Č. Budějovice – Chomutov 4:0 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 3:1 (kon.) | Kölner Haie – Č. Budějovice 0:6 (kon.)
Chomutov – K. Vary 7:4 (kon.) | HC Plzeň – Kölner Haie 1:2 (kon.)
konec
Kölner Haie
0:6 (0:3, 0:0, 0:3)
HC Motor České Budějovice
Sobota 16.08.2014, 12:30 • SD ARÉNA • O pohár statutárního města Chomutov
Partner:
     
    43:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovice si kráčí pro jasné vítězství na turnaji. MARTIN KAŠPER se dostal za obranu a prostřelil Rinnicha. Asistence: Michal Jurka.
     
    33:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Káník vystřelil tvrdou ránu, kterou brankář Rinnich puk vyrazil jen před sebe, kde stál ONDŘEJ VACULÍK, který poslal kotouč do branky. Asistence: Jakub Káník, Jan Stárek.
     
    32:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Z velmi ostrého úhlu se prosazuje LUKÁŠ MATYS a rázem jsou Budějovice ve velmi výrazném vedení a Matys dosahuje hattricku. Asistence: Tomáš Vochozka.
     
    14:16
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Po první střele se puk odrazil opět k LUKÁŠOVI MATYSOVI, který neměl problém dorazit puk do odkryté klece. Asistence: Daniel Klusáček.
     
    12:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle byla nádherná střela! LUKÁŠ MATYS se s ničím a nikým nepáral a poslal ze slušné dálky puk rovnou do rohu německé branky. Asistence: Daniel Klusáček, Tomáš Vochozka.
     
    11:22
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Po hezkém průniku se prosadil FEDERIK HAKL, který prostřelil brankáře na přední tyči do horního rohu. Asistence: Martin Kašper.

    Antonín Domanický

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 12. Hakl (Kašper), 13. Matys (Klusáček, Vochozka), 15. Matys (Klusáček), 33. Matys (Vochozka), 34. Vaculík (Káník, Stárek), 44. Kašper (Jurka)


    Kölner Haie: Söhlke (od 24. Rinnich) – Sennhenn, Eis, Möser, Aichinger, Beck, Lorenz, Detzald, Bokk, Schaff, Deutzmann, Kosienski, Kiderwicz, Lobach, Stähle, Horschel, Olschewski, Strom, Fleischer, Alexandrov, Atting.
    HC Motor České Budějovice: Ovsjannikov – Brabec, Stárek, Hromada, Klusáček, Jurka, Dosek, Doktor, Hakl, Krcho, Matys, Vochozka, Káník, Silný, Kaisler, Kašper, Šilrdleta, Rolínek, Šindelář, Vaculík.

    Rozhodčí: Kalaš – Kordina, Danylets
    bahis siteleri