Kometa Brno – Vítkovice 4:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:3 (2:0, 1:0, 0:3 - 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Středa 24.09.2014, 18:00 • hala Rondo, Brno • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Kometa právě vstřelila branku!
    Střelcem rozhodující brány se stal RADIM FERDA.
     
    56:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Krásná souhra hostů hned po buly. A trestuhodně nechaný DANIEL SPRATEK. Hned obdržel přihrávku, a nechal Slavíčka projet k pravé tyči, aby si puk stáhl a bekhendem jej poslal kolem jeho těla do prázdné brány. Asistence: Vlastimil Malina.
     
    44:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    No tak to byl tedy gól. Nyní byl Slavíček hodně překvapený. DANIEL SPRATEK nahodil puk z otočky puk na brankáře Komety a ještě jej někdo tečoval. Puk velice pomalu plachtil vzduchem a zapadl přesně k pravé domácí tyči, od které se pomalu došoural za brankovou čáru. Asistence: Vlastimil Malina.
     
    42:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ještě zdaleka není konec. A jak zní z vítkovické střídačky: "Žijeme!" ONDŘEJ HARTMANN napřáhl na levé straně hřšitě a propálil Slavíčka. Bez asistence.
     
    35:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Opět jedna branka z kategorie šťastnějších. ALEŠ HEINRICH se zmocnil puku v pravém rohu kluziště, protáhl se před bránu a vypálil k tyči, kde byl nalepený Šimeček. I když se zdálo, že puk nemůže nikama projít, nakonec vyjel za zády brankáře Vítkovic až do brány. Bez asistence.
     
    16:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Využila tak přesilovou hru. Za branou se ujal kotouče v souboji dvou hráčů jako třetí ROBERT HAVLÁT, rychle vyjel zpoza brány a svižnou střelou po ledě mezi nohy překvapil dezorientovaného brankáře Šimečka. Asistence: Jakub Čejka, Jan Hasoň.
     
    10:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Sotva se domácí vrátili do plného počtu, jdou do vedení. Z důrazu před branou vytěžil RADIM FERDA, jenž dokázal puk procpat pod betonem Šimečka u pravé tyče až do brány. Asistence Michal Furch.

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 11. Ferda (Furch), 17. Havlát (Čejka, Hasoň), 36. Heinrich, rozh. náj. Ferda (TS) – 43. Hartmann, 45. Spratek (Malina), 57. Spratek (Malina)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Mlynář (KOM)
    0:1   Malina (VIT)
    2. série:
    1:1   Hasoň (KOM)
    1:1   Spratek (VIT)
    3. série:
    1:1   Havlát (KOM)
    1:1   Raška (VIT)
    4. série:
    1:1   Malina (VIT)
    1:1   Čejka (KOM)
    5. série:
    1:1   Spratek (VIT)
    1:1   Hasoň (KOM)
    6. série:
    1:1   Raška (VIT)
    2:1   Ferda (KOM)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Sedláček David (C), Gotthard, Zukal, Hájek, Trnka, Furch – Mlynář, Dymáček, Ferda, Čejka, Havlát, Hasoň, Hroudný, Heinrich, Lacombe, Knap.
    HC Vítkovice Ridera: Šimeček (Zavadil) – Gabrhelík, Veřmiřovský, Štěpánek, Šendera, Čechman, Krčmář, Slíž, Bartek – Franz, Raška Dominik, Malina (C), Toman, Vondál, Bernát, Slánský, Spratek, Stupka, Danielčak, Hartmann, Šala.

    Rozhodčí: Robert Čech – Daniel Rajch, Pavel Mikšík.
    bahis siteleri