Nitra – Zlín 5:2 (kon.) | Skalica – Brno 2:6 (kon.) | Trenčín – Slovensko U20 3:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
Slovensko U20
sk Pátek 15.08.2014, 19:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • RONA Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:25
    Petráš, SR 20, 2 min – držanie
     
    48:58
    Slovensko dalo gól!
    Z nevinnej akcie hostia strelili kontaktný gól. Skalický z rohu poslal pred bránu úplne voľnému MICHALOVI KABÁČOVI, ktorý z prvej prestrelil Nagya.
    Asistencie Skalický, Tábi.
     
    43:17
    Novák, SR 20, 2 min – nedovolené bránenie
     
    41:29
    Šišovský spoza brány ideálne nabil pred bránu Dlouhému, jeho strela z prvej mierila do brány, ale Godla podržal svoj tím.
     
    39:50
    Dobrá možnosť pre hostí, puk sa odrazil pred odkrytú bránku, Koyš ho dorážal bekhendom, ale Nagy dokázal vystreliť betón a v poslednej chvíli zabrániť puku aby sa dostal do brány.
     
    38:44
    Melichárek, Dukla, 2 min – držanie
     
    38:01
    Samuel Petráš dostal puk do jazdy a tak sa dvadsiatka dostala do prečíslenia 2 na 1. Petráš volil správne strelu, ale Nagy ju vyrazil do územia, kde nebol puk nebezpečný.
     
    35:32
    Trenčín dal gól!
    Mikula zabojoval v rohu klziska, poslal medzi kruhy VLADIMÍROVI NEMCOVI, ktorý strelou do protipohybu brankára pridal tretí gól domáceho tímu.
    Asistencie Mikula.
     
    22:41
    Jendroľ, SR 20, 2 min – napadnutie
     
    19:56
    V závere tretiny pritlačila Dukla. Po odrazenom puku pálil mimo Daniška a podobne o chvíľu dopadol Hudec.
     
    11:03
    Bačík, SR 20, 10 min osobný trest
     
    11:03
    Trenčín dal gól!
    Dukla je lepšia v posledných minútach . Po ďalšom závare strieľal od modrej Habšuda, pred brankárom tečoval JÁN PARDAVÝ, čím dezorientoval Goldu a tomu sa puk prekotuľal pomedzi výstroj do brány.
    Asistencie Habšuda.
     
    10:22
    Giľák si obhodil Andersonsa a rútil sa k bráne po ľavej strane. Popred brankára prihrával na zadnú žrď Rehákovi, ten svoj druhý gól nepridal.
     
    04:59
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa usadila v pásme, Komínek poslal na modrú Ryzákovi, ktorý nastrelil puk na bránu. Tam dobre tienil Hlinka, brankár Godla tak mal problém s pukom a MICHAL HLINKA odrazený puk dopravil do odkrytej brány.
    Asistencie Ryzák, Komínek
     
    03:23
    Briestenský dostal prihrávku pred bránku do čistej pozície, ale zoči voči Nagyovi sa nepresadil.
     
    00:32
    Slovensko dalo gól!
    Hneď v úvode sa mladíci nasťahovali do pásma Dukly, Hochelovu strelu od modrej Nagy len vyrazil pred seba a po zásahu DOMINIKA REHÁKA sa puk odrazil za bránkovú čiaru.
    Asistencia: Giľák

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 5. Hlinka (Ryzák, Komínek), 12. Pardavý (Habšuda), 36. Nemec (Mikula) – 1. Rehák (Giľák), 49. Kabáč (Skalický, Tábi)


    HK DUKLA Trenčín: Nagy (Konrád) – Kozák, Andersons, Habšuda, Novajovský, Bokroš, Ryzák, Palovič, Zošiak – Melichárek, Nemec, Mikula – Pardavý, Dlouhý, Šišovský – Komínek, Hlinka, Šimíček – Rožník, Daniška, Hudec
    Slovensko U20: Godla (Okoličány) – Holenda, Hochel, Bačík, Pavlíček, Jendroľ, Pavúk, Fekiač, Mendrej – Giľák, Rehák, Koyš – Skalický, Kabáč, Tábi – Galis, Petráš, Danišovský – Hrušík, Sukeľ, Briestenský

    Rozhodčí: Lokšík – P.Tvrdoň, M.Tvrdoň
    bahis siteleri