Poprad – Michalovce 11:1 (kon.) | Trnava – SHK Hodonín 2:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 1:4 (kon.)
Litvínov – Vladivostok 7:3 (kon.) | Třebíč – Prostějov 3:1 (kon.) | Sparta – Liberec 3:0 (kon.)
Benátky n/J – Litoměřice 2:3 (kon.) | Ženeva – Slavia 0:3 (kon.) | Kladno – Jihlava 1:3 (kon.)
Vsetín – Břeclav 4:3 (1:0 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 2:3 (kon.)
Děčín – Řisuty 5:4 (kon.) | Pardubice – Olomouc 2:3 (0:1 po s.n.) | Viťaz – HC Slovan 3:2 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
3:2 (0:0, 2:0, 0:2)
HC Slovan Bratislava
sk Čtvrtek 14.08.2014, 19:30 • Centro Sportivo Aréna, Bellinzona, Švajčiarsko • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Góly: 21. Šitikov (Grišin), 25. Ziazov (Kousal) – 55. Hudáček (Sigalet, Surový), 60. Murley (Baranka, Vondrka) – rozhodujúci nájazd premenil Šitikov. (05:33:34)
     
    Dobrú noc všetkým priaznivcom športu a hokeja, ktorí vydržali s nami pri tomto prenose, želá Vladimír Korduliak.
     
    Po samostatných nájazdoch napokon Viťaz zdolal HC Slovan, keď samostatný nájazd za HC premenil len Tomáš Netík.
     
    V tretej tretine sa podarilo belasým vyrovnať po góloch Libora Hudáčka a Matta Murleya.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej tretine Slovan dvakrát inkasoval, autorov gólov a ich asistentov Vám prinesieme neskôr, z agentúrnych správ.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Stále sa nám nepodarilo nadviazať spojenie s arénou v Bellinzone.....
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Po prvej tretine je stav v Bellinzone bez gólov, Afinogenov opečiatkoval ľavú žrď Backlundovej klietky, no ani hokejisti HC Slovan nevyužili svoje príležitosti. Matt Murley dve príležitosti prepásol, snáď mu vyjde tretí pokus.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení športoví priatelia, do týchto chvíľ sa nám nepodarilo spojiť s arénou Centro Sportivo v Bellinzone, je nám to ľúto, akonáhle sa dostaneme k udalostiam zo zápasu, ihneď ich zverejníme. Pracujeme na spojení.
     
    Príjemný dobrý večer, HC Slovan Bratislava nastúpi dnes večer v Centro Sportivo Aréne vo švajčiarskej Bellinzone proti súperovi z moskovskej oblasti, tímu Viťaz Podolsk. Z tohto zápasu Vám naša redakcia prinesie zmeny stavu.
     
    HC Slovan Bratislava sa pripravuje na novú sezónu v KHL na sústredení vo Švajčiarsku, kde odohrá aj tri prípravné zápasy. Ten prvý je na programe vo štvrtok večer, keď si zmeria sily s účastníkom KHL, tímom Víťaz Podolsk.

    Víťaz Podolsk je pomerne mladé hokejové mužstvo. Jeho vznik môžeme datovať do roku 1996. Vtedy vznikol klub s názvom Víťaz v meste Podolsk. V roku 2004 sa klub presťahoval z mesta Podolsk trochu južnejšie, do Čechova. Obe mestá sú súčasťou Moskovskej oblasti, južnejšie od hlavného mesta Moskva. V lete však klub Víťaz Čechov ohlásil návrat do mesta Podolsk, kde bude túto sezónu hrávať svoje domáce zápasy.

    Klub účinkuje v KHL od jej vzniku v roku 2008, no nezaznamenal vo svojej histórii žiadne veľké úspechy. V KHL skončil postupne v celkovom hodnotení klubov na 23., 23., 21., 23. a v poslednej sezóne na 22. mieste. Hokejisti klubu sú však preslávení svojou agresívnou hrou do tela, aj keď minulú sezónu vedenie klubu vyhlásilo, že už upustia od tvrdej agresívnej hry a skutočne tomu aj tak bolo. Hokejisti Víťaz Čechov inkasovali najviac trestných minút v celej KHL. Najškandalóznejší v histórii ľadového hokeja bol zápas Čechov – Omsk, ktorý sa odohral deviateho januára 2010. Skončil po hromadných bitkách už v čase 3:39, s vylúčeniami 19:18, počtom trestných minút 421:419.

    Červeno-biely dres klubu obliekajú okrem domácich hráčov z Ruskej federácie aj dvaja hráči zo Švédska a dvaja z Českej republiky – Robert Kousal a Roman Horák, tím uzatvára gólman Harri Säteri z Fínska. Hlavným trénerom je Oleg Orechovskij.

    Zápas bude mať osobitnú príchuť pre posilu HC Slovan, gólmana Johana Backlunda, ktorý prišiel do mesta na Dunaj práve z tímu Víťaz Podolsk. Ako teda dopadne meranie síl dvoch účastníkov KHL vo švajčiarskej Centro Sportivo Aréne v Bellinzone?

    Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho prípravného zápasu belasých, aj z tohto zápasu Vám sprostredkujeme aktuálne dianie na ľadovej ploche.

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky:


    HC Viťaz Moskevská oblast:
    HC Slovan Bratislava: Backlund (Janus) – Baranka, Sersen, Sigalet, Štajnoch, Mojžíš, Brejčák, Mihálik, Luža – Vondrka, Nedorost, Nagy – Bartovič, Bližňák, Murley – Jeglič, Tičar, Netík – Hudáček, Surový, White – Šťastný, Lunter
    bahis siteleri