Kometa Brno – Vítkovice 4:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:3 (2:0, 1:0, 0:3 - 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Středa 24.09.2014, 18:00 • hala Rondo, Brno • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:32
    Nakonec se ještě přeci jen bude vyločovat. Jeden z útočníků Komety jel za bránu soupeře a při cestě jej zahákoval Vlastimil Malina (VIT). Nakonec je trest na dvě minuty za podražení.
     
    47:56
    A vynutila si faul Marka Čechmana (VIT) – 2 minuty za sekání.
     
    39:51
    Brno si nakonec ještě vynutilo přesilovou hru. Domink Raška (VIT) vyhodl puk bekhendem mimo kluziště a inkasuje dvě minuty za zdržování hry.
     
    33:46
    Libor Hájek (KOM) – 2 minuty za sekání. Hosté hrají opět přesilovou hru.
     
    28:46
    Pronikajícího Rašku zastavil Domink Knap (KOM) nedovoleně – 2 minuty za držení protihráče. Vítkovice si zahrají přesilovou hru.
     
    20:59
    Petr Šendera (VIT) – 2 minuty za sekání.
     
    20:00
    Současně vyloučení byli Daniel Spratek (VIT) a Roman Dymáček (KOM), kteří se po závěrečném hvizdu první části "chytli" ve středovém kruhu. O nic vážného se však nejednalo.
     
    18:19
    1:15 minuty budou hrát hosté přesilovku 5 na 3! Radim Ferda (KOM) byl vyloučen za vysokou hůl, které se dopustil v útočném pásmu.
     
    17:34
    Roman Dymáček (KOM) je na dvě minuty potrestán za sekání. Na ledě zůstal chvíli ležet Daniel Spratek, ale zvedl se a už zamířil na střídačku. Vítkovice hrají přesilovou hru.
     
    15:30
    Za hákování je na dvě minuty vyloučen Radim Štěpánek (VIT).
     
    08:48
    Na 2 minuty si odpočine domácí Daniel Hroudný (KOM), jenž je potrestán za vysokou hůl.
     
    05:41
    Najetého Lacomba hledal jeden z obránců dlouhým pasem. Kanaďan se díval za sebe po puku a ve středním pásmu si na něj vyjel Petr Šendera (VIT), jenž ho stromem poslal k zemi. Lacombe je trošku otřesen, ale v pořádku. Šendera dostává dvě minuty za napadení.
     
    03:43
    V oslabení ujížděl po pravé straně Malina, ale neměl moc velkou rychlost, takže se jen natlačil před Slavíčka a vyprášil jeho betony. Byl zde však faul. Domácí kapitán Sedláček (KOM) inkasuje dvě minuty za sekání. Hraje se 4 na 4.
     
    02:56
    Hráči Komety se krátkými přihrávkami v útočném pásmu dostali do tlaku, ze kterého vytěžili faul Radima Štěpánka (VIT) – 2 minuty za podražení.

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 11. Ferda (Furch), 17. Havlát (Čejka, Hasoň), 36. Heinrich, rozh. náj. Ferda (TS) – 43. Hartmann, 45. Spratek (Malina), 57. Spratek (Malina)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Mlynář (KOM)
    0:1   Malina (VIT)
    2. série:
    1:1   Hasoň (KOM)
    1:1   Spratek (VIT)
    3. série:
    1:1   Havlát (KOM)
    1:1   Raška (VIT)
    4. série:
    1:1   Malina (VIT)
    1:1   Čejka (KOM)
    5. série:
    1:1   Spratek (VIT)
    1:1   Hasoň (KOM)
    6. série:
    1:1   Raška (VIT)
    2:1   Ferda (KOM)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Sedláček David (C), Gotthard, Zukal, Hájek, Trnka, Furch – Mlynář, Dymáček, Ferda, Čejka, Havlát, Hasoň, Hroudný, Heinrich, Lacombe, Knap.
    HC Vítkovice Ridera: Šimeček (Zavadil) – Gabrhelík, Veřmiřovský, Štěpánek, Šendera, Čechman, Krčmář, Slíž, Bartek – Franz, Raška Dominik, Malina (C), Toman, Vondál, Bernát, Slánský, Spratek, Stupka, Danielčak, Hartmann, Šala.

    Rozhodčí: Robert Čech – Daniel Rajch, Pavel Mikšík.
    bahis siteleri