Barys – Novokuzněck 1:0 (po pr.) | Dynamo Moskva – Čeljabinsk 4:1 (kon.) | Záhřeb – Toljatti 5:1 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
5:1 (1:0, 0:1, 4:0)
Lada Toljatti
Neděle 21.09.2014, 18:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    PERKOVICH - 5:1
     
    51:20
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Začíná to zavánět debaklem. Domácí fanoušci si opět můžou zapět a zatancovat při dechovce. NATHAN PERKOVICH stal zcela osamocený před Glassem, obdržel přihrávku z rohu kluziště a bekhendem překonal bezmocného hostujícího gólmana, který jen lomil rukama nad tím, jak jeho obránci celou situaci nezvládli.Asistence: Matt Anderson, Aaron Palushaj.
    WRIGHT - 4:1
     
    47:45
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A JAMES WRIGHT nabízenou šanci využívá s naprostým přehledem. Vyjel pomalu a našel skulinu mezi vyrážečkou a betonem Glasse.
     
    44:41
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A Záhřeb se dostává do trháku! Brandon Segal se ocitl sám v rohu kluziště, najel před bránu a i když Glasse nepřekonal, dílo dokonal MARTIN ST. PIERRE, který zvedl kotouč a ležícího brankáře Lady neomylně překonal. V chorvatské metropoli je veselo. Asistence: Brandon Segal, Pascal Pelletier.
    ANDERSON - 2:1
     
    43:03
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí hala burácí a zní typický vítězný song Medveščaku. Je pro to jasný důvod, hokejisté Záhřebu se vrací do vedení. Aaron Palushaj vypálil od modré a jeho ránu usměrnil mezi Glassovy betony šikovnou tečí MATT ANDERSON. Asistence: Aaron Palushaj, Mark Flood.
    HUNKES - 1:1
     
    20:45
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Hosté vstupují do druhé třetiny, jak nejlépe to jde. Jurij Petrov najel do útočného pásma, z různých pozic hned třikrát zkusil prostřelit Brusta. Když se mu to ani jednou nepovedlo, našel lépe postaveného JIŘÍHO HUNKESE, který ležícího domácího brankáře překonal a vyrovnává stav utkání.Asistence: Jurij Petrov, Alexander Černikov.
    HUTCHINSON - 1:0
     
    08:37
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A domácí hokejisté zákeřný zákrok beze zbytku trestají. Carle si vyměnil kotouč s Pelletierem, druhý jmenovaný našel na druhé straně volného ANDREWA HUTCHINSONA, který vypálil a prostřelil Glasse. Asistence: Pascal Pelletier, Mathieu Carle.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 9. Hutchinson (Pelletier, Carle), 44. Anderson (Palushaj, Flood), 45. Pierre (Segal, Pelettier), 48. Wright (TS), 52. Perkovich (Anderson, Palushaj) – 21. Hunkes (Petrov, Černikov)


    Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich)- Carle, Martinovič, Mezei, Hutchinson, Katic, Flood- Glumac, Murray, Bjorkstrand- Wright, Thomas, Hedden- Segal, Pelletier, St. Pierre- Anderson, Palushaj, Perkovich
    Lada Toljatti: Ježov (5.Glass)- Vorobjov, Podhradský, Sloboda, Ogurcov, Šulakov, Hunkes, Stulov- Černikov, Petrov, Mastrjukov- Zaťovič, Šenfeld, Valujskij- Golubjov, Bočarov, Nikitěnko- Strelcov, Pjanov, Šarov

    Rozhodčí: Ronn, Zacharov- Otmachov, Palej
    bahis siteleri