Česko – Rusko 4:1 (kon.)
konec
Česko
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
Rusko
Neděle 31.08.2014, 15:00 • Zimní stadion, Znojmo • Reprezentace žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Smolinová nedává, na druhé straně sice ani Tejralová, ale i v nájezdech dnes český tým vítězí, a to 2:1.
     
    59:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! TEREZA VANIŠOVÁ po pravém křídle projela do útočného pásma, snažila se puk přihrát na najíždějící spoluhráčku před brankou. To se jí sice nepovedlo, následně ale vyjela od zadního mantinelu a do prázdné branky zakončila sama. Asistence: Michaela Pejzlová.
     
    58:49
    Peslarová výborným zákrokem betonem vyráží ránu Sosinové od modré čáry.
     
    58:19
    Peslarová je pod palbou. Sosinová a následně Smolinová mířily do klubka hráček před brankou, ani jedna střela ale až k Peslarové neprošla.
     
    56:19
    Timeout pro Rusko a komická situace v jeho závěru, kdy na led vyjelo šest hráček a brankářka. Nikdo nechtěl z ledu a situaci musel vyřešit až ruský kouč, který gestem odvolal Prugovovou na střídačku. Té se to vůbec nelíbí...
     
    56:19
    Lásková (CZE) faulovala, dostává dvě minuty za podražení a Rusky ještě budou mít šanci v přesilovce.
     
    52:56
    Teď budou mít šanci na snížení. Polenská (CZE) dostává menší trest za držení protihráčky.
     
    50:53
    Bělovová (RUS) vyloučena za hákování. Tohle ruskému týmu příliš nepomůže.
     
    47:24
    Za zbytečné sekání vyloučena Šibanovová (RUS).
     
    44:59
    Zíková (CZE) vyloučena na dvě minuty za hru tělem. Přesilovka Ruska.
     
    44:40
    Přesně ve chvíli, kdy Sosinová skákala na led, se Tereza Vanišová rozjela k dalšímu skvělému sólu, ukličkovala ruskou obránkyni a dostala se až před branku, kde mířila nahoru, ale trefila jen břevno.
     
    42:34
    Sosinová (RUS) vyloučena za napadení.
     
    37:59
    Lédlová (CZE) narazila na mantinel jednu z ruských hráček a odsedí si menší trest za hru tělem.
     
    36:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu zasloužený třetí gól domácího týmu! Rusky nezvládly situaci ve vlastním pásmu, kapitánka českého výběru ALENA POLENSKÁ se dostala nikým neatakovaná ke střele z bezprostřední blízkosti a nad beton Prugovové skóruje. Asistence: Klára Chmelová a Lucie Manhartová.
     
    32:43
    Bělovová (RUS) vyloučena za sekání.
     
    32:02
    Rusky si mohou oddechnout, už to mohlo být o dvě branky. České hráčky vytvořily na brankovišti tlak, dostaly se k několika dorážkám a v té poslední mířila Pejzlová do zcela odkryté branky, v pádu ale nedokázala puk dostatečně důrazně zasáhnout.
     
    29:48
    Teď mělo Rusko blízko k vyrovnání. Bělovová a Sosinová vykombinovali situaci až před branku a hledaly osamocenou Smolinovou u levé tyče, na poslední chvíli ale do přihrávky vložila hůl jedna z českých obránkyň a zachránila situaci.
     
    26:13
    Nyní si přesilovku zahrají i Rusky. Vanišová (CZE) je vyloučena za hru tělem, což se v ženském hokeji nesmí.
     
    23:05
    Sosinová (RUS) dostává menší trest a Češky budou hrát přesilovku.
     
    17:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní odpověď reprezentačního týmu přichází z hole TEREZY VANIŠOVÉ, která nabrala rychlost na levém křídle, prokličkovala se až před branku a individuální akci zakončila bekhendem mezi betony ruské brankářky. Asistence: Vendula Přibylová.
     
    16:58
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Český tým vyrobil velkou chybu v rozehrávce v obranném pásmu. SVĚTLANA KOLMYKOVOVÁ zachytila vyhazovaný kotouč, vyměnila si před brankou puk s Bulatovovou a kombinaci na jeden dotek zakončila nad beton přesouvající se Peslarové. Asistence: Diana Bulatovová.
     
    12:52
    Obrovský tlak a šance českého týmu. Vendula Přibylová nejprve tečovala nahození od modré těsně vedle branky, následně volná Pejzlová u pravé tyče přestřelila odkrytou klec.
     
    12:02
    Velkou šanci měla Tereza Vanišová, kterou našla v mezikruží přihrávka Pejzlové. Česká útočnice ale v ideální pozici míjí branku.
     
    11:47
    Češky si zahrají první přesilovku. Za hrubost je vyloučena Smolinová (RUS).
     
    07:51
    Prakticky z protiútoku dostala přihrávku do samostatného úniku Šibanovová, české obránkyně už ji marně stíhaly, ale ruská hráčka to neprovedla dobře a její pokus o zakončení skončil jen na betonech Peslarové.
     
    05:12
    Za podražení je vyloučena Tejralová (CZE), Rusky si zahrají přesilovku.
     
    04:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už se Češky radují a v utkání vedou. Po kombinaci v útočném pásmu se k puku dostala KATEŘINA BUKOLSKÁ a švihem z pravého kruhu se trefila nad lapačku ruské brankářky! Asistence: Michaela Pejzlová a Anna Zíková.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 5. Bukolská (Pejzlová, Zíková), 18. Vanišová (Přibylová), 37. Polenská (Chmelová, Manhartová), 60. Vanišová (Pejzlová) – 17. Kolmykovová (Bulatovová)


    Česko: Peslarová (Bečevová) – Tejralová, Zíková, Fialová, Jančová, Lásková, Zedníková – Kaplanová, Manhartová, Polenská – Pejzlová, Přibylová, Vanišová – Vonková, Bukolská, Lédlová – Chmelová.
    Rusko: Prugovová (Kropačevová) – Batalovová, Gončarenková, Nikolajevová, Kirilenková, Ščukinová, Sadynovová – Sosinová, Bělovová, Smolinová – Šibanovová, Kolmykovová, Pavlovová – Bulatovová, Děrgačovová, Ďupinová.

    Rozhodčí: Malá – Šťastná, Štreitová
    bahis siteleri