Řisuty – Pelhřimov 7:5 (kon.) | Kolín – Žďár n/S 5:2 (kon.) | Klatovy – Klášterec nO 2:3 (kon.)
Bílina – Mor. Budějovice 5:2 (kon.) | Děčín – Tábor 3:4 (0:1 po s.n.) | Jindř. Hradec – Vrchlabí 1:2 (1:2 po s.n.)
Jablonec n/N – Nymburk 4:5 (kon.) | Trutnov – Kobra 2:6 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Děčín
3:4 (2:1, 1:1, 0:1 - 0:0)
HC Tábor
Sobota 13.09.2014, 18:002. liga skupina Západ
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Hockey Club Tábor.
    JAN BOHÁČ byl nakonec tím, kdo samostatné nájezdy rozhodl a pro svůj tým tak připsal druhý bod.
     
    46:33
    Tábor právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Hosté tak dlouho dotírali před Štichou, až se dočkali kýženého vyrovnání. VOJTĚCH MRKVIČKA objel branku Děčína a donutil Štichu do lehu. Poté pro něho nebyl vůbec žádný problém zasunout puk do odkryté klece, která před ním zívala. Asistence: Tomáš Černý.
     
    25:44
    Tábor právě vstřelil branku!
    A nakonec znovu střílí kontaktní branku. Po pěkné kombinaci před děčínskou brankou se k puku dostal JAKUB SUCHÁNEK, který Štichu svou přízemní střelou dokázal prostřelit. Znovu jsou tedy hosté Medvědům na dostřel jediné branky. Asistence: Jakub Matušík.
     
    21:05
    Děčín právě vstřelil branku!
    Z druhé strany se však do šance dostali znovu domácí hráči. Oliverius našel před brankou volného JANA KALTENBÖCKA, který zblízka prostřeluje Klestila. Děčín si tak bere zpět svůj dvoubrankový náskok. Asistence: Michal Oliverius.
     
    12:57
    Tábor právě vstřelil branku!
    Šticha nejprve zabránil jasnému gólu hostí, ale následně se k odraženému puku dostal DAVID KELLNER, který poté okamžitě střílí kontaktní branku. Hosté jsou tak Děčínu na dostřel jediné branky. Bez asistence.
     
    08:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak to byla na domácí straně velmi pohledná akce, na jejímž konci stál RADEK FOJT, kterému přesnou přihrávku poslal Faigl. Pro prvně jmenovaného tak nebyl vůbec žádný problém dopravit puk do hostující branky. Děčín tak jde do dvoubrankového vedení. Asistence: Tomáš Faigl.
     
    04:17
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní už ale musí Klestil lovit puk ze své sítě. RADIM VACEK dostal přihrávku od Haška, objel branku a chvíli počkal, jak zareaguje brankář hostí. Poté vyslal přízemní střelu, která skončila za zády brankáře hostí. Medvědi tak dlouhou přesilovou hru nakonec využívají. Asistence: Jaroslav Hašek.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Vacek (Hašek), 9. Fojt (Faigl), 22. Kaltenböck (Oliverius) – 13. Kellner, 26. Suchánek (Matušík), 47. Mrkvička (Černý), rozh. náj. Boháč

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Mrkvička (TAB)
    0:0   Hašek (DEC)
    2. série:
    0:0   Matušík (TAB)
    0:0   Oliverius (DEC)
    3. série:
    0:1   Boháč (TAB)
    0:1   Volráb (DEC)


    HC Děčín: Šticha (Kácha) – Kaltenböck, Hříbal, Saska, Molnár, Filipovský, Klement, Vegner – Drnec, Hašek, Oliverius – Volráb, Bačák, Chamrád – Vacek, Faigl, Chládek – Fojt, Chovanec, Kment – Polák
    HC Tábor: Klestil (Panec) – Černý, Havran, Heršálek, Dvořák, Kříž, Suchánek, Hlaveš – Kellner, Matušík, Krätzer – Boháč, Kolomý, Seidl – Barbora, Zayml, Mrkvička – Pechánek
    bahis siteleri