West Ham – Sheffield Utd. 1:1 (4:5 po pen.) | Swansea – Rotherham 1:0 (kon.) | Millwall – Southampton 0:2 (kon.)
MK Dons – Manchester Utd. 4:0 (kon.)
konec
Milton Keynes Dons FC
4:0 (1:0)
Manchester United
Úterý 26.08.2014, 21:00 • Stadium mk (Milton Keynes, Buckinghamshire) • Anglický Ligový pohár
Předzápasové kurzy
    BENIK AFOBE - 4:0
     
    84
    MK Dons právě vstřelilo branku!
    Fotbalisté Manchesteru United jsou zralí na ručník! BENIK AFOBE si nyní pohrál se třemi obránci hostujícího celku a svou povedenou individuální akci zakončil přesnou střelou přibližně z penaltového puntíku!
    BENIK AFOBE - 3:0
     
    70
    MK Dons právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné! Milton Keynes Dons FC vede již o tři branky! Míč ve středu hřiště ukořistil Baldock, který jej následně poslal vpřed Reevesovi, jenž okamžitě do pokutového území adresoval přihrávku pro BENIKA AFOBEHO, který přízemní střelou překonal brankáře De Geu.
    WILL GRIGG - 2:0
     
    63
    MK Dons právě vstřelilo branku!
    Fotbalisté domácího celku vedou již o dvě branky! Po zisku míče ve středu hracího pole se k centru z levé strany odhodlal Reeves, míč dolétl až k WILLU GRIGGOVI, který tělem poslal míč na bránu. Na balon si De Gea ještě sice stačil sáhnout, zabránit v cestě za brankovou čáru mu však už nedokázal. Domácí útočník se tak dnes již podruhé zapisuje mezi střelce.
    WILL GRIGG - 1:0
     
    25
    MK Dons právě vstřelilo branku!
    Fotbalisté domácího celku založili útočnou akci po pravé straně, ale míč jim obrana Manchesteru dokázala vzít. Obrovské chyby se však při následné rozehrávce dopustil Evans, který míč naservíroval na nohu Reevese, který ve skluzu přihrál lépe postavenému WILLU GRIGGOVI, jenž si se stoprocentní šancí dokázal poradit a poslal svůj tým do překvapivého vedení.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 25. Grigg, 63. Grigg, 70. Afobe, 84. Afobe

    Karty:   75. Kay (MDN) – 51. James (MAN)


    Milton Keynes Dons FC: Martin – Baldock, Kay, McFadzean, Lewington – Carruthers (62. Green), Potter, Alli, Bowditch (57. Powell) – Reeves, Grigg (67. Afobe)
    Náhradníci: McLoughlin, Spence, Green, Randall, Powell, Hitchcock, Afobe

    Manchester United: De Gea – Keane, Evans, Vermijl – Janko (46. Pereira), Powell (58. Wilson), Anderson, Kagawa (20. Januzaj), James – Hernandez, Welbeck.
    Náhradníci: Amos, McNair, Thorpe, A. Pereira, Januzaj, Zaha, Wilson
    bahis siteleri