Žilina – Přerov 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 5:4 (po pr.) | Opava – Havířov 3:5 (kon.)
konec
MsHK Žilina
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 16.08.2014, 10:30 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z Poruby vše, ale už od 14 hodin nás čeká boj o třetí místo v podání domácí Poruby a polského Jastrzebie! (12:51:56)
     
    Souboj o konečné páté místo nakonec ovládla slovenská Žilina, která si tak na turnaji připisuje první vítězství. I díky čtyřem bodům obránce Igora Bobčeka. Naopak Zubři zaznamenali třetí porážku a jedou domů s konečným šestým místem.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Zubři už v závěru asi nic nevymyslí a nezkoušejí ani hru bez gólmana. Je pravděpodobně rozhodnuto.
     
    54:53
    Viděli jsme další faul. Na trestnou lavici usedá Juraj Ďurkech – 2 minuty za faul kolenem. Přesilovka pro Zubry.
     
    54:25
    V závěru přesilovky napřáhl těsně za modrou Valášek, jehož střela se lehce otřela o horní tyč!
     
    52:27
    Další zbytečný faul, Martin Gremlica se provinil sekáním a síly na ledové ploše se vyrovnají.
     
    51:27
    Přerov má ještě šanci udělat něco se zápasem. Na lavici hanby totiž usedá Jakub Drábek – 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    49:11
    Žilina vstřelila branku!
    Ideálně vyřešené rychlé přečíslení v podání žilinského celku, který kráčí za vítězstvím. Smetana našel ve druhé vlně najetého LUKÁŠE PIJÁKA, jenž porubský stadion velmi dobře zná a zamířil přesně z první za bezmocného Dohnala. Asistence: Tomáš Smetana, Igor Bobček.
     
    45:10
    Žilina vstřelila branku!
    Dvojnásobnou přesilovou hru sice slovenský tým využít nedokázal, v té klasické se už však prosazuje a znovu strhává vedení na svou stranu. S Bobčekovým pokusem si ještě Dohnal poradil, ale na dorážku MARTINA LEŠKA už byl krátký. Asistence: Igor Bobček.
     
    44:54
    Další vyloučení. Šimon Kratochvíl nechal v souboji hokejku a inkasuje 2 minuty za podražení. Žilinu čeká krátká přesilovka 5 na 3!
     
    43:02
    Přerov se připravuje o část přesilovky zbytečným útočným faulem. Jiřímu Polákovi ukazuje rozhodčí 2 minuty za držení hole. Pokračuje se 4 na 4.
     
    41:50
    Jakub Drábek je dalším hráčem, který usedá na trestnou lavici. Přerov si zahraje přesilovku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 12:19.
     
    V prostředním dějství nejprve Žilina navýšila své vedení, ale pak se osmělili i hokejisté Přerova, kteří trefami Sprušila a Škumáta srovnali skóre. O vítězi tak rozhodne až třetí dvacetiminutovka, případně prodloužení či samostatné nájezdy.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:13
    Matouš Kratochvíl inkasuje 2 minuty za podražení, přesilovku si po delší době zahraje Žilina.

    Branky a nahrávky: 1. Slota (Zacharov, Bobček), 25. Smetana (Piják, Bobček), 46. Leško (Bobček), 50. Piják (Smetana, Bobček) – 29. Sprušil (Škumát), 35. Sprušil (Škumát, Kratochvíl Š.)


    MsHK Žilina: Gavalier (Vasilijevič) – Bobček, Čičala, Drábek, Drevenák, Ďurkech, Hájnik, Krčula, Kubiš, Leško, Lipovský, Niník, Petelin, Piják, Slota, Smetana, Šimko, Valášek, Zacharov, Jarab,
    HC ZUBR Přerov: Vojtek (30. Dohnal) – Pala, Polák, Vlček, Šťastný, Kudělka, Tomeček, Metelka, Mašíček – Blinka, Škumát, Kratochvíl Š., Sprušil, Kolář, Kundrátek, Skoumal, Kratochvíl M., Rajnoch, Gremlica, Kebza, Tomaník.

    Rozhodčí: Krenželok D., Koliba – Ganger, Dlouhý
    bahis siteleri