Liverpool – Middlesbrough 2:2 (14:13 po pen.) | Chelsea – Bolton 2:1 (kon.) | Manchester City – Sheffield Wedn. 7:0 (kon.)
Tottenham – Nottingham 3:1 (kon.) | Crystal Palace – Newcastle 2:3 (po pr.) | West Brom – Hull City 3:2 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
3:1 (0:0)
Nottingham Forest
Středa 24.09.2014, 20:45 • White Hart Lane, London • Anglický Ligový pohár
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Domácí v nastavení potvrzují vítězství po rychlé a nekompromisní akci! Střídající Lamela si našel chytře zabíhajícího HARRYHO KANA, který se ranou po zemi na vzdálenější tyč nedokázal mýlit – 3:1!
     
    83
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tlak domácích byl po právu odměněn! Hotspur otáčí během deseti minutu vývoj zápasu ve svůj prospěch! Townsendova střela po trávníku byla tečována ROBERTEM SOLDADEM do protipohybu de Vriese! Domácí se tak poprvé v zápase ujímají vedení – 2:1!
     
    73
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tak to byla vynikající rána z obrovské vzdálenosti, která znamená srovnání stavu! Míč se dostal na nohu RYANA MASONA, který se do něj technickou ranou opřel a umístil ho přímo do šibenice hostující svatyně – 1:1!
     
    61
    Nottingham právě vstřelil branku!
    Tak to je velký zvrat na začátku jednašedesáté minuty! Veldwijk přesným centrem od levé postranní čáry našel nabíhajícího JORDA GRANTA, který z hranice malého vápna propálil vše před sebou – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 73. Mason, 83. Soldado, 90+2. Kane – 61. Grant


    Tottenham Hotspur: Vorm – Davies, Vertonghen, Fazio, Naughton – Bentaleb, Stambouli (65. Mason) – Townsend, Paulinho (65. Kane), Lennon – Soldado (85. Lamela)
    Náhradníci: Friedel – Dier, Eriksen, Chiriches, Kane, Lamela, Mason

    Nottingham Forest: de Vries – Fox, Lascelles, Wilson, Harding – Grant (87. Burke), Vaughan (46. Tesche) – Osborn, McLaughlin, Paterson – Veldwijk (74. Blackstock)
    Náhradníci: Darlow – Blackstock, Burke, Collins, Halford, Tesche, Walker
    bahis siteleri