Liverpool – Middlesbrough 2:2 (14:13 po pen.) | Chelsea – Bolton 2:1 (kon.) | Manchester City – Sheffield Wedn. 7:0 (kon.)
Tottenham – Nottingham 3:1 (kon.) | Crystal Palace – Newcastle 2:3 (po pr.) | West Brom – Hull City 3:2 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
3:1 (0:0)
Nottingham Forest
Středa 24.09.2014, 20:45 • White Hart Lane, London • Anglický Ligový pohár
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Domácí v nastavení potvrzují vítězství po rychlé a nekompromisní akci! Střídající Lamela si našel chytře zabíhajícího HARRYHO KANA, který se ranou po zemi na vzdálenější tyč nedokázal mýlit – 3:1!
     
    87
    Střelec jediného gólu Nottinghamu Grant pro dnešek končí, o vyrovnaní se pokusí Burke.
     
    85
    Střelec rozdílového gólu Roberto Soldado má pro dnešek padla, na jeho místo se na poslední minuty staví Erik Lamela.
     
    83
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tlak domácích byl po právu odměněn! Hotspur otáčí během deseti minutu vývoj zápasu ve svůj prospěch! Townsendova střela po trávníku byla tečována ROBERTEM SOLDADEM do protipohybu de Vriese! Domácí se tak poprvé v zápase ujímají vedení – 2:1!
     
    77
    Townsend parádní ranou napálil břevno, při Nottinghamu nyní stáli všichni svatí!
     
    74
    Hosté po inkasované brance střídají, místo Veldwijka přijde Blackstock.
     
    73
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tak to byla vynikající rána z obrovské vzdálenosti, která znamená srovnání stavu! Míč se dostal na nohu RYANA MASONA, který se do něj technickou ranou opřel a umístil ho přímo do šibenice hostující svatyně – 1:1!
     
    73
    Kane si perfektně naskočil na centr svého spoluhráče, z hranice malého vápna ale prudkou hlavičkou trefil pouze dobře postaveného brankáře de Vriese!
     
    65
    Dvojité střídání u Tottenhamu, který se snaží napravit nepovedené utkání. Paulinho pro dnešek končí, na jeho místo jde Kane. Stambouliho nahradí na trávníku Mason.
     
    61
    Nottingham právě vstřelil branku!
    Tak to je velký zvrat na začátku jednašedesáté minuty! Veldwijk přesným centrem od levé postranní čáry našel nabíhajícího JORDA GRANTA, který z hranice malého vápna propálil vše před sebou – 0:1!
     
    55
    Paulinho parádní zadovkou vyslal míč na branku Nottinghamu, jeho pokus lízl levou tyč a skončil mimo! To byla doposud největší šance Tottenhamu v dnešním zápase!
     
    46
    Hosté do druhé půle provedli jednu změnu, za Vaughana přišel na trávník Tesche.
     
    29
    Andros Townsend po delší době provětral hostujícího brankáře, prudká rána z velké vzdálenosti ve vzduchu zaplavala a nakonec prosvištěla jen těsně od pravé tyče branky Forestu! De Vries plachtil nadarmo!
     
    24
    Nottingham má v těchto chvílích výrazně navrch, proti střele z hranice pokutového území musel Vorm na zem. Vaughan mířil na zadní tyč, gólmana Hotspur však nenachytal!
     
    23
    A rázem jsme mohli mít o náboj postaráno! Po hrubé chybě na půlící čáře se v souboji jeden na jednoho uvolnil McLaughlin, který tvrdou ranou napálil břevno domácí svatyně!
     
    13
    Měli jsme zde první nebezpečnou příležitost! Prakticky z ničeho nic se k odraženému balonu dostal stoper Jan Vertonghen, který z první vyslal tečovanou ránu! Míč nakonec konečky prstů vyškrábl mimo tři tyče de Vries!

    Petr Dejnožka

    Branky: 73. Mason, 83. Soldado, 90+2. Kane – 61. Grant


    Tottenham Hotspur: Vorm – Davies, Vertonghen, Fazio, Naughton – Bentaleb, Stambouli (65. Mason) – Townsend, Paulinho (65. Kane), Lennon – Soldado (85. Lamela)
    Náhradníci: Friedel – Dier, Eriksen, Chiriches, Kane, Lamela, Mason

    Nottingham Forest: de Vries – Fox, Lascelles, Wilson, Harding – Grant (87. Burke), Vaughan (46. Tesche) – Osborn, McLaughlin, Paterson – Veldwijk (74. Blackstock)
    Náhradníci: Darlow – Blackstock, Burke, Collins, Halford, Tesche, Walker
    bahis siteleri