Benátky n/J – Kadaň 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 1:6 (kon.) | Havířov – Šumperk 6:2 (kon.)
Prostějov – Třebíč 2:4 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 3:0 (kon.) | Most – Chomutov 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
AZ Havířov
6:2 (2:0, 2:1, 2:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 13.09.2014, 17:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ochozy bouří! Po levém křídlem unikl všem hráčům RADIM HAAS, který se rychlou střelou zápěstím trefil přesně pod břevno šumperské branky. Kotouč letěl tak rychle, že branku moc diváků ani nevidělo! Bez asistence.
     
    52:54
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté přidávají pátou branku! Jakub Šlahař se dostal k puku před brankou Šumperka, kdy byl otočen zády k hostující svatyni. Zadovkou přihrál TOMÁŠI MATĚJKOVI, který se z vyložené pozice nemýlil a skóroval do poloprázdné branky. Asistence: Jakub Šlahař, Martin Jakúbek.
     
    42:12
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí se nestačili ubránit a Šumperk tak přidává svou druhou branku v utkání. Patrik Moskal našel na vzdálenější tyči ALEŠE STAŇKA, který zametl kotouč do odkryté branky Havířova. Asistence: Patrik Moskal, Tomáš Sedlák.
     
    39:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZet však rychle odpovídá a bere si zpět tříbrankové vedení! Mikuláš Rimmel si vyjel do středu hřiště, odkud vyslal střelu na Koutského. Do odraženého kotouče lehce "plácl" VOJTĚCH TOMI, jehož pokus proklouzal až za záda šumperského brankáře! Asistence: Mikuláš Rimmel.
     
    38:18
    Draci právě vstřelili branku!
    Také Šumperk se dočkal branky. Z rohu kluziště nahrával Patrik Moskal na uvolněného LUKÁŠE ŽÁLČÍKA, který umístil kotouč mezi roztažené betony Lukáše Danečka a snižuje tak na rozdíl dvou branek. Asistence: Patrik Moskal, Aleš Staněk.
     
    31:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    Přesilová hra AZetu sice nebyla využita, hráči to však fanouškům nahradili vteřinu poté! Střelu Jurije Repeho brankář Šumperka pouze vyrazil před sebe, kde se uvolnil MIKULÁŠ RIMMEL. Ten neměl problém uklidit kotouč pod hostujícím brankářem. Asistence: Jurij Repe.
     
    09:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZet přidává druhou branku v tomto utkání, když přesilovou hru využil JAKUB ŠLAHAŘ. Ten byl šikovně postavený mezi kruhy a stejně jako jeho spoluhráč Tomi, mířil nad pravý beton brankáře Koutského. Ochozy bouří a skandují jméno střelce této branky! Asistence: Vojtěch Tomi, Martin Jakúbek.
     
    04:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    První branka domácího týmu byla dosažena těsně před skončením páté minuty! K puku se mezi kruhy dostal VOJTĚCH TOMI, který neváhal, přesně zamířil a umístil kotouč nad pravý beton Koutského. Brankář Šumperka moc šancí proti této tvrdé střele neměl. Bez asistence.
    Marken.cz

    Petr Blakala

    Branky a nahrávky: 5. Tomi, 10. Šlahař (Tomi, Jakúbek), 32. Rimmel (Repe), 40. Tomi (Rimmel), 53. Matějek (Šlahař, Jakúbek), 57. Haas – 39. Žálčík (Moskal, Staněk), 43. Staněk (Moskal, Sedlák)


    AZ Havířov: L. Daneček (Matoušek) – Bezuška, Dresler, Foltýn, Krisl "C", Bahounek, Ostrčil "A", Lenďák, Repe – Jiránek, Pechanec, Klimša – Jakúbek, Šlahař, Matějek – J. Daneček, R. Haas, Říčka "A" – Tomi, Rimmel, Kucsera
    DRACI PARS ŠUMPERK: Koutský (Zelenka) – Sedlák, Gewiese, Drtil, Holík "C", Slavík, Novotný, Starý – Žálčík, Moskal, Staněk "A" – Velecký, Plášek "A", M. Haas – Vávra, Berger, Brunec – Kužílek, Vachutka, Cink

    Rozhodčí: Kubičík – Novák, Lukš

    Diváci: 2 028
    bahis siteleri