West Ham – Sheffield Utd. 1:1 (4:5 po pen.) | Swansea – Rotherham 1:0 (kon.) | Millwall – Southampton 0:2 (kon.)
MK Dons – Manchester Utd. 4:0 (kon.)
konec
Milton Keynes Dons FC
4:0 (1:0)
Manchester United
Úterý 26.08.2014, 21:00 • Stadium mk (Milton Keynes, Buckinghamshire) • Anglický Ligový pohár
Předzápasové kurzy
     
    Z postupu do dalšího kola se tak po velice překvapivém výsledku radují fotbalisté celku Milton Keynes Dons FC. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. (23:03:16)
     
    Domácí se do vedení dostali brankou z 25. minuty, když chybu v obraně Manchesteru dokázal využít Grigg. Stejný hráč se prosadil i po změně stran, když krátce po hodině hry tělem dopravil míč za záda hostujícího brankáře. Hostům sice nešla upřít snaha s nepříznivým vývojem něco udělat, avšak byli to paradoxně oni, kdo inkasoval potřetí, když se po krásné souhře prosadil střídající Afobe. Domácím ale tříbrankový náskok nestačil a do sítě Manchesteru United poslali míč počtvrté. Opět to byl Afobe, který po individuální akci, během které prošel přes tři obránce, rozvlnil síť.
     
    Je dobojováno! Hned 2. kolo Anglického Ligového poháru nabídlo obrovské překvapení. Vypadl v něm totiž velký favorit Manchester United!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Tak přeci jen se nakonec hráči v červených dresech dostali do zakončení, tomu však scházela potřebná přesnost a gólman domácího týmu s rozehrávkou kopu vůbec nespěchá.
     
    90+3
    U míče jsou hosté, ale nadaří se jim proniknout přes obranný val domácího týmu.
     
    90+2
    Domácí fotbalisté vybojovali autové vhazování na polovině Manchesteru United, chvíli po něm se však ocitli v ofsajdu.
     
    90+1
    Hlavní arbitr nastaví čtyři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    90
    Celý stadion je na nohou a tleská svým hráčům za dnešní představení.
     
    88
    Hosté poté zahrávali rohový kop, ale ani tentokrát se jim z něj nepodařilo zakončit, domácí fotbalisté jsou v defenzivě bezchybní.
     
    87
    Nyní ale mohli hosté snížit, hlavičku z hranice malého vápna však skvělým zákrokem vyrazil Martin.
     
    86
    Defenziva Manchesteru United má trhliny a domácí fotbalisté toho dneska dokázali využít, problém mají hráči Premier League i v útoku, kde jsou takřka bezzubí.
    BENIK AFOBE - 4:0
     
    84
    MK Dons právě vstřelilo branku!
    Fotbalisté Manchesteru United jsou zralí na ručník! BENIK AFOBE si nyní pohrál se třemi obránci hostujícího celku a svou povedenou individuální akci zakončil přesnou střelou přibližně z penaltového puntíku!
     
    82
    Domácí fotbalisté se ze sevření hráčů v červených dresech osvobodili pomocí dlouhého nákopu ke středové čáře.
     
    80
    Hosté vybojovali rohový kop, který rozehrál Anderson, ale s centrem si obrana domácích poradila. Akce pak pokračovala a ke střele se dostal Januzaj, který pálil jen těsně mimo levé tyče Martinovy brány.
     
    79
    Série střeleckých zakončení nadále pokračuje! Nyní se střeleckým pokusem prezentovali hráči Manchesteru United, ale brankář Martin byl bezchybný.
     
    78
    A nyní to mohlo být už 4:0! Míč se totiž po centru zleva překvapivě snesl přímo na bránu, kde jej na brankové čáře dokázal vyrazit De Gea.
     
    76
    Welbeck chvíli poté vypálil, ale jeho pokus zblokovala obrana domácích, míč se ale odrazil k Hernándezovi, který se pořádně opřel do míče, ale bránu Martina trefit nedokázal.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 25. Grigg, 63. Grigg, 70. Afobe, 84. Afobe

    Karty:   75. Kay (MDN) – 51. James (MAN)


    Milton Keynes Dons FC: Martin – Baldock, Kay, McFadzean, Lewington – Carruthers (62. Green), Potter, Alli, Bowditch (57. Powell) – Reeves, Grigg (67. Afobe)
    Náhradníci: McLoughlin, Spence, Green, Randall, Powell, Hitchcock, Afobe

    Manchester United: De Gea – Keane, Evans, Vermijl – Janko (46. Pereira), Powell (58. Wilson), Anderson, Kagawa (20. Januzaj), James – Hernandez, Welbeck.
    Náhradníci: Amos, McNair, Thorpe, A. Pereira, Januzaj, Zaha, Wilson
    bahis siteleri