Novosibirsk – Novokuzněck 6:1 (kon.) | Omsk – Vladivostok 4:2 (kon.) | Barys – Chabarovsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Jekatěrinburg – Záhřeb 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – HC Slovan 2:3 (kon.) | Ufa – Viťaz 6:1 (kon.)
Čerepovec – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Kazaň – Atlant 1:4 (kon.) | N.Novgorod – Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.)
Petrohrad – Soči 3:2 (kon.) | Riga – Minsk 4:2 (kon.) | Jokerit – Jaroslavl 3:2 (kon.)
konec
Dinamo Riga
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
HC Dinamo Minsk
Sobota 06.09.2014, 16:00 • Arena Riga, Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Paul SZCZECHURA - 4:2
     
    53:08
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tato obrovská přesilovka je využita, když se po velkém závaru před Masalskisem prosadil PAUL SZCZECHURA a dorazil puk za brankovou čáru. Asistence: Charles Linglet, Jonathan Cheechoo.
    Roberts BUKARTS - 4:1
     
    47:36
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak tohle je už rodící se debakl pro hostující tým! Po rychlém brejku přiśla jediná přihrávka na volného ROBERTSE BUKARTSE a ten ranou z první nedal Milčakovovi žádnou šanci. Asistence: Gunars Skvorcovs, Pjotr Ščastlivyj.
    Oskars CIBULSKIS - 3:1
     
    44:25
    Riga právě vstřelila branku!
    I tato přesilovka je využita, tvrdou ranou, která propálila vše, se o to postaral OSKARS CIBULSKIS! Asistence: Miks Indrašis, Kristjanis Redlihs.
    Pjotr ŠČASTLIVYJ - 2:1
     
    41:53
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení a gól byl velice podobný tomu předcházejícímu. I nyní mu předcházela rychlá kombinace, na konci byl PJOTR ŠČASTLIVYJ a dal tak Rize vedení 2:1. Asistence: Marcel Hossa, Charles Genoway.
    Krisjanis REDLIHS - 1:1
     
    35:19
    Riga právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využitá, po bleskové kombinaci si před branku sjel KRISJANIS REDLIHS a zblízka překonal Haugena. Riga tak konečně předvedla povedenou přesilovkovou akci. Asistence: Lauris Darzinš, Miks Indrašis.
    Jonathan CHEECHOO - 0:1
     
    11:35
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Ojoj, tohle je pro domácí hodně laciný gól... JONATHAN CHEECHOO jen tak vyzkoušel dalekonosný pokus, prakticky pouze nahodil od modré čáry a puk propadl Masalskisovi za záda. Gól v oslabení. Bez asistence.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 36. K. Redlihs (Darzinš, Indrašis), 42. Ščastlivyj (Hossa, Genoway), 45. Cibulskis (Indrašis, K. Redlihs), 48. Bukarts (Skvorcovs, Ščastlivyj) – 12. Cheechoo, 54. Szczechura (Linglet, Cheechoo)


    Dinamo Riga: Masalskis (Sedláček) K. Redlihs, Cibulskis, Genoway, Jurčina, Sotnieks, Pujacs – Darzinš, Cipulis, Indrašis – Džerinš, Hossa, Mejja – M. Redlihs, Ščastlivyj, Bukarc – Skvorcovs, Saulietis, Upitis.
    HC Dinamo Minsk: Haugen (45. Milčakov) – Krajíček, Goroško, Nogačjov, Bailen, Šinkevič, Lisovec, Razvadovskij – Linglet, Ellison, Vesce – Kaljužnyj, Cheechoo, Szczechura – Drozd, Gavrus, Kulakov – Meleško, Jelisejenko, Kitarov.

    Rozhodčí: Olenin, Ronn – Lazarev, Šichanov
    bahis siteleri