Žilina – Přerov 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 5:4 (po pr.) | Opava – Havířov 3:5 (kon.)
po prodl.
HC RT TORAX Poruba 2011
5:4 (1:0, 2:4, 1:0 – 1:0)
JKH GKS Jastrzębie
Sobota 16.08.2014, 14:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    60:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba nakonec dokonala obrat, hned na startu prodloužení se prosazuje ADAM ČERVENKA, který zůstal sám před Zabolotným. Trpělivě si počkal na dobrý střelecký okamžik, položil si gólmana a zakončil střelou pod horní tyč. Bez asistence.
     
    43:37
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba se v závěru přesilovky přece jen prosazuje a srovnává skóre brankově bohatého klání. Od modré poslal lehkou střelu JIŘÍ ŠINDELÁŘ, jehož pokus prošel přes několik těl až za záda překvapeného Zabolotného, který zřejmě nic neviděl. Asistence: Jakub Hulva.
     
    37:03
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Jastrzebie otáčí výsledek na svou stranu. Na hranici kruhu se opřel do puku LESZEK LASZKIEWICZ, který přes obránce znovu zamířil přesně a raduje se z hattricku, který zvládl za pouhých osm minut! Asistence: Roman Němeček.
     
    34:32
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Trenér Martin Smeták svého svěřence asi nepochválí. GKS totiž rychle využívá početní výhodu, k dispozici má přitom ještě další čtyři a půl minuty výhody jednoho muže v poli. Na modré napřáhl LESZEK LASZKIEWICZ, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Roman Němeček.
     
    29:42
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Tentokrát zaspala porubská obrana. Bordowski našel na útočné modré LESZKA LASZKIEWICZE, jenž svůj únik na Tihláře zakončil blafákem a následným posláním puku pod horní tyč. Asistence: Richard Bordowski.
     
    29:17
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba dokázala ideálně potrestat nedorozumění v obraně Jastrzebie. Buček poslal puk před branku na nekrytého MARTINA TOMÁŠKA a ten jen chytře vložil hůl a poslal touš ke vzdálenější tyči. Asistence: Martin Buček.
     
    24:36
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Hosté se bleskově dostávají zpátky do utkání. Domácí obrana nechala mezi kruhy nepokrytého LUKASZE NALEWAJKU, jehož našel přesnou nahrávkou Polodna. Polský střelec se už z první nemýlil. Asistence: Petr Polodna.
     
    23:35
    Poruba právě vstřelila branku!
    Polská obrana si znovu nepočínala vůbec dobře a nechala porubské hokejisty uniknout do situace dva na jednoho. Buček našel ve druhé vlně najetého MARTINA TOMÁŠKA, ten doslova vykoupal Zabolotného a zasouval do prázdné branky. Asistence: Martin Buček.
     
    02:39
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hned první vážnější akce porubského týmu končí gólem. Do útočné třetiny vlétl MARTIN BUČEK, jenž rychlou a především přesnou střelou zápěstím trefil přesně levý růžek Zabolotného branky. Bez asistence.

    Branky a nahrávky: 3. Buček, 24. Tomášek (Buček), 30. Tomášek (Buček), 44. Šindelář (Hulva), 61. Červenka – 25. L. (Polodna), 30. Laszkiewicz (Bordowski), 35. Laszkiewicz (Němeček), 38. Laszkiewicz (Němeček)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Vajda, Puškár, Šindelář, Slavík, Javín, Jindřich, Prokop – Kilnar, Červenka, Buček, Sedlář, Hulva, Zachar, Vrána, Tomášek, Chaloupka, Pavlačka.
    JKH GKS Jastrzębie: Zabolotny (Odrobny) – Rompkowski, Němeček, Protivný, Sordon, Górny, Bryk, Pastryk, Kantro – Bordowski, Polodna, Laszkiewicz – Urbanowicz, Steber, Danieluk – Drzewiecki, Plichta, Nalewajka R. – Nalewajka L., Marzec, Kulas.

    Rozhodčí: Mikula, Koziol – Moravec, Jureček
    bahis siteleri