Spišská N. Ves – Pov. Bystrica 5:2 (kon.) | Trnava – Topoľčany 3:4 (0:1 po s.n.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 3:4 (1:2 po s.n.)
SR 18 – Prešov 1:4 (kon.) | Bardejov – Detva 5:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
HK DUKLA Ingema Michalovce
3:4 (0:0, 2:2, 1:1 - 0:1 sn)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 12.09.2014, 17:00 • Zimný štadión v Michalovciach • 1. liga (SR)
Partner:
     
    63:10
    Krásna individuálna akcia hosťujúceho Macíka ktorý si šikovnou kľučkou obišiel posledného brániaceho hráča domácich a už dvíhal ruky nad hlavu, avšak Fedor puk napokon zachytil a gól tak z toho nie je.
     
    59:47
    Dukla dala gól!


    Neuveriteľné! Domáci hokejisti vyrovnávajú 13 sekúnd pred koncom, keď využívajú záverečnú power-play, gól dal paradoxne odchovanec MHK 32 Vladimír Urban, ked dostal skvelú prihrávku spoza brány od Drotára a strelou z príklepu nedal šancu Hollému.
     
    54:05
    Bánovský odchádza na trestnú lavicu za hákovanie, šanca pre hostí rozhodnúť.
     
    51:47
    Za nebezpečnú hru zo zdvihnutou hokejkou odchádza na trestnú lavicu hosťujúci Holiga.
     
    47:53
    Domáci hneď v úvode presilovej hry roztočili presilovkový kolotoč v útočnej tretine, Šechný prihrávkou našiel pred bránou voľného Halása, ale ten zakončuje len do brankára Hollého.
     
    47:40
    Domácich môže vykúpiť presilová hra, na trestnú lavicu odchádza Michal Školiak.
     
    46:01
    Veľká šanca hostí ! Trochta sa natlačil pred Fedora, ale nedokázal ideálne zakončiť pretože bol zozadu tiesnený jedným z domácich hráčov.
     
    41:10
    Liptovský Mikuláš dal gól!


    Hostia využívajú presilovú hru zásluhou Juraja Kadlubiaka ktorý strelou z bezprostrednej blízkosti po prihrávke Poliačeka prekonáva Fedora.
     
    40:01
    Domáci hokejisti inkasujú na začiatku tretej tretiny, ešte pred úvodným vhadzovaním trest za oneskorený príchod na hraciu plochu, trest si odsedí Vladimír Urban.
     
    39:08
    Veľká príležitosť domácich.K puku sa dostal po individuálnej akcii Podsedlého ktorý sa snažil si obhodiť protihráča avšak skončil na ľade Igor Halás ktorý strelou z prvej ohrozil Hollého, ten však jeho pokus kryje.
     
    37:14
    Veľká šanca hostí, do samostatného úniku sa rútil Roháč ktorý volil strelu z príklepu a Fedor vytiahol skvelý zákrok lapačkou, krásny hokejový moment.
     
    34:10
    Dukla dala gól!


    Dukla v oslabení vyrovnáva stav stretnutia na 2:2 ! Skvelá individuálna akcia domáceho Štefana Majerníka, ktorý hoci bol zo zadu bránení hráčom hostí tak sa dokázal natlačiť pred bránu, puk si dal na bekhand a prekonal Hollého.
     
    32:56
    Hostia si zahrajú presilovú hru, na trestnú lavicu odchádza domáci Čižek.
     
    31:25
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gól strelil KURIC. Asistencie Kadlubiak, Macík.

    Hosťujúci hokejisti sa previnili zakázaným uvoľnením, vyhrali vhadzovanie pred Hollým a postupne sa dostali do útoku, kde domácich zatlačili, vymenili si pár prihrávok až sa k puku dostal Kuric, ktorý strelou z uhla, prekonáva Fedora.
     
    28:32
    Presilovú hru si zahrajú aj hostia, keď 11 sekúnd pred koncom vylúčenia Školiaka odchádza Banovský na trestnú lavicu za príliš veľký počet hráčov na ľadovej ploche.
     
    26:44
    Domáci hokejisti si zahrajú 41 sekúnd presilovú hru o dvoch hráčov.Na trestnú lavicu odchádza za nedovolené bránenie v hre Michal Školiak.
     
    25:25
    Domáci hokejisti si zahrajú presilovú hru, na trestnú lavicu odchádza Erik Nitriansky.
     
    24:33
    Dukla dala gól!


    Domáci vyrovnávajú, keď po kombinácii v útočnej tretine sa dostal k puku medzi kruhmi Podsedlý a strelou švihom prekonáva Hollého.
     
    21:07
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gól strelil POLIAČEK. Asistencie Trochta, Kadlubiak.

    Hostia sa na začiatku druhej tretiny ujímajú vedenia ked po akcii ktorá začala u Kadlubiaka, ktorý následne našiel Trochtu a ten prihrávkou Poliačeka, ten už nemal problém zo zakončením do prázdnej brány.
     
    16:09
    Doposiaľ najväčšia šanca hostí, k puku sa medzi kruhmi dostal Macík a ocitol sa tak sám pred brankárom Fedorom, jeho zakončenie však domáci brankár zlikvidoval.
     
    11:07
    Veľká šanca domácich, hneď dvaja domáci hráči sa rútili na brankára Hollého, oproti nim stál len jeden brániaci hráč, Majerník však namiesto toho aby zakončoval volil prihrávku a hoci puk poskakoval v bránkovisku nakoniec sa stav nemení.

    Jakub Bobovič

    Branky a nahrávky: 25. Podsedlý (Briják, Halás), 35. Majerník, 60. Urban (Drotár, Čižek) – 22. Poliaček (Trochta, Kadlubiak), 32. Kuric (Kadlubiak, Macík), 42. Kadlubiak (Poliaček)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Poliaček (LMI)
    0:1   Majerník (MIC)
    2. série:
    0:1   Bartík (LMI)
    1:1   Šechný (MIC)
    3. série:
    1:2   Klimčík (LMI)
    1:2   Halás (MIC)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor- Briják, Buraľ, Kubát,Šeliga, Urban, Šterbák – Šechný, Halás,Zorvan, Schnelly, Majerník, Podsedlý, Huňady, Fedorko, Fajčák, Drotár, Cmorej, Čižek, Banovský.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý- M.Školiak, Kadlubiak, Nitriansky, Mezovský, Janči, Holiga, Ďuriš – Bartík, Klimčík, Kuric, Macík, Marcinko, Piatka, Poliaček, Trochta, Uhrík
    bahis siteleri