Řisuty – Pelhřimov 7:5 (kon.) | Kolín – Žďár n/S 5:2 (kon.) | Klatovy – Klášterec nO 2:3 (kon.)
Bílina – Mor. Budějovice 5:2 (kon.) | Děčín – Tábor 3:4 (0:1 po s.n.) | Jindř. Hradec – Vrchlabí 1:2 (1:2 po s.n.)
Jablonec n/N – Nymburk 4:5 (kon.) | Trutnov – Kobra 2:6 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
4:5 (3:2, 1:3, 0:0)
NED Hockey Nymburk
Sobota 13.09.2014, 18:002. liga skupina Západ
Partner:
     
    30:25
    Nymburk právě vstřelil branku!

    JAN STEHLÍK nařízené trestné střílení proměnil a kompletuje tak svůj hattrick. Nymburk opět vede.
     
    27:31
    Nymburk právě vstřelil branku!

    S brankami se roztrhl pytel, Nymburk vyrovnává. RADEK PILAŘ překvapil domácího brankáře střelou z poměrně velké vzdálenosti.
     
    25:30
    Nymburk právě vstřelil branku!

    Do úniku se dostal JAN STEHLÍK, který Jelínkovi nedal sebemenší šanci střelou mezi betony. Asistence: Michael Topič.
     
    23:53
    Vlci právě vstřelili branku!

    Přesilová hra 4 na 3 je využita ! Brokeš krásně našel JAKUBA MULAČE, který tvrdou ránou z mezikruží propálil hostujícího brankáře. Asistence: Tomáš Brokeš.
     
    13:29
    Vlci právě vstřelili branku!

    Jablonečtí jdou poprvé v zápase do vedení. Jen pár vteřin po předchozí Brokešově akci se prosadil DAVID HOMOLKA. Asistence: Daniel Stehno. Hosté střídají brankáře do zápasu nastupuje Roman Matoušek.
     
    13:05
    Vlci právě vstřelili branku!

    Přesilová hra je využita. Na jabloneckém stadionu se znovu ukázalo pravidlo nedáš – dostaneš, po krásné individuální akci se prosadil TOMÁŠ BROKEŠ, poté co Jelínek vychytal velkou šanci hostujících hráčů.
     
    9:08
    Nymburk právě vstřelil branku!

    Hosté jdou opět do vedení, po závaru v předbrankovém prostoru se nejrychleji dokázal zorientovat Radek PILAŘ, který doklepl puk za Jelínka.
     
    4:55
    Vlci právě vstřelili branku!

    Přichází velice rychlé vyrovnání, domácí si vytvořili ojedinělou šanci. Demel dokázal vybojovat kotouč na levé straně a krásnou přihrávkou najít MICHALA PAVLŮ, který Brázdila kličkou a obehrál a zasunul do naprosto prázdné branky. Asistence: Tomáš Demel.
     
    0:44
    Nymburk právě vstřelil branku!

    První velice rychlá branka hostů. JAN STEHLÍK využil pěkné přihrávky Krále a zaváhání jablonecké obrany, poté pro něj již nebyl problém z blízka prostřelit domácího brankáře. Asistence: Lukáš Král.

    RR

    Branky a nahrávky: 5. Pavlů (Demel), 14. Brokeš, 14. Homolka (Stehno), 24. Mulač (Brokeš) – 1. Stehlík (Král), 10. Pilař, 26. Stehlík (Topič), 28. Pilař, 31. Stehlík (TS)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Bouška) – Petrmichl, Pilař, Pokorný, Pavlů, Zeman, Abraham, Čechura, Lacek – Šulc, Bříška, Tondr, Homolka, Demel, Stehno, Mulač, Brokeš, Frk, Hloušek, Peřina, Vašek
    NED Hockey Nymburk: Brázdil (14. Matoušek) – Kříž, Koldničný, Šefl, Rittig, Procházka, Pokorný, Topič, Cicvárek – Velechovský, Král, Stehlík, Bičiště, Šimek, Protivný, Dulovec, Brzák, Pilař
    bahis siteleri