Kometa Brno – Zlín 3:1 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Třinec – Jihlava 4:3 (kon.)
Kladno – Chomutov 4:3 (kon.) | Pardubice – Olomouc 2:1 (3:2 po s.n.) | Sparta – Liberec 2:6 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Vítkovice – Č. Budějovice 3:1 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
4:3 (2:3, 2:0, 0:0)
Piráti Chomutov
Sobota 13.09.2014, 15:30 • ČEZ stadion Kladno - 2. plocha • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    34:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři otáčejí průběh utkání na svojí stranu. Po krásné souhře s Machačem se k puku dostal MARTIN SLÁNSKÝ, který přesnou střelou dává Kladnu vedení. Asistence: Patrik Machač, František Matula.
     
    27:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Krásná akce, končí gólem. Křepelka posunul puk ještě na DANIELA KRUŽÍKA, který svižnou střelou pod horní tyč propálil Dvořáka. Asistence: Petr Křepelka, Krešimír Schildhabel.
    KRUŽÍK - 2:3
     
    19:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přeci jen se ještě domácí prosazují a snižují na rozdíl jediné branky. Křepelka nahrával před branku, kde se prosadil DANIEL KRUŽÍK, který se bez problémů trefuje mezi tři tyče. Asistence: Petr Křepelka.
     
    10:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    No, tak to netuším, ale tento gól by platit neměl. Kladenští pěkně kombinovali, až dostal přihrávku YUKI MIURA, a ten trefil zcela odkrytou branku. Branka, ale byla dříve posunuta než gól padl. Rozhodčí branku, ale nakonec uznává. Asistence: Petr Janeček, Martin Slánský.
     
    08:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští junioři jsou dnes opravdu na koni. PETR MACHÁČEK byl hodně tvrdý a dokázal si vybojovat své místo v brankovišti, odkud pak dorážel za Švihálkova záda. Asistence: Michal Kašpar.
     
    06:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se během necelých sedmi minut radují už podruhé. Dimitrov vybojoval puk ve vlastním obranném pásmu a přesnou přihrávkou našel PETRA MACHÁČKA, který zakončil přesně mezi tři tyče. Asistence: Jakub Dimitrov.
     
    03:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovský útok se doslova hnal do útočné třetiny, kde se usadil a několika kombinacemi se puk dostal k ALEŠI MACHÁČKOVI, který svižnou střelou z mezikruží propálil Švihálka. Bez asistence.
    Marken.cz

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 11. Miura (Janeček, Slánský), 20. Kružík (Křepelka), 28. Kružík (Křepelka, Schildhabel), 35. Slánský (Machač, Matula) – 4. A. Macháček, 7. P. Macháček (Dimitrov), 9. Macháček (Kašpar)


    Rytíři Kladno: Švihálek – Větrovec, Potěchin, Bunda, Matula, Špaček, Zajíc – Hajný, Šilhavý, Křepelka, V. Machàček, Schildhabel, Slánský, Janeček, Doležal, Machač, Kuzďas, Miura, Kružík
    Piráti Chomutov: Dvořák – Meliško, Ringler, Hierman, Cestr, Dubeň, Szathmáry, Černý – Šťovíček, A. Macháček, Kašpar, Jirušek, Dimitrov, Janák, Huňady, P. Macháček, Strunz

    Rozhodčí: Hornáček – Štofa, Ondráček
    thejrc.org