K. Vary – Mountfield HK 2:1 (kon.) | Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.) | Liberec – Třinec 0:3 (kon.)
Vítkovice – Zlín 3:2 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 6:1 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 6:1 (kon.)
Slavia – Sparta 2:5 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:5 (1:4, 1:1, 0:0)
HC Sparta Praha
Neděle 21.09.2014, 18:20Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    SKLENÁŘ - 2:5
     
    38:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zadovku Klhůfka sice vystihli hosté, k puku se ale záhy zmocnil JAKUB SKLENÁŘ a pohotovým zakončením z bílzka snížil! Bez asistence.
    HRBAS - 1:5
     
    26:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Slávisté byli natolik zaneprázdněni soubojem v rohu, že úplně zapomněli na volného MARKA HRBASE, který v klidu zamířil a navýšil vedení svého týmu! Asistence: Miroslav Forman a Dominik Volek.
    HLINKA - 1:4
     
    18:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rychlou přesilovkovou souhru zakončil střelou z voleje JAROSLAV HLINKA! Furch měl i trochu smůly, puk mu totiž prošel mezi rukou a tělem! Asistence: Adam Polášek a Martin Réway.
    POLÁŠEK - 1:3
     
    10:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané zvyšují náskok! Réway vymyslel perfektní přihrávku na ADAMA POLÁŠKA, který z první prostřelil přesouvajícího se Furcha! Asistence: Martin Réway a Jaroslav Hlinka.
    PŘIBYL - 1:2
     
    07:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po pěkné kombinaci se DANIEL PŘIBYL ocitl na levé straně útočného pásma. Všiml si lépe postaveného spoluhráče, přihrávku ovšem srazil přesně mezi Furchovy betony Sklenář! Bez asistence.
    KLIMEK - 1:1
     
    04:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané v přesilové hře vyrovnávají! Hlinka nahrál mezi kruhy LUKÁŠI KLIMKOVI, jehož první pokus sice ještě obrana sešívaných zablokovala, na druhou střelu ale byl krátký i Furch, a stav je tak znovu nerozhodný! Asistence: Martin Réway a Jaroslav Hlinka.
    STRÁNSKÝ - 1:0
     
    01:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Červerobílí se ve druhé minutě ujímají vedení! Klhůfek vyhrál v rohu kluziště souboj a nahrál přes brankoviště zcela osamocenému JANU STRÁNSKÉMU, ktrý z první prostřelil Staňu! Asistence: Pavel Klhůfek.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 2. Stránský (Klhůfek), 39. Sklenář – 5. Klimek (Réway, Hlinka), 8. Přibyl, 11. Polášek (Réway, Hlinka), 19. Hlinka (Polášek, Réway), 27. Hrbas (Forman, Volek)


    HC Slavia Praha: Furch (19. Svoboda) – Krejčí, Kolařík, Holub, Valach, Štich, Novák, Beňovič – Tomica, Vas, Bednář – Sklenář, Klhůfek, Stránský – Micka, Babka, Čermák – Poletín, Andres, Tomek
    HC Sparta Praha: Novotný (Staňa) – Piskáček, Polášek, Barinka, Ďaloga, Hrbas, Mikuš, Pilař – Réway, Klimek, Hlinka – Kumstát, Rolinek, Pech – Sabolič, Cingel, Přibyl – Forman, Dvořáček, Volek – Černoch

    Rozhodčí: Pešina, Turčan – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 7126
    bahis siteleri