaj, Čikoš, Jablonský, Bagayoko (46. Milinkovič) – Hudák, Grendel, Lásik, Halenár (C) (78. Žofčák) – Mészáros, Peltier (66. Fořt).
    Náhradníci: Poláček – Kolčák, Žofčák, Milinkovič, Jakúbek, Fořt.

    Rozhodčí: Miroslav Jaška – Peter Chládek, Michal Tomčík. Štvrtý rozhodca: Radoslav Bobko.

    Diváci: 4322
    bahis siteleri