Česko – Rusko 4:1 (kon.)
konec
Česko
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
Rusko
Neděle 31.08.2014, 15:00 • Zimní stadion, Znojmo • Reprezentace žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! TEREZA VANIŠOVÁ po pravém křídle projela do útočného pásma, snažila se puk přihrát na najíždějící spoluhráčku před brankou. To se jí sice nepovedlo, následně ale vyjela od zadního mantinelu a do prázdné branky zakončila sama. Asistence: Michaela Pejzlová.
     
    36:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu zasloužený třetí gól domácího týmu! Rusky nezvládly situaci ve vlastním pásmu, kapitánka českého výběru ALENA POLENSKÁ se dostala nikým neatakovaná ke střele z bezprostřední blízkosti a nad beton Prugovové skóruje. Asistence: Klára Chmelová a Lucie Manhartová.
     
    17:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní odpověď reprezentačního týmu přichází z hole TEREZY VANIŠOVÉ, která nabrala rychlost na levém křídle, prokličkovala se až před branku a individuální akci zakončila bekhendem mezi betony ruské brankářky. Asistence: Vendula Přibylová.
     
    16:58
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Český tým vyrobil velkou chybu v rozehrávce v obranném pásmu. SVĚTLANA KOLMYKOVOVÁ zachytila vyhazovaný kotouč, vyměnila si před brankou puk s Bulatovovou a kombinaci na jeden dotek zakončila nad beton přesouvající se Peslarové. Asistence: Diana Bulatovová.
     
    04:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už se Češky radují a v utkání vedou. Po kombinaci v útočném pásmu se k puku dostala KATEŘINA BUKOLSKÁ a švihem z pravého kruhu se trefila nad lapačku ruské brankářky! Asistence: Michaela Pejzlová a Anna Zíková.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 5. Bukolská (Pejzlová, Zíková), 18. Vanišová (Přibylová), 37. Polenská (Chmelová, Manhartová), 60. Vanišová (Pejzlová) – 17. Kolmykovová (Bulatovová)


    Česko: Peslarová (Bečevová) – Tejralová, Zíková, Fialová, Jančová, Lásková, Zedníková – Kaplanová, Manhartová, Polenská – Pejzlová, Přibylová, Vanišová – Vonková, Bukolská, Lédlová – Chmelová.
    Rusko: Prugovová (Kropačevová) – Batalovová, Gončarenková, Nikolajevová, Kirilenková, Ščukinová, Sadynovová – Sosinová, Bělovová, Smolinová – Šibanovová, Kolmykovová, Pavlovová – Bulatovová, Děrgačovová, Ďupinová.

    Rozhodčí: Malá – Šťastná, Štreitová
    bahis siteleri