Chabarovsk – Omsk 2:1 (2:1 po s.n.) | Vladivostok – Barys 4:2 (kon.) | Atlant – N.Novgorod 3:1 (kon.)
Minsk – Čerepovec 3:4 (0:1 po s.n.) | Záhřeb – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
po s.n. (2:1)
Amur Chabarovsk
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)
Avangard Omsk
Čtvrtek 18.09.2014, 10:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu další sérii utkání, do které patří také souboj celků Amur Chabarovsk a Avangard Omsk. Úvodní buly bude v Platinum Arena Zolotoj, tedy domovském stánku Amuru, vhozeno v 10:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Pohled do statistik

    Favoritem duelu je bezpochyby hostující Avangard, který se zatím nachází na druhé pozici Východní konference. Na svému kontě má již 16 bodů. Chabarovsk je se ziskem 7 bodů až desátý. Utkání bude odvetou, neboť v předchozím kole došlo k prvnímu vzájemnému střetnutí. Omsk zvítězil jednoznačně 4:0. Kdo si odnese pomyslné vavříny nyní?
     
    Československá stopa

    Rastislav Špirko (CHA)
    Michel Miklík (CHA)
    Marcel Haščák(CHA)

    Vladimír Sobotka (OMS)
     
    Úvodní sestavy:

    Amur Chabarovsk: Borisov (Bolšakov) – Ježov, Kurbatov, Taimi, Pěretjajev, Safronov, Těrjajev – Niinimaki, Fisenko, Špirko, Baškirov, Tarasov, Miklík, Lugin, Junkov, Haščák, Litovčenko, Orlov, Abramov, Železnov

    Avangard Omsk: Kostin (Barulin) – Ljamin, Vasiljev, Gustaffson, Kuljaš, Kulik, Dervuk, Pivcakin – Berdnikov, Sobotka, Pervušin, Lemtjugov, Kurjanov, Širokov, Popov, Pěrežogin, Kalinin, Mozer, Wandell, Ivanov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:41
    Domácí velmi aktivně napadají, zatím se ale nemohou dostat do výraznější brankové příležitosti.
     
    01:28
    Zakázané uvolnění Omsku, hra se stěhuje před Barulin, konkrétně pojeho pravici.
     
    03:38
    Bude se poprvé vylučovat, dvě minuty za držení dostává domácí Alexandr Junkov (CHA). Jak hosté s touto možností naloží?
     
    03:51
    Vladimír Sobotka clonil Borisovovi, avšak domácí muž v masce si i přesto poradil a ránu zlikvidoval. Poté raději přerušil hru a dopřál svým spoluhráčům odpočinek.
     
    04:41
    Kotouč míří přes všechny čáry, Chabarovks se zatím brání bez větších obtíží. Uvidíme, co přinese druhá minuta početní výhody.
     
    05:36
    Domácí jsou v plném počtu, Omsk si prakticky žádnou střeleckou pozici nevytvořil. Opět se tak hraje pět na pět.
     
    06:25
    Abramov testoval Borisova od modré čáry, avšak domácí brankář byl pozorný a včas na svém místě. U puku je stále hostující celek, který má o něco málo více ze hry.
     
    07:23
    Na branku Amuru létá jeden střelecký pokus za druhým, ovšem hosté se stále nemohou prosadit. Na první branku tak nadále čekáme.
     
    08:12
    Do zajímavé pozice se řítil Miklík, který ihned po přejetí útočné modré čáry vypálil. Kostin ale zasahovat nemusel, kotouč pouze prolétl kolem levé tyče. Domácí pokračují v ofenzivě.
     
    09:06
    Jevgenij Kulik se na modré příliš nerozmýšlel a nahodil kotouč na branku. Dorážet se poté snažil Paršin, leč bez valného výsledku. Hrát tak může Amur.
     
    09:57
    Postavení mimo hru. Po skončení komerční přestávky se bude vhazovat ve středním pásmu, blíže k brance Chabarovsku. Utkání je stále nerozhodné, i když lepším mužstvem je bezpochyby Avangard.
     
    10:21
    A další zákrok pozorného Borisova. S pokusy tohoto rázu si Omsk na brankáře soupeře zcela jistě nepřijde, rána rozhodně neměla gólové paramtery.
     
    11:05
    Amur velmi aktivně napadá, na malou chvíli vybojoval kotouč Litovčenko, ovšem zanedlouho si jej hosté vzali zpět. Domácí působí nabuzeným dojmem.
     
    12:04
    Vladimír Sobotka zavezl kotouč podél pravého mantinelu do pásma, avšak modrou čáru přejel příliš rychle, což znamená postavení mimo hru. Následuje další reklamní pauza.
     
    13:13
    Pěrežogin si vybruslil do ideální střelecké pozice levého kruhu, načež ostře vypálil. Borisov vynikajícím zákrokem tento pokus eliminoval. Solidní příležitost Avangardu, který se navzdory převaze stále nemůže prosadit.
     
    13:44
    Kulik zkoušel štěstí od modré. Borisov tuto ránu ale dobře viděl, tudíž ji spolehlivě zlikvidoval. Amur se poté navíc vydal do rychlé protiofenzivy, která bohužel pro domácí měla jepičí život.
     
    14:29
    Avangard se natlačil před Borisova. Ten raději ponechává touš pod svým tělem a přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Gólman je zatím pro svůj tým velkou oporou, především jeho zásluhou se hraje stále bez branek.
     
    15:41
    Kurbatov poslal na Kostina skákavý kotouč, s nímž si hostující muž v masce poradil. Domácí celek pokračuje v útoku, zatím se ale nemůže dostat do střelecké pozice.
     
    16:28
    Pěrežogin předvedl ihned po přejetí útočné modré řáry svůj nebezpečný švih. Borisov jej ale za nebezpečný považovat zcela jistě nebude, neboť si na něm smslnul a přerušil hru.
     
    16:45
    Amur si zahraje v početní výhodě. Za držení putuje za katr Denis Kuljaš (OMS). Přibrzdí Chabarovsk dosavadní převahu hostující ekipy?
     
    17:21
    Zatím to tak nevypadá, Amur se zatím stále nedostal do útočného pásma, navíc má potíže v území vlastním, kde hosté kombinují. Z tribun se ozývá hlasitý pískot nespokojených diváků.
     
    18:02
    Stále jsou u kotouče hokejisté Omsku. Tuto přesilovou hru budou chtít domácí zcela jistě urychleně vymazat z paměti, neboť patří do kategorie hrozivých.
     
    18:45
    Ani jednou Chabarovsk nezaměstnal Kostina, tato početní výhoda byla skutečně žalostná. Marně hledá Amur recept na konsolidovanou defenzivu Avangardu.
     
    19:15
    A hosté opět startují svou ofenzivu, kterou navíc podpoří trest domácích. Sekáním se provinil Sergej Těrjajev (CHA). Nyní můžeme nejspíše očekávat více vzrušení.
     
    19:35
    Omsk kombinuje v poklidu, zdá se, že tak dohraje úvodní třetinu. Nakonec přece jenom vypálil z pravé strany Vladimír Sobotka. Rána českého forvarda nalezla pouze Borisovovu hruď.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za mámi úvodní perioda, která přinesla poměrně markantní převahu Avangardu. Hosté ji však nedokázali přetavit ve vedoucí branku, a tak na změnu skóre stále čekáme. Jak se bude utkání vyvíjet nadále? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 4:17
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:38
    Avangard to s kombinací v útočném pásmu přehnal, Amur se tak poměrně snadno osvobodil, čímž našetřil cenné vteřinky z oslabení. Bude se mu tak dařit i nadále?
     
    21:14
    Z pozice pravého kruhu prověři tuhost Borisovova plastronu Denis Paršin. Ani útočník se sedmadvacítkou na zádech nedokázal na výborně chytajícího gólmana domácích nalézt recept.
     
    21:47
    Chabarovsk chtěl odpovědět, ovšem záměr nevyšel. Dlouhá přihrávka zamířila přes všechny čáry, a tak je pískáno zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po Borisovově pravé ruce.
     
    22:18
    Lemtjugov zavezl puk do útočné třetiny, kde poté hledal najíždějícího Kulika. Ten ale na přihrávku nedosáhl, hosté se tak musí vrátit do střední třetiny hrací plochy.
     
    23:11
    Velkou příležitost měl Tom Wandell, který využil díry v defenzivě Amuru. Švih z mezikruží ale opět pozorného Borisova nepřekonal. Rozdíl v herním pojetí obou celků je markantní.
     
    23:50
    Bude se vylučovat, za podražení ptuje na lavici hanby právě Tom Wandell (OMS), který přehnal aktivitu v útočném pásmu. Zlepší domácí hru v početní výhodě?
     
    24:21
    Nezdá se, Omsk vyhazuje jeden puk za druhým, přesilové hry Amuru jsou více než žalostné, a to po celou dobu střetnutí. Opět se ozývají nespokojení příznivci.
     
    25:06
    Tak to byla obrovská příležitost Amuru. Alexandr Junkov uháněl po špatném střídání hostí zcela sám na Kostina. Naznačil střelu, rozhýbal brankáře, načež zkoušel propasírovat touš mezi betony Kostina. Hostující strážce svatyně je ale sklapl včas.
     
    26:25
    Před Pěrežoginem zasáhl jistý Borisov, který raději podržel kotouč ve své moci. Následuje komerční přestávka, po níž se bude vhazovat v útočném pásmu Avangardu.
     
    26:54
    Chabarovsk po delší době drží kotouč ve své moci a snaží se vymyslet cosi, čím by překonal zatím neoblomnou defenzivu Omsku.
     
    27:48
    Sobotka přihrál na modrou Gustaffsonovi, který chtěl vypálit z voleje. Záměr mu však překazila hůl, která se v půli zlomila. Následný závar přerušil opět Borisov. Domácí brankář nadále odolává.
     
    28:45
    Fisenko vlétl neohroženě do pásm,a kde poté kotouč zabetonoval v levém rohu. Hosté jej ale vydolovali a vydali se opět vstříc ofenzivním cílům.
     
    29:26
    Popov měl možnost zakončení, ovšem upadl. Zareagoval však pohotově, neboť stačil ještě vypálit v nehokejové pozici. Bohužel pro Omsk podle toho také rána vypadal, hostující forvard vysoko přestřelil.
     
    30:21
    A znovu v akci aktivní Fisenko, tentokráte zkoušel štěstí z pozice levého kruhu. Kostin si povyjel, zmenšil střelecký úhel a kotouč ve své síti nedopustil. Amur pokračuje v tlaku.
     
    30:45
    Následovat bude přesilová hra Chabarovsku. Anton Kurjanov (OMS) je potrestán za podražení. Pokud ale bude početní výhoda stejného rázu jako předchozí, nemusí se Omsk ničeho obávat.
     
    31:18
    Tvrdou ránu od modré čáry Kostin jistým zásahem kryje. Saffronovovi střela příliš nesedla. Ve hře domácích se již objevují náznaky připomínající přesilovou hru.
     
    32:03
    Nejspíše jsem to zakřikl, hosté se nejen osvobodili, dostali se navíc do velké šance. Pervušin se poněkud kostrbatě protlačil až před Borisova, kterého ale přízemním švihem nepřekonal.
     
    33:20
    Taimiho nahození od modré čáry mířilo mimo tři tyče. Kostin si jej raději pohlídal a kotouč srazil do ochranné sítě. Bude se vylučovat, tentokráte si zahrají přesilovou hru hosté. Marcel Haščák (CHA) dostává dvě minuty za držení.
     
    34:19
    Až nyní se hosté usadili v útočném pásmu, kde ale zatím příliš nehrozí, Amur zdobí výborný pohyb. Nakonec střelecký pokus Širokova likviduje jistý Borisov. Následuje reklamní pauza.
     
    35:02
    Tentokráte si Borisov stáhl do rukavice švih Kuljaše. Takovéto projektily nemohou rozchytaného brankáře domácích nikterak zaskočit. Buly v útočném pásmu Avangardu.
     
    35:37
    Avangard pokračoval i po skončení přesilové hry v útočné činnosti, kterou zakončil bekhendem Popov, načež dorážel Lemtjugov. Ani jedna z ran ale červené světlo nerozsvítila. Na branku tak čekáme již velmi dlouho.
     
    36:34
    Stále stejná písnička, Omsk dobývá dobře opevněný hrad v čele s vládcem Borisovem. Ten zatím za svá záda nehodlá pouštět absolutně nic.
     
    37:29
    Kupředu se ale dostal také Avangard, Lugin hledal v zajímavé pozici postaveného spoluhráče. K tomu se však puk nedostal, neboť zasáhl dobrým obranným zákrokem agilní Kulik.
     
    38:01
    Bude se ale trestat. Jevgenij Kulik (OMS) to poté přehnal s agresivitou, a tak putuje na trestnou lavici za hrubost. Další příležitost pro zatím bezzubý Amur.
     
    38:15
    Proti Junkovově pokusu zasáhl včas Kostin. Poté raději přerušil hru, nebo%t se v jeho blízkosti nacházelo několik domácích borců. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    38:17
    Chabarovsk má velkou příležitost, hosté jdou do tří! Držením se provinil Denis Kuljaš (OMS). Pokud chtějí domácí udeřit, je právě toto ideální příležitost.
     
    38:58
    Safronov pálil od modré vedle, kotouč se však odrazil opět k domácím, kteří pokračují ve velkém tlaku. Omsk zatím odolává.
     
    39:12
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A domácí se nakonec přece jenom prosazují. Od modrá čáry vypálil tvrdě Kirill Safronov, jehož dělovku tečoval za Kostinova záda ALEXANDER JUNKOV. Hostující brankář byl bezmocný. Asistence: Kirill Safronov.
    Alexander JUNKOV - 1:0
     
    39:28
    Bude se vylučovat na domácí straně. Za katr putuje Michel Miklík (CHA). Druhá třetina se tak bude dohrávat ve čtyřech.
     
    40:00
    Dmitrij Lugin (CHA) dostává dvě minuty za držení hole, Avangard zahájí třetí část dvojnásobnou přesilovou hrou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina přinesla podobný obraz hry jako dějství předchozí. Avangard byl opět lepším mužstvem, což ale nedokázal demonstrovat brankou. Chabarovsk měl k dispozici celou řadu přesilových her, v závěru periody dokonce dvojnásobnou. Tu Amur přece jenom zásluhou Alexandera Junkova využil. Dotáhne utkání do vítězného konce? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 19:30
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:32
    Chabarovsk vyhazuje přes všechny čáry a šetří tak cenné vteřinky. Avangard se však rychle konsoliduje a míří opět vstříc vyrovnání nepříznivého stavu.
     
    41:28
    Po pěrežoginově nepřesém pokusu se domácí znovu osvobodili. Za malý moment již budou domácí ve čyřech, situace tak bude opět o něco málo příznivější.
     
    41:50
    Paršin chtěl využít Širokovovu přesnou přihrávku, avšak z ideální pozice poslal puk vysoko nad. Toto může hostující družinu velmi mrzet.
     
    42:00
    Domácí jsou v plném počtu, kritickou situaci zvládli. Omsk má však stále téměř celou třetinu na to, aby překonal dnes velmi jistého Borisova.
     
    43:07
    Amur dvakrát zahrozil. Nejprve pálil od modré Taimi, poté se odražený touš dostal k Safornovovi, který měl řádně nabito. Kostin však ránu viděl, mohl ji tak pomocí vyrážečky zlikvidovat.
     
    43:52
    Z poměrně velkého úhlu zkoušel zahrozit Mozer. Takto si ale na Borisova nepřijde. Domácí strážce svatyně si prostor u levé tyče pohlídal a ránu eliminoval.
     
    44:46
    Utkání nabralo velké tempo, hraje se nahoru dolů, akce střídá akci. Domácí stále drží nejtěsnější možné vedení. Zatím se nezdá, že by mělo dojít ke změně.
     
    45:33
    Ivanov se vehnal jako uragán do útočného pásma, kde z pozice pravého kruhu předvedl výborný švih. Neméně kvalitní reflex Borisova ale vyrovnání nepřipustil Následný protiútok zastavuje pohotově Kostin. Vhazovat se bude v útočném pásmu Amuru.
     
    46:04
    Po Wandellově nepříliš nebezpečném pokusu od levého mantinelu následuje komerční přestávka. Ofenziva Omsku opět nabírá obrátky, ovšem hosté ztroskotávají na zdi jménem Sergej Borisov. Domácí mág je zatím fenomenální.
     
    46:58
    Opět nepříliš razantní pokus Avangardu. Borisov si na něm slmsnul. Vhazovat se bude v útočném pásmu Omsku. Hostujícímu celku chybí především moment překvapení.
     
    47:40
    Michal Železnov si sjel k odraženému kotouč, který urychleně poslal na branku Avangardu. Zathulý Kostin ale tento pokus vytěsnil do rohu, kde domácí pokračují v útočném snažení.
     
    48:20
    Bude se vylučovat, přesilová hra pro Omsk. Za hákování putuje na trestnou lavici Ruslan Baškirov (CHA). Domácímu útočníkovi se tento výrok příliš nezamlouvá.
     
    49:08
    Domácí odpálili puk do hlediště. Vše proběhlo s tečí plexiska, proto se nebude vylučovat. Porběhne pouze vhazování v blízkosti svatyně Amuru.
     
    49:53
    Avangard se nepřesnou přihrávkou sám vyhnal do středního pásma, což neodvrátila ani pohotová Kulikova reakce. Puk již byl za modrou čarou, proto se píská postavení mimo hru.
     
    50:20
    Chabarovsk přežil další oslabení, nyní se navíc vydal kupředu. Jevgenij Orlov ale pokazil přihrávku, proto z šance nic nebylo. Omsk rychle uhání do protiútoku.
     
    50:56
    Opět se bude vylučovat na domácí straně. Za držení odchází za katr Tommi Taimi (CHA). Zvládne soudržná domácí družina i další kritickou situaci.
     
    51:07
    Pokud bude Borisov stále takto výtečný, tak jistě. V dobrém zásahu nezabránil domácímu muži v masce ani stíníci Pěrežogin. Dle výrazou ve tváři jsou hosté svou mizernou produktivitou deprimování.
     
    51:21
    Znovu Borisovům zákrok, tentokráte proti ráně z úhlu, jejím autorem byl Kalinin. Hostující kapitán ale seřídil svá mířidla nesprávně, trefil hruď připraveného brankáře Amuru.
     
    51:55
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk se nakonec přece jenom prosadil. SERGEJ ŠIROKOV dobře clonil před domácí brankou, načež tečoval kotouč letící od modré čáry. Utkání je tak znovu otevřené na obě strany. Asistence: Alexander Popov.
    Sergej ŠIROKOV - 1:1
     
    52:27
    Z Avangardu spadla veškerá nervozita, hosté opět naplno útočí, lez zatím bez valného úspěchu, neboť o puk brzo přišli. Amur se vydává do protiofenzivy.
     
    53:38
    Hraje se velmi uvolněně, přesto má o něco více ze hry Omsk, který opět trápí obranu domácích. Uvidíme, zda se dočkáme rozhodující branky.
     
    54:18
    Paršin zkoušel svůj švih od modré čáry, ovšem Borisov byl na svém místě a kotouč pohodlně vytěsnil do klidných vod.
     
    55:08
    Amur je rovněž o něco odvážnější, Junkov mířil z hranice levého kruhu těsně vedle branky Omsku. Nedlouho poté Kostin vycítil nebezpečí a raději ukryl kotouč do své moci. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    55:58
    Postavení mimo hru, které brzdí útok Avangardu. Buly proběhne ve středním pásmu, blíže brance Amuru. Závěr duelu se pomalu, ale jistě blíží, stále je k vidění nerozhodný stav.
     
    56:24
    Domácí budou mít dobrou příležitost k rozhodnutí utkání. Za držení je vyloučen Anton Kurjanov (OMS).
     
    57:10
    Domácí kombinují, ovšem zatím se jim nedaří dostat do střelecké pozice. Nakonec Avangard vyhazuje přes všechny čáry. Amur bude muset zahájit své snažení takřikajíc od píky.
     
    57:58
    A opět je puk až u Borisova.Tuto přesilovou hru si domácí za rámeček rozhodně nedají, zatím si prakticky vůbec nic nevytvořili.
     
    58:40
    Ani zadovkou Haščák nepropasoval kotouč do předbrankového prostoru, kde by mohl číhat některý z jeho spoluhráčů. Omsk se poté osvobodil.
     
    59:24
    Hraje se převážně ve středním pásmu, utkání směřuje do prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Ve třetí části hosté zužitkovali svůj tlak a nakonec v přesilové hře zásluhou Sergeje Širokova přece jenom vyrovnali. Více již ale nedokázali, proto je stav stále nerozhodný. O vítězi tak bude muset rozhodnout prodloužení, případně samostatné nájezdy.

    Střely na branku: 25:49
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:33
    Tarasov se vehnal do útočného pásma, kde vrátil na modrou Těrjajevovi. Dělovka domácího zadáka ale cestu mezi tři tyče nenašla.
     
    61:22
    Slibnou příležitost měl Jesse Niinimaki, který se prohnal mezi dvěma beky Avangardu. V rothodující chvíli mu ale kotouč utekl. Hrát tak může opět Omsk.
     
    62:17
    Berdnikov obkroužil branku a pokusl se zakončit bekhendem. Borisov byl ale připravený a rozhodnutí duelu výborným zákrokem nepřipustil.
     
    62:57
    Kritická situaci pro hosty. Za hákování je vyloučen Vladimir Pervušin (OMS). Jak se Avangard s touto situací vypořádá?
     
    62:57
    Lodivod Amuru si vyžádal oddechový čas.
     
    63:38
    Amur kombinuje v útočném pásmu, ovšem Omsk se brání dobře.
     
    64:17
    Domácí se nakonec nepřesnou přihrávkou sami vyhnali do středního pásma, což je voda na mlýn Avangardu.
     
    64:52
    V závěru prodloužení ještě vypálil Safronov, leč neúspěšně. Tvrdá rána byla zblokována hostujícím zadákem.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Nastavený čas je minulostí, o vítězi budou muset rozhodnout samostatné nájezdy. Který z celků si odenese pomyslné vavříny?
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jako první se vydal na Borisova Širokov. Nakonec se ale sám ukličkoval.
    Sergej ŠIROKOV
     
    1. série
    1:0
    Marcel Haščák přesnou ranou mezi betony Kostina proměňuje!
    Marcel HAŠČÁK - 1:0
     
    2. série
    1:1
    Vladimír Sobotka střelou k levé tyči vyrovnává.
    Vladimír SOBOTKA -1:1
     
    2. série
    2:1
    Dmitrij Lugin posílá domácí do vedení, Omsk nyní musí dát.
    Dmitrij LUGIN 2:1
     
    3. série
    2:1
    Nestalo se tak, Borisov hostujícího forvarda vychytal, a tak vítězí Amur!
     
    65:00
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí získávají cenné vítězství, a to díky DMITRIJI LUGINOVI, který rozhodl v samostatných nájezdech o osudu duelu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Stejně jako v předchozím vzájemném duelu měl velkou převahu hostující Avangard. Dlouho ji však nedokázal demonstrovat brankou. Amur se dostal ve druhém dějství zásluhou Alexandera Junkova do vedení. Stav srovnal až ve dvaapadesáté minutě Sergej Širokov. Skóre se potí již nezměnilo, a to ani v prodloužení. Samostatné nájezdy pak přisoudily bonusový bod Amuru, a to díky Dmitriji Luginovi. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 28:51
     
    Československá stopa

    Rastislav Špirko (CHA) 0+0, čas na ledě: 19:24, 1 střela
    Michel Miklík (CHA) 0+0, čas na ledě: 15:23, 1 střela
    Marcel Haščák(CHA) 0+0, čas na ledě: 15:10, 2 střely

    Vladimír Sobotka (OMS) 0+0, čas na ledě: 24:34, 4 střely (12:52:21)

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 40. Safronov, 65. Lugin – 52. Širokov (Popov)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Širokov (OMS)
    1:0   Haščák (CHA)
    2. série:
    1:1   Sobotka (OMS)
    2:1   Lugin (CHA)
    3. série:
    2:1   Paršin (OMS)


    Amur Chabarovsk: Borisov (Bolšakov) – Ježov, Kurbatov, Taimi, Pěretjajev, Safronov, Těrjajev – Niinimaki, Fisenko, Špirko, Baškirov, Tarasov, Miklík, Lugin, Junkov, Haščák, Litovčenko, Orlov, Abramov, Železnov
    Avangard Omsk: Kostin (Barulin) – Ljamin, Vasiljev, Gustaffson, Kuljaš, Kulik, Dervuk, Pivcakin – Berdnikov, Sobotka, Pervušin, Lemtjugov, Kurjanov, Širokov, Popov, Pěrežogin, Kalinin, Mozer, Wandell, Ivanov

    Rozhodčí: Kadyrov, Zacharov – Parfjonov, Sysujev

    Diváci: 5650
    bahis siteleri