Prievidza – Senica 4:8 (kon.)
konec
MšHK Prievidza
4:8 (1:3, 1:2, 2:3)
HC Dukla Senica
sk Čtvrtek 11.09.2014, 17:00 • Zimný štadión Prievidza • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:33:58)
     
    58:54
    Ešte sme predsa len svedkami jedného vylúčenia. Domáci Tomáš Môcik sa previnil proti pravidlám krosčekom.
     
    57:42
    Prievidza dala gól! Väčšina gólov dnes padla v početných výhodách a je tomu tak aj teraz. MARTIN OPATOVSKÝ aspoň zmierňuje prehru svojho mužstva vsieteným štvrtým presným zásahom. Asistencie: Ivan Černý, Branislav Jánoš.
     
    57:10
    Domáci ešte majú možnosť si utešiť vlastných verných fanúšikov, kedže na trestnú lavicu odchádza hosťujúci hokejista Rastislav Vereš (sekanie).
     
    54:42
    Senica dala gól!
    Domáci hokejisti prehrávajú už 3:8 a sú súci na uterák. Ďalším úspešným strelcom je FILIP SUROVKA. Asistencie: Michal Šúrek, Martin Kalináč.
     
    54:21
    Opäť ide na lavicu hanby domáci hokejista, po druhýkrát v zápase je to Ivan Černý – hákovanie.
     
    52:37
    Senica dala gól!
    V Prievidzi sa nám už rysuje pomerne slušný debakel. Tentokrát sa presadil MARTIN MIKOLÁŠEK! Asistencie: Roman Jurák, Peter Gula.
     
    51:01
    Ďalším vylúčeným hráčom je domáci útočník Matúš Viedenský. Inkasuje menší dvojminútový trest za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    48:22
    Prievidza dala gól! A aj sa im to darí. Prvýkrát v zápase sa presadil IVAN ČERNÝ! Asistencie: Rastislav Slota, Branislav Jánoš.
     
    47:59
    Obrovská šanca pre domácich aspoň na skorigovanie výsledku. Ďalším vylúčeným hráčom Senice je Marián Reissmüller, dve minúty – bránenie v hre.
     
    47:31
    Príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Tak znie trest aj pre hosťujúcu lavičku Senice. Presilovku si teda zahrajú domáci hokejisti.
     
    44:18
    Senica dala gól!
    Hostia využívajú presilovú hru ani nie za minútu a toto už je pre Prievidzu zrejme neriešiteľná situácia. Šťastným strelcom je v tomto prípade ROMAN JURÁK! Bez asistencie.
     
    43:36
    Ďalšie zbytočné vylúčenie na strane domáceho tímu, tentokrát za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    43:33
    Dnešné stretnutie sleduje 307 divákov.
     
    40:01
    Hneď v úvode záverečnej časti hry budú hrať v oslabení domáci hokejisti a inkasujú úplne zbytočný trest za zdržovanie hry, kedže z kabín dorazili trošku neskôr ako bolo potrebné.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Skončila sa aj druhá tretina dnešného stretnutia. Senickí hokejisti sa v nej dokázali presadiť dvakrát, zatiaľ, čo domáci len raz. O osude duelu je zrejme rozhodnuté, aj keď v hokeji je všetko možné. Uvidíme, či sa Previdžania odhodlajú k zdramatizovaniu tohto duelu.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:36
    Senica dala gól!
    Keď už sa zdalo, že sa priebežný stav počas druhej tretiny meniť nebude, Seničania udreli po piatykrát! A autorom gólu nie je nikto iný ako MARTIN KALINÁČ, ktorý teda kompletizuje svoj hattrick, perfektný výkon! Asistencie: Roman Jurák, Ján Perniš.
     
    32:50
    Prievidza dala gól! Gólového hody na zimnom štadióne v Prievidzi pokračujú a teraz sa po dlhšom čase konečne tešia aj domáci fanúšikovia. Na rozdiel dvoch gólov znižuje MATÚŠ VIEDENSKÝ! Asistencie: Branislav Jánoš, Roman Hús.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 5. Beňadik (Matejka), 33. Viedenský (Jánoš, Hús), 49. Černý (Slota, Jánoš), 58. Opatovský (Černý, Jánoš) – 9. Kalináč (Mrázik), 13. Jurák (Perniš, Kalináč), 15. Kalináč (Reissmüller, Perniš), 32. Jurák (Šúrek, Kalináč), 40. Kalináč (Jurák, Perniš), 45. Jurák, 53. Mikolášek (Jurák, Gula), 55. Surovka (Šúrek, Kalináč)


    MšHK Prievidza: Borároš – Škrak, Piják, Černý, Beňadik, Hús, Slota – Čičala, Matejka, Môcik – Opatovský, Jánoš, Viedenský Matúš – Kovalík, Mendel, Budiak – Hudec, Pánis
    HC Dukla Senica: Peksa – Klíma Ladislav, Janík, Loydl, Pernis, Kubica, Gula, Reissmüller, Mrázik – Jurák, Kalináč, Šúrek – Lantoš, Surovka, Mikolášek – Záborský Matúš, Vereš, Blaško – Szalva, Kovaľ, Daniel

    Rozhodčí: Adamec – Valo, Vido

    Diváci: 307
    bahis siteleri