Žilina – Přerov 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 5:4 (po pr.) | Opava – Havířov 3:5 (kon.)
po prodl.
HC RT TORAX Poruba 2011
5:4 (1:0, 2:4, 1:0 – 1:0)
JKH GKS Jastrzębie
Sobota 16.08.2014, 14:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    Skončilo nám utkání o třetí místo mezi Porubou a Jastrzebie, to nakonec po velkém boji ovládli porubští hokejisté, kteří se radují z bronzu. Už za několik desítek minut vypukne finálový souboj mezi Opavou a Havířovem! (16:09:43)
     
    Konec zápasu.
     
    60:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba nakonec dokonala obrat, hned na startu prodloužení se prosazuje ADAM ČERVENKA, který zůstal sám před Zabolotným. Trpělivě si počkal na dobrý střelecký okamžik, položil si gólmana a zakončil střelou pod horní tyč. Bez asistence.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Poruba v závěrečné části srovnala krok a o vítězi tak bude muset rozhodnout až pětiminutové prodloužení, případně samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:06
    Hosté už jsou kompletní, poslední necelá minutu do konce základní hrací doby.
     
    57:06
    Byla to však Poruba, která se držel dlouho v útočné třetině a vynutila si faul. Na trestnou lavici usedá Leszek Laszkiewicz – 2 minuty za podražení. Dvanáct sekund se bude hrát ve čtyřech.
     
    55:18
    Miroslav Javín vidí od hlavního Koziola 2 minuty za nedovolené bránění. Přesilovka pro Jastrzebie.
     
    53:32
    Jastrzebie hraje v plném počtu hráčů.
     
    51:32
    Mateusz Danieuluk vyrobil faul a už odchází na lavici hanby – 2 minuty za podražení. Přesilovka pro RT TORAX.
     
    49:57
    Bordowski se chytá za hlavu, nejprve sice trefil z nenápadné střely jen Tihláře, vzápětí však poslal volný puk z bezprostřední blízkosti branky nad horní tyč.
     
    48:45
    Ani jeden z týmů jakoby nechtěl udělat chybu, třetí dvacetiminutovka je na zajímavé akce opět podstatně chudší.
     
    43:37
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba se v závěru přesilovky přece jen prosazuje a srovnává skóre brankově bohatého klání. Od modré poslal lehkou střelu JIŘÍ ŠINDELÁŘ, jehož pokus prošel přes několik těl až za záda překvapeného Zabolotného, který zřejmě nic neviděl. Asistence: Jakub Hulva.
     
    41:44
    Poruba si zahraje přesilovku, Maciej Urbanowicz se provinil sekáním.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:35.
     
    Druhé dějství nám nabídlo celkem šest branek! Porubští se dostali do slibného vedení 3:1, o to však v rozmezí osmi minut přišli a před třetí třetinou dokonce gól ztrácejí, i díky zkratu Lukáše Prokopa, jenž se znovu nechal nesmyslně vyloučit a GKS mělo k dispozici pětiminutovou přesilovku, v níž se dvakrát prosadil Laszkiewicz, jenž tím zkompletoval hattrick.

    Branky a nahrávky: 3. Buček, 24. Tomášek (Buček), 30. Tomášek (Buček), 44. Šindelář (Hulva), 61. Červenka – 25. L. (Polodna), 30. Laszkiewicz (Bordowski), 35. Laszkiewicz (Němeček), 38. Laszkiewicz (Němeček)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Vajda, Puškár, Šindelář, Slavík, Javín, Jindřich, Prokop – Kilnar, Červenka, Buček, Sedlář, Hulva, Zachar, Vrána, Tomášek, Chaloupka, Pavlačka.
    JKH GKS Jastrzębie: Zabolotny (Odrobny) – Rompkowski, Němeček, Protivný, Sordon, Górny, Bryk, Pastryk, Kantro – Bordowski, Polodna, Laszkiewicz – Urbanowicz, Steber, Danieluk – Drzewiecki, Plichta, Nalewajka R. – Nalewajka L., Marzec, Kulas.

    Rozhodčí: Mikula, Koziol – Moravec, Jureček
    bahis siteleri