Zvolen – Nitra 3:4 (kon.) | Trenčín – Žilina 4:1 (kon.) | Martin – Poprad 4:1 (kon.)
Košice – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Skalica – Piešťany 1:7 (kon.)
konec
HKM Zvolen
3:4 (2:3, 1:0, 0:1)
HK Nitra
sk Neděle 21.09.2014, 15:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Nitra dala gól!
    Šok pre zvolenských fanúšikov. Obrovská chyba Zvolenčanov v defenzíve a ROMAN TOMÁNEK ju nekompromisne trestá strelou do pravého horného rohu Šimkove brány. Asistencia: Juraj Štefanka.
     
    32:41
    Zvolen dal gól!
    Krásny gól RADOVANA PULIŠA, ktorý sa perfektne uvoľnil spoza brány a namieril puk k pravej tyčke. Igor Cibuľa bol v tomto prípade bezmocný. Asistencia: Andrej Podkonický.
     
    16:13
    Zvolen dal gól!
    Parádne hokejové predstavenie na štadióne pod Pustým hradom pokračuje! MICHAL CHOVAN predviedol svoje technické schopnosti a poľahky prekonal Igora Cibuľu. Asistencia: Lukáš Jurík.
     
    15:30
    Nitra dala gól!
    Dvadsaťdeväť sekúnd trvalo hosťom, kým využili hneď svojú prvú početnú výhodu! Krásna kombinácia, o ktorú sa pričinili Roman Tománek a HENRICH RUČKAY, ktorý už nemal problém zasunúť puk do odkrytej zvolenskej brány! Asistencie: Roman Tománek, Marek Slovák.
     
    11:19
    Nitra dala gól!
    Nitrania idú opäť do vedenia! Pekná umiestnená strela k ľavej tyčke od MICHALA NOVÁKA, ktorý tak parádne odčinil svoje zbytočné vylúčenie. Asistencia: Miroslav Kováčik.
     
    03:47
    Zvolen dal gól!
    Hosťom vedenie dlho nevydržalo! A ani tentokrát to nebol vôbec pekný gól. Nahodený puk poskakoval pred bránkoviskom nitrianskeho gólmana Cibuľu, potom sa dostal na úplne voľného MATEJA SÍKELU a ten už nemal veľa práce so vsietením presného zásahu! Asistencie: Martin Sloboda, Dalibor Bortňák.
     
    02:10
    Nitra dala gól!
    Hostia sa prvýkrát po vyše dvoch minútach dostali pred brankára Šimka a hneď je z toho gól v sieti zvolenského gólmana! V skrumáži sa najlepšie zorientoval EDMUND PIAČKA a poslal svoj tím do vedenia! Asistencie: Filip Bajtek, Richard Lelkeš.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 4. Síkela (Sloboda, Bortňák), 17. Chovan (Lukáš Jurík), 33. Puliš (Podkonický) – 3. Piačka (Bajtek, Lelkeš), 12. Michal Novák (Kováčik), 16. Henrich Ručkay (Tománek, Slovák), 60. Tománek (Štefanka)


    HKM Zvolen: Šimko (Orčík) – Bagin, Juraško (A), Hraško, Pokovič, Tomko, Pichnarčík, Dervarič, Varholík – Podkonický, Brabenec, Puliš – Chovan, Jurík L. (C), Škvaridlo – Hebar, Bortňák, Síkela – Čanky, Sloboda
    HK Nitra: Cibuľa (Lakosil) – Nádašdi, Novák M., Guoth, Ordzovenský, Eremenko, Milo – Ručkay H., Novák L., Tománek – Pupák, Kováčik, Slovák – Piačka, Štefanka, Ručkay J. – Bajtek, Lelkeš, Mráz Richard

    Rozhodčí: Jonák – Bednár, Gavalier

    Diváci: 1 309
    bahis siteleri