Třinec – Tappara 1:2 (kon.) | Pardubice – Bolzano 1:3 (kon.) | SaiPa – Zug 3:0 (kon.)
JYP – HV71 4:3 (2:0 po s.n.) | Villach – Ženeva 0:5 (kon.) | Eisbären – Fribourg 0:2 (kon.)
Mannheim – Sparta 3:2 (po pr.) | Ingolstadt – Vítkovice 4:5 (2:3 po s.n.) | Zürich – Vienna Capitals 2:1 (po pr.)
Bern – Stavanger 0:2 (kon.) | Kloten – Salzburg 0:2 (kon.) | Färjestad – Vålerenga 4:1 (kon.)
Luleå – Rauma 3:1 (kon.) | Nottingham – Hamburg 3:1 (kon.) | Djurgården – Zlín 8:0 (kon.)
konec
Nottingham Panthers
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Hamburg Freezers
Úterý 23.09.2014, 20:30Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Hokejová liga mistrů má na programu další sérii utkání. V rámci skupiny K přivítá Nottingham Panthers celek Hamburg Freezers. Úvodní buly je na domácí půdě anglického mužstva naplánováno na 20:30. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Obě mužstva se v lize mistrů neprezentují zrovna optimálními výkony, na svém kontě mají shodně nula bodů. Nottingham podlehl dvakrát Lukko Rauma, a to v poměru 2:4 a 2:6, se švédskou Luleou pak utržil debakly 1:9 a 1:10. Hamburg taktéž na Luleu nestačil (1:4, 0:6), načež bylo nad jeho síly i Lukko Rauma. S finskou družinou prohrál 0:3 a 0:5. Které z mužstev získá první body?
    Arena v Nottinghamu je připravena k utkání!
     
    Úvodní sestavy:

    Nottingham Panthers: Kowalski (Green) – Berube, Landry, Schmidt, Oakford, Mosey, Lee, Wild – Lachowicz, Lawrence, Robinson – Graham, Benedict (C), Jacina – Parent, Boxill, Betteridge, Hook, Cownie

    Hamburg Freezers: Caron (Kotschnew) – Klassen, Roy, Westcott, Clark, Schmidt, Kohl – Madsen, Jakobsen, Mitchell – Festerling, Pettinger, Flaake – Oppenheimer (C), Kraemmer, Sertich – Pohl, Verelst, Rinke

    Rozhodčí: Boman (FIN), Young (GBR) – Pirry (GBR), Kirkham (GBR).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:41
    Domácí zahájili utkání slušným tlakem. Nakonec si vysloužili přesilovou hru, Na lavici hanby usedá Sam Klassen (NOT).
     
    01:23
    Hamburg se ale brání velmi dobře, nakonec se dostal až ke Kowalskému, který musel lapit nepříliš prudký bekhendový pokus. Buly po levici domácího muže v masce.
     
    01:51
    Opět je kotouč u domácí branky, Nottinghamu se nedaří usadit v útočné třetině.
     
    02:25
    A další zásah Kowalského, tentokráte proti ráně z pozice levého kruhu. Domácí strážce svatyně si i s tímto pokusem poradil.
     
    03:17
    Morten Madsen zavezl puk do útočné třetiny, načež strávil poměrně velkou dobu v levé rohu. Více nebezpečí ale do řad Hamburgu nevnesl.
     
    04:24
    Grahamův švih z mezikruží Caron bez větších obtíží likviduje. Ihned poté rozehrává a posálá své spoluhráče do protiofenzivy.
     
    05:19
    Oppenheimer si obhodil domácího zadáka a pokusil se zakončit. Branku ale netrefil. Další pokus o ofenzivu zastavuje postavení mimo hru.
     
    06:08
    Evan Mosey nahodil puk, který si poté také sám dojel. Caron ale touš raději přikryl. Pokračovat se bude po krátké komerční přestávce, vhazovat se bude po levé ruce hostujícho mužez v masce.
     
    06:45
    Ve hře se objevuje celá řada nepřesností, ani jedna z družin si nevypracovala výraznější brankovou příležitost.
     
    07:21
    Domácí se vydali do přečíslení dvou na jednoho, ovšem Chris Lawrence si svá mířidla správě rozhodně neseřídil, puk zamířil těsně vedle levé tyče.
     
    08:17
    Nottingham Panthers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Od modré čáry vyslal tvrdou ránu Steeve Lee. S tou si ještě Caron poradil, ovšem poté se touš odrazil k volnému CODY WILDOVI. Zadák s jednašedesátkou na zádech pak bez větších obtíží zakončil do poloodkryté branky. Asistence: Steeve Lee, Bruce Graham.
    Cody WILD - 1:0
     
    09:14
    Hamburg se snaží bleskově odpovědět, leč neúspěšně. Německý celek má potíže s přechodem útočné modré čáry, která je velmi dobře střežená.
     
    10:19
    Nottingham je momentálně pod mírným tlakem, který krotí vyhozením přes všechny čáry. To znamená jediné, zakázané uvolnění a vhazování u Kowalského.
     
    11:11
    Jordan Cownie vypíchl soupeři puk, prodral se do útočného pásma. Tam ale jeho cesta skončila, neboť byl včasným zásahem hostí odzbrojen.
     
    12:24
    Hamburg Freezers právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! MATTHEW PETTINGER vybruslil z pravého rohu, najel si do ideální pozice a přesnou ranou mezi Kowalského betony vymazal nepříznivý stav. Asistence: Thomas Oppenheimer, Martin Sertich.
    Matthew PETTINGER - 1:1
     
    13:12
    Hamburg je při chuti. Svou aktivitou si vysloužil přesilovou hru. Hříšníkem se stal Chris Lawrence (NOT). Dokonají Freezers obrat duelu?
     
    13:48
    Hosté svírají Nottingham, zatím se ale nedostali do větší příležitosti.
     
    14:23
    Tvrdou ránu od modré vytěsnil Kowalski do ochranné sítě. Vhazovat se tak bude po jeho levici. Svým spolubojovníkům alespoň ulevil od tlaku.
     
    15:17
    Freezers stále drží soupeře v šachu. Po Madsenově neúspěšné ráně z pozice pravého kruhu ale domácí celek vyhazuje přes všechny čáry.
     
    16:02
    Nyní je mužstvo z Anglie naopak v útoku, snaží se vydolovat kotouč od pravého mantinelu. Hra se opět přelévá z jedné strany na druhou, ovšem k vidění je celá řada nepřesností.
     
    16:48
    Kowalski musel krotit Oppenheimerovu ránu z pravé strany hrací plochy. Poradil si ale na výbornou a přerušil hru.
     
    17:12
    Na branku Nottinghamu létá jeden střelecký pokus za druhým. Domácí strážce svatyně ale odolává. Nepomohlo ani kvalitní stínění v podání Clarka.
     
    18:05
    Domácí se taktéž snaží probít do střelecké pozice, ovšem zatím se jim to příliš nedaří. Hamburg má navrch především v kombinační hře.
     
    18:29
    A další dobrý zásah Kowalského. Domácí si zahrají přesilovou hru, Matthew Pettinger (HAM) se ohnal po soupeři, což neuniklo hlavnímu arbitrovi. Dostává tak dvě minuty za hrubost.
     
    18:35
    Přesilová hra domácích ale skončila velmi záhy. Posedět si totiž odchází Chris Lawrence (NOT). Která z družin si poradí lépe ve čtyřech?
     
    19:20
    Domácí přechod útočné modré zastavil hvizd pomezního arbitra, který zcela správně viděl ofsajd. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi úvodní perioda, která přinesla spíše rozpačitou podívanou. Jako první se ujali zásluhou Wilda vedení domácí. Příliš dlouho jim ale nevydželo, neboť vyrovnal Pettinger. O něco málo více ze hry ale měli přece jenom hosté. Jak se bude klání vyvíjet nadále? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 11:12
    Vynikající atmosféra v domovském stánku Nottinghamu.

     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:27
    Hosté neponechali nic náhodě a ihned po zahájení druhého dějství se vydali kupředu. Kowalski ale nepříliš prudkou ránu kryje a přerušuje hru.
     
    20:55
    Nottingham se snažil bleskově odpovědět, ovšem zastavilo jej postavení mimo hru. Buly pro proběhne ve středním pásmu.
     
    21:47
    Odražený kotouč zkoušel dopravit na záda domácího brankáře Westcott. Kowalski si ale povyjel, zmenšil střelecký úhel a pohotově zasáhl.
     
    22:48
    A opět hosté, tentokráte Thomas Oppenheimer. Hamburg je i nadále lepším celkem. Převahu se mu ale nedaří demonstrovat vstřelenou brankou.
     
    23:39
    Matthew Pettinger zavezl puk do útočného pásma, ovšem tam o něj poměrně rychle přišel. Následně se Nottinghamu příliš nepodařilo rozehrávka, a tak je u kotouče opět Hamburg.
     
    24:29
    Před dotírajícím hostujícím forvardem Kowalski raději podržel puk. Vhazovat se tak bude po jeho levé ruce.
     
    24:45
    Hosté velmi aktivně napadali, celá situace skončila posunutou brankou. Buly proběhne v útočném pásmu Hamburgu.
     
    25:19
    Freezers si navíc zahrají další přesilovou hru. Za držení odchází pykat Charles Landy (NOT). Jak německý celek s touto výhodou naloží?
     
    25:43
    Tvrdá rána od modré skončila pouze na chráničích prvního obránce. Domácím se poté podařilo našetřit cenné vteřinky vyhozením přes všechny čáry.
     
    26:30
    Opět je puk až u Carona, který jej ihned posílá mezi své spoluhráče. Hamburgu se ale příliš nedaří probít do útočné třetiny.
     
    27:30
    Po lehkém zákroku Carona následuje komerční přestávka. Stále sledujeme vyrovnané utkání, které nepřináší příliš brankových příležitostí.
     
    27:30
    Početní výhoda pro domácí. Na lavici hanby odchází Kevin Schmidt (HAM). Vhazovat se bude levé ruce Carona.
     
    28:13
    Tvrdou ránu od modré vytěsnil Caron do ochranné sítě. Nottinghamu se zatím nedaří výrazněji zahrozit.
     
    29:30
    Hosté jsou v plném počtu. Když už se domácím podařilo zahrozit, nešlo o nikterak vážnou situaci.
     
    29:59
    Hosté střídají brankáře. Místo Sebastiena Carona zaujme Dmitrij Kotschnew.
     
    30:52
    Zasahovat ale musel opět Kowalski, a to proti dobrému pokusu Oppenheimera. Kapitán hostujícího celku vyprášil rukavici brankáře Nottinghamu.
     
    31:54
    Thomas Oppenheimer (HAM) si odchází posedět na trestnou lavici. Zcela nesmyslně totiž srazil k ledu domácího gólmana, což neuniklo pozornosti hlavního arbitra.
     
    32:39
    Nottingham Panthers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou opět do vedení. Ránu od pravého mantinelu tečoval za Kotschnewova záda NATHAN ROBINSON. Asistence: Robert Lachowiz, Evan Mosey.
    Nathan ROBINSON - 2:1
     
    33:01
    Ofsajd hostí. Následuje komerční přestávka, po níž se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    33:12
    Garret Festerling vybruslil do perfektní střelecké pozice v mezikruží, z níž ale trefil pouze dobře postaveného Kowalského. Domácí brankář je pro svůj tým velkou oporou.
     
    34:51
    Hraje se převážně ve středním pásmu, ani jeden z celků se do ofenzivy příliš nežene. Nottingham si bedlivě hlídá těžce nabyté vedení.
     
    35:52
    Leeho pokus od moré čáry Kowalski vytěsnil. Zdá se ale, že útok Hamburgu opět nabírá na síle. Uvidíme, co přinesou následující minuty.
     
    36:17
    Nottingham se nyní osvobodil pouze za cenu zakázaného uvolnění. Vhazovat se tak bude po pravé ruce domácího brankáře, který má stále více práce.
     
    36:48
    Hamburg se stále více tlačí kupředu, ovšem sám se brzdí nepřesnostmi v kombinaci.
     
    37:27
    Nyní měl ale obrovskou příležitost Martin Sertich. Zcela sám před Kowalskim ale neuspěl, domácí brankář ránu vytěsnil levým ramenem.
     
    38:11
    Bude se vylučovat. Za hrubost putuje na trestnou lavici Garrett Festerling (HAM).
     
    38:43
    Domácí tlačí, leč neúspěšně. Lehkou ránu od modré čáry kryje Kotschnew. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    39:38
    Ve slušné příležitosti se nyní ocitl Betteridge, ovšem hostující brankář pomocí své vyrážečky ránu vytěsnil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhá perioda, která přinesla mírnou převahu hostující družiny. Skórovali ale domácí, které poslal do vedení. Nathan Robinson. Podaří se Nottinghamu udržet vedení? Sledujte i nadále náš on-line přenos!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:41
    Obrovská příležitost hostující družiny! Pettinger nedokázal ani nadvakrát dorazit kotouč do poloodkryté branky. Následně zasáhl pohotově Kowalski.
     
    41:25
    Freezers stále tlačí, nedaří se mu ale nikterak výrazněji ohrozit branku Nottinghamu.
     
    42:44
    Patrick Pohl se protlačil až před Kowalského, zakončit se mu ale nepodařilo, neboť včas zasáhla domácí defenziva.
     
    43:29
    Nottingham je pod tlakem, stále se mu nedaří osvobodit. Freezers mají mají velkou územní převahu.
     
    44:26
    Rozehrávka domácích končí na střídačce hostujícího celku, Vhazovat se bude po levé ruce Kowalského.
     
    44:53
    Nottingham Panthers právě vstřelili branku!
    Domácí navyšují své vedení! ROBERT LACHOWIZ dostal perfektní přihrávku za obranu, načež se vydal sám na Kotschnewa. Gólmana hostí si rozhýbal a pohodlně zakončil mezi betony hostujícího mága. Asistence: Nathan Robinson, Chris Lawrence.
    Robert LACHOWIZ - 3:1
     
    45:57
    Bruce Graham přejel bleskově útočnou modrou čáru a zakončil prudkým švihem. Kotschnew si ale s ránou poradil a přerušil hru.
     
    46:23
    Komerční přestávka, po níž se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    47:38
    Hamburg se snaží dostat do střelecké pozice, ovšem Nottingham vyhazuje jeden kotouč za druhým. Anglický celek směle směřuje za prvními body.
     
    48:26
    Domácí velmi aktivně napadají, což jim momentálně stačí. Vteřiny hrají pro Nottingham.
     
    48:54
    Kowalski si musel poradit s Westcottovou ranou z pravé strany hrací plochy. To se mu podařilo na výbornou. Vhazovat se bude po levici domácího muže v masce.
     
    49:37
    Greg Jacina nahodil kotouč od modré čáry, ovšem Kotschnew byl na svém místě. Na ledové ploše se také objevuje celá řada potyček. Po jedné z nich putuje na lavici hanby Marc Kohl (HAM). Dimácí tak mají k dispozici přesilovou hru.
     
    50:34
    Nottingham dlouho kombinoval v útočném pásmu. Nakonec ale celou situaci ukončuje hvizd sudího, který viděl mnoho domácích na ledové ploše. Trest odpyká Greg Jacina (NOT).
     
    51:32
    Hra ve čtyřech zatím svědčí více Hamburgu, který velmi aktivně napadá. Nemůže se ale dostat do střelecké pozice.
     
    52:41
    Hamburgu již příliš mnoho času nezbývá. Domácí spoléhají na rychlé protiútoky, které jim ale zatím žádné ovoce nenesou.
     
    53:19
    Komerční přestávka. Vhazovat se bude ve středním pásmu, blíže hostující brance.
     
    53:51
    Langelier-Parent vyslal ránu z pozice levého kruhu, ovšem Kotschnewa nepřekonal. Protiútok Hamburgu měl ale poté jepičí život.
     
    54:25
    Nyní je již situace pro hosty kritická. Na trestnou lavici putuje Kevin Clark (HAM). Domácí lodivod si bere oddechový čas. Co svým svěřencům naordinuje?
     
    55:23
    Nottingham stále drží útočné pásmu, ovšem zahrozit se mu nedaří. To však anglickému celku stačí. Do konce utkání již příliš mnoho času nezbývá.
     
    56:40
    Hamburg se nyní osvobodil a vydal se kupředu. O kotouč však brzy přišel, hrát mohou opět domácí.
     
    57:38
    Zakázané uvolnění Nottinghamu. Vhazovat se bude po levé ruce Kowalského.
     
    58:12
    Nottingham kombinuje ve středním pásmu, Freezers se absolutně nic nedaří.
     
    58:46
    Hamburg to zkouší v šesti, Kotschnew míří na střídačku!
     
    59:21
    Panthers opět vyhazují, zdá se, že o vítězi utkání je rozhodnuto.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Nottingham ve třetí části zásluhou Roberta Lachowize ještě navýšil své vedení. Hamburg měl územní převahu, ovšem nedokázal ji zužitkovat. Nottingham tak získal první body do tabulky skupiny K, když zdolal Hamburg 3:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (22:53:32)
    Nottingham zaznamenal první vítězství v lize mistrů.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 9. Wild (Lee, Graham), 33. Robinson (Lachowiz, Mosey), 45. Lachowiz (Robinson, Lawrence) – 13. Pettinger (Oppenheimer, Sertich)


    Nottingham Panthers: Kowalski (Green) – Berube, Landry, Schmidt, Oakford, Mosey, Lee, Wild – Lachowicz, Lawrence, Robinson – Graham, Benedict (C), Jacina – Parent, Boxill, Betteridge, Hook, Cownie
    Hamburg Freezers: Caron (30. Kotschnew) – Klassen, Roy, Westcott, Clark, Schmidt, Kohl – Madsen, Jakobsen, Mitchell – Festerling, Pettinger, Flaake – Oppenheimer (C), Kraemmer, Sertich – Pohl, Verelst, Rinke

    Rozhodčí: Boman (FIN), Young (GBR) – Pirry (GBR), Kirkham (GBR)
    bahis siteleri