Nitra – Banská Bystrica 4:6 (kon.) | Poprad – Piešťany 2:1 (kon.) | Žilina – Martin 3:4 (0:1 po s.n.)
Skalica – Košice 0:4 (kon.) | Zvolen – Trenčín 0:1 (0:1 po s.n.)
konec
HK Poprad
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 26.09.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej časti hry ešte "kamzíci" zvýšili svoje vedenie v 41. minúte zásluhou Bartečka, Mišura následne o štyri minúty neskôr znížil, no následne už domáci vsadili všetko na defenzívu a neinkasovali.

    Poprad tak získava vydreté tri body na domácom ľade a udržiava si svoju neporaziteľnosť aj po tomto zápase.

    Lúči sa s vami Lukáš R. Ovšonka a praje príjemný zvyšok večera. (19:02:36)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    Branislav Rapáč teraz škaredo zložil za svojou bránou Arneho Krotáka, za čo odchádza na trestnú lavicu, bude sa vhadzovať pred Rybárom, čo znamená, že s týmto výsledkom sa do konca zápasu pravdepodobne nič neudeje.
     
    59:35
    Paukovček strieľal zo stredného pásma, no mieril iba do korčule Konečného.
     
    59:14
    Rastislav Konečný napriahol na modrej čiare, no mieril iba do Kostúrovej masky.
     
    59:02
    Brána Piešťan ostáva opustená, niečo spraviť s týmto výsledkom sa pokúsi šestica hosťujúcich hráčov.
     
    59:02
    Tréner hostí Roman Sýkora si v týchto hektických chvíľach vyžiadal oddychový čas.
     
    58:59
    Brankár Rybár odchádza von z brány.
     
    58:17
    Takáč poslal puk von z pásma a jeho tím tak môže prestriedať. Piešťany robia to isté.
     
    58:00
    Dve minúty do konca stretnutia!
     
    57:33
    Škadrovu strelu od modrej tečoval pred bránou Tibor Kutálek, no bekhendom ju usmernil mimo brány.
     
    57:00
    Piešťany sa znovu dostali nahodením puku do pásma, no následne bol pri puku prvý Tomáš Sýkora, ktorý poslal preč z obranného pásma.
     
    56:22
    Až teraz sa domáci oslobodili, vyzerá to tak, že začína záverečný tlak Piešťan.
     
    55:47
    Kristián Krajčík strieľal od modrej čiary, no puk dokázal gólman Kostúr aj napriek zakrytému výhľadu vyraziť svojou vyrážačkou do rohu klziska.
     
    55:31
    Popradskí hráči teraz bojujú s hráčmi hostí v obrannom pásme, hokejisti Piešťan sú veľmi nepríjemní.
     
    54:42
    Matúš Matis sa pustil sám na brankára Rybára do brejku, bol zozadu atakovaný, popradskí fanúšikovia okamžite spustili piskot, no trestné strieľanie si pre Matisa nevypýtali a napokon puk s istotou odstrelil brankár Rybár.
     
    54:03
    Lukáš Paukovček sa dostal s pukom na hornú časť pravého kruhu od mantinelu, vystrelil následne z otočky, no lapačka Rybára bola pripravená a puk zachytila vo vnútri.
     
    53:27
    Na opačnej strane sa pekne presadil Arne Kroták, ktorý potiahol puk po pravom krídle, následne zmanévroval do medzikružia a prenechal Samuelovi Takáčovi, ktorý mal pred sebou voľný priestor, no strieľal do stredu brány, kde bol Rybár a ten s istotou zachytil puk.
     
    53:14
    Matej Hamrák našiel krásnou prihrávkou z rohu klziska pred bránou pri opačnej žrdi Mateja Cuníka, no ten zakončoval iba do žŕdky popradskej brány!
     
    52:26
    Hvila napokon horko-ťažko pretlačil puk v medzikruží cez obrancu Škadru, následne sa snažil prihrávať Matisovi tesne ku bráne, no prihrávka bola zblokovaná.
     
    51:43
    Samuel Takáč vystrelil z hornej časti ľavého kruhu, no jeho zakončenie s prehľadom zachytil piešťanský gólman Patrik Rybár do svojej lapačky.
     
    51:30
    Ľubomír Dinda sa zatiahol s pukom za bránu a počkal kým jeho spoluhráči prestriedajú.
     
    49:56
    Jozef Haring sa natlačil z pravej strany poza bránu, strieľal z tesnej blízkosti Kostúra, ten nevedel, kde je puk, popradský brankár sa ocitol na ľade a následne ešte do neho dorážal Hamrák, no gól z toho napokon nebol.
     
    49:01
    Eduard Šedivý strieľal od modrej čiary, no jeho prízemný projektil nesmeroval do priestoru brány.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1184 divákov.
     
    47:43
    Brňák nahodil puk do útočného pásma, no tam bol Suchý, ktorý zachytil puk a rozohral.
     
    47:21
    Matúš Kostúr si pripísal na svoje konto ďalší zákrok, keď sa mu do lapačky podarilo prikryť strelu od Marcela Holoviča z dolnej časti pravého kruhu.
     
    46:59
    Popradskí hokejisti teraz budú mať čo robiť, aby si udržali jednogólové vedenie, pretože hostia sú rýchlejší a lepší na puku, sme zvedaví na ďalší vývin zápasu.
     
    46:06
    Ľuboš Bartečko s prehľadom našiel z rohu klziska pred bránou Lukáša Hvilu, no ten doklepával hokejkou iba do Rybárovych betónov!
     
    44:50
    Piešťany dali gól!
    Čo som napísal v predchádzajúcom komentári sa teraz poprelo. Piešťany znižujú vedenie Popradu. Konečný si prevzal puk pri mantineli, dostal sa na horný vrchol ľavého kruhu odkiaľ posunul pred bránkovisko MATEJOVI MIŠUROVI, proti ktorého strele do pravého vinkla bol Kostúr absolútne bezmocný!
    Asistencia: Rastislav Konečný.
     
    43:58
    Popradskí hokejisti majú prehľad v hre, dokážu zachytávať piešťanské útoky v strednom pásme alebo na útočnej modrej čiare, preto nemá gólman Matúš Kostúr veľa práce.
     
    42:59
    Brňák nepretlačil puk od modrej čiary na Kostúra, pred bránkoviskom ho zastavil Radoslav Suchý, ktorý následne rozohával.
     
    42:12
    Tomáš Klempa sa spoza brány natlačil pred Kostúra, následne puk dorážal, no popradskí hráči ho odstavili preč z priestoru svätyne svojho gólmana.
     
    41:48
    Tomáš Sýkora sa šikovne pretlačil po ľavom krídle a strieľal z hornej časti ľavého kruhu spoza hráča, no gólman Rybár puk s istotou zachytil do svojej výstroje.
     
    41:23
    Pašek sa snažil zakončovať z medzikružia, no jeho strela bola zrazená Jakubom Makovským a skončila v rohu klziska.
     
    40:12
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti zvyšujú svoje vedenie hneď v úvode tretieho dejstva! Od modrej čiary vystrelil na bránu Boltun, puk sa snažil tečovať Hvila, Rybár napokon vyrážal pred seba a Lukáš Hvila ešte prihrával do medzikružia ĽUBOŠOVI BARTEČKOVI, ktorý strelou do opusteného priestoru piešťanskej brány strieľal druhý gól Popradu v tomto zápase!
    Asistencie: Lukáš Hvila a Peter Boltun.
     
    40:09
    Vhadzovanie na začiatku tretej tretiny vyhral s prehľadom Boltun, ktorý rozdal puk obrancom a následne sa domáci dostali do pásma.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto stretnutia mala pokojný priebeh, nevideli sme ani jeden presný zásah. Poprad si stále drží tesné vedenie.
    Tretia tretina sa začína približne o 18:30.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:40
    Matis si obhodil o mantinel Raisa, následne prihrával z rohu klziska pred bránu, kde zbadal Takáča, no tomu sa skackajúci puk nepodarilo spracovať.
     
    39:02
    Peter Boltun sa ocitol v dobrej šanci, keď sa Paločko uvoľnil ku dolnej časti ľavého kruhu a prihrával Boltunovi ku opačnej žrdi, no popradský center druhého útoku netrafil puk!
     
    38:44
    Matúš Paločko sa dokázal v medzikruží zbaviť protihráča, ktorý ho obsekával, následne popradský útočník strieľal, no len do betónu brankára Rybára.
     
    38:28
    Jozef Haring už nezachytil Cuníkovu prihrávku z obranného pásma, a tak sa hostia dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    37:44
    Mišurovo zakončenie od modrej čiary smerovalo len na pleksisklo za bránou Popradu.
     
    37:06
    Rais si spracoval prihrávku na modrej čiare, no pri premiešavaní mu puk preskočil cez hokejku až do stredného pásma.
     
    36:26
    Peter Gápa sa krásne natlačil v útočnom pásme od modrej čiary cez troch hráčov hostí, následne si puk prehodil pred bránkoviskom na bekhend a snažil sa Rybára prekvapiť strelou medzi nohy, no nepodarilo sa mu to, keďže piešťanský brankár pohotovo zareagoval a betóny pritlačil k sebe!
     
    35:51
    Matej Hamrák sa neohrozene dostal cez stred ihriska až ku pravému kruhu, kde sa uvoľnil a švihom strieľal, no jeho zakončenie smerovalo len na pleksisklo.
     
    34:55
    Končí sa popradská presilovka, ktorá nebola z tých najlepších.
     
    34:37
    Kasík vypálil od modrej čiary, jeho spoluhráč Matis sa snažil prízemný projektil tečovať, no puk napokon bezpečne vyrazil brankár Rybár do rohu klziska.
     
    33:55
    Kroták sa dostal do prečíslenia s Takáčom, no kľučkou neprešiel cez obrancu Raisa, ktorý následne poslal puk cez všetky čiary.
     
    33:24
    Domáci prehrali vhadzovanie v útočnom pásme, následne sa piešťanskí hokejisti oslobodili a chvíľu sa im podarilo puk držať v útočnom pásme.
     
    32:55
    Presilová hra pre Poprad. Za hákovanie odchádza na trestnú lavicu Matej Hamrák.
     
    32:38
    Popradský útočník Peter Boltun sa z rohu klziska natlačil nebezpečne pred bránu, strieľal, no len do výstroje brankára Rybára, od ktorej sa puk odrazil do tesnej blízkosti, kde bol Paločko, lenže ten dorážal znovu len do brankára Piešťan.
     
    32:17
    Ľuboš Bartečko v týchto chvíľach skončil v bráne Piešťan, keďže stratil rovnováhu v tesnej blízkosti gólmana Rybára a napokon sa ocitol v sieti, no podarilo sa mu vyslobodiť sa.
     
    31:53
    Dušan Pašek vystrelil švihom od horného vrchola pravého kruhu, no jeho zakončenie skončilo v rohu klziska po vyrazení od Kostúrovej hokejky.
     
    30:53
    Marek Nagy sa z rohu klziska pretlačil pred gólmana Rybára, no syn bývalého skvelého brankára Slovana Bratislava Pavla Rybára nemal problém s vypichnutím puku popradskému hokejistovi.
     
    30:14
    Popradskí fanúšikovia znovu zúfali po strele od Mateja Hamráka, ktorý zakončením z pravého kruhu trafil hornú žŕdku Kostúrovej brány!
     
    29:55
    Samuel Takáč našiel prihrávkou od mantinelu v útočnom pásme Lukáša Paukovčeka, no jeho zakončenie z medzikružia smerovalo iba do Rybárovho betónu.
     
    28:56
    Štefan Fabian prikorčuľoval ku puku k rohu klziska, následne sa skúsene natlačil poza bránu až ku opačnej žrdi, no potom mu už hráči Piešťan vypichli puk a akcia domácich sa skončila.
     
    28:03
    Tibor Kutálek zachytil pred útočnou modrou čiarou vyhodený puk od Škadru, dostal sa takmer neohrozene na brankára Kostúra, keďže Dinda mu dýchal na chrbát, no strela spred bránkoviska od piešťanského hráča smerovala iba do výstroje gólmana Kostúra!
     
    27:30
    Poprad hrá už v plnom počte.
     
    27:23
    Matúš Rais sa zmocnil puku na modrej čiary, následne bezkompromisne vypálil príklepom, jeho zakončenie sa odrazilo od hornej žŕdky na ochrannú sieť!
     
    27:02
    Tomáš Sýkora vybojoval puk za bránou Popradu, následne ho odstrelil cez všetky čiary, hosťujúcim hokejistom sa čas kráti.
     
    26:25
    Eduard Šedivý nebezpečne vypálil od modrej čiary, avšak jeho projektil bezproblémovo vyrazil do rohu klziska gólman Kostúr.
     
    25:35
    Martin Škadra vystrelil od modrej čiary, no do dráhy strely sa obetavo hodil Samuel Takáč a puk skončil už v strednom pásme.
     
    25:30
    Piešťany si však znovu zahrajú v početnej prevahe. Ľuboš Bartečko si odsedí dve minúty za seknutie.
     
    24:57
    Hamrák spadol pri spracúvaní puku v rohu klziska, Bartečko následne získal puk a potom sa už aj vylúčený Pitka vrátil na ľad.
     
    24:41
    Arne Kroták potiahol puk do útočného pásma, prihrával z medzikružia na pravý kruh Kasíkovi, lenže jemu sa nepodarilo prihrávku spracovať.
     
    24:09
    Kutálek sa dostal v strednom pásme cez Takáča a aj cez Dindu, no potom ho od puku odstavil Kroták, ktorý vyhodil cez všetky čiary.
     
    23:31
    Bartečkovi sa nepodarilo puk poslať von cez všetky čiary, no jeho kolegovi z útoku, Lukášovi Hvilovi už áno.
     
    23:06
    Tomáš Klempa najprv rozmýšľal čo s pukom, nemal veľmi komu prihrávať, a tak sa rozhodol pre jednoduchý krok, a to strelu z pravého kruhu, ktorú gólman Kostúr zachytil do svojej lapačky.
     
    22:56
    Piešťany si zahrajú prvú presilovú hru v tomto zápase. Marek Pitka odišiel na dve minúty za držanie.
     
    22:31
    Tomáš Bučka vystrelil na Kostúra švihom od modrej čiary, popradský brankár s istotou vyrazil puk na pleksisklo, hostia sú však stále v útočnom pásme.
     
    22:11
    Jaroslav Kasík nahodil puk do útočného pásma, no následne sa popradským hráčom nepodarilo vybojovať puk.
     
    21:44
    Dušan Pašek zakončoval od modrej čiary, brankárovi Kostúrovi sa podarilo s prehľadom puk vyraziť do rohu klziska.
     
    20:53
    Tomáš Klempa poslal puk von z obranného pásma, domáci hokejisti zatiaľ ukazujú dobrý nástup do druhého dejstva.
     
    20:26
    Lukáš Hvila vystrelil z otočky od ľavého kruhu, no jeho strelu bezpečne vyrazil brankár Rybár svojou vyrážačkou.
     
    20:08
    Na úvodnom vhadzovaní druhej tretiny zvíťazili hostia, ktorí svoju akciu začnú od vlastnej brány.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná dvadsaťminútovka mala vcelku pokojný a zaujímavý priebeh, Popradčania však boli častejšie pri puku a dostávali sa viackrát pred gólmana Rybára. Jednu šancu využil aj Takáč, ktorý otvoril skóre v 15. minúte.
    Druhá tretina sa začne približne o 17:46.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:50
    Rastislav Konečný sa ešte v závere stretnutia preštrikoval cez medzikružie, dostal sa ku ľavému kruhu odkiaľ bekhendom nahadzoval na Kostúra a ten s istotou puk zakryl do lapačky.
     
    19:31
    Šedivý poslal puk z obranného pásma padáčikom na útočnú modrú čiaru Tomášovi Klempovi, ktorého poctivo ubránil Suchý a navyše sa hostia dopustili ofsajdu.
     
    18:40
    Paukovček dával spoza brány pred bránkovisko Takáčovi, ten ešte posunul dozadu na Matisa, pretože nemal priestor na strelu, Matis strieľal, gólman Rybár následne vyrážal pred seba, kde bol ešte pri žrdi Paukovček, no ten trafil iba betón piešťanského gólmana!
     
    18:07
    Matúš Matis sa krásne stiahnutím puku dostal cez obrancu Cuníka na pravom kruhu, pokračoval bližšie k bráne a strieľal, no gólman Rybár s prehľadom zastavil puk svojou výstrojou!
     
    17:31
    Kutálek dával od mantinelu pred bránkovisko Pašekovi, no bývalému hráčovi Košíc sa nepodarilo prihrávku spracovať.
     
    17:06
    Matúš Paločko vystrelil z pravého kruhu na Rybára, ten puk pre istotu prikryl vo svojej výstroji a bude sa vhadzovať po jeho ľavici.
     
    16:22
    Kurali odzbrojil za bránou Klempu, následne puk prevzal Ľuboš Bartečko, no jemu sa nepodarilo ho dostať von z obranného pásma.
     
    15:45
    Sýkora získal puk v rohu klziska v útočnom pásme, obkorčuľoval okolo brány a bekhendom hľadal pri žrdi Bartečka, no napokon prihrávka neprešla cez piešťanských obrancov.
     
    14:32
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Matúš Matis vykorčuľoval po pravom krídle z pravého kruhu nahodil na Rybára, ten vyrážal pred seba, kde sa dostal SAMUEL TAKÁČ, ktorý sa puku len trošičku dotkol, Rybár ešte dával ku puku hokejku, no napokon ho delili iba centimetre, aby zastavil puk pred bránkovou čiarou!
    Asistencia: Matúš Matis.
     
    14:02
    Takáč sa v útočnom pásme zaplietol s pukom, piešťanskí hokejsiti smerovali do útoku, no nepodarilo sa im zakončovať.
     
    13:26
    Rais nastrelil puk zo stredného pásma priamo na Kostúra, jeho spoluhráč Fabian si pýtal puk, aby brankár Popradu okamžite rozohral, no ten dal jasný signál hlavou, že radšej podrží puk a hra bude prerušená.
     
    13:08
    Piešťanský obranca Škadra poslal puk cez všetky čiary, následne sa však jeho spoluhráčom podarilo potiahnuť akciu do útočného pásma, Tomáš Klempa strieľal z ľavého kruhu, no jeho zakončenie putovalo iba do výstroje gólmana Kostúra.
     
    12:24
    Hosťujúci hokejisti sa dostali do útočného pásma, tam sa snažili rozhodiť si puk, no následne už Krajčík hral v strednom pásme a hra sa prerušila kvôli postaveniu mimo hry.
     
    11:47
    Filip Mlynčár bojoval o puk za bránou, no následne sa mu nepodarilo prihrať pred bránu Gápovi, keďže puk zachytil obranca Šedivý, ktorý následne oslobodil svoj tím.
     
    11:12
    Lukáš Paukovček nahadzoval na brankára Rybára od modrej čiare, čiarový arbiter si však všimol, že popradský útočník už hral zo stredného pásma, preto hru prerušil kvôli ofsajdu.
     
    10:37
    Kroták videl, že pri opačnej žrdi si robí priestor Štefan Fabian, posunul mu puk, no napokon prihrávka neprešla cez obrancu Srnca.
     
    10:02
    Takáč hľadal prihrávkou spoza brány pred bránkoviskom Matúša Matisa, no jemu puk cez hokejku preskočil a následne sa hostia oslobodili.
     
    09:32
    Sýkora sa neprebil cez dvojicu obrancov v medzikruží a následne hostia odstrelili puk až ku Kostúrovi.
     
    09:04
    Mário Kurali napriahol na modrej čiare, no jeho delovku s absolútnym prehľadom zachytil gólman Rybár do svojej lapačky.
     
    08:46
    Na úvod oslabenia sa Piešťancom podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary, domáci začínajú z obranného pásma.
     
    08:40
    Domáci si zahrajú druhýkrát v tomto zápase v početnej prevahe. Michal Peško odišiel na dve minúty za hákovanie.
     
    08:05
    Takáč strieľal z medzikružia, Rybár vyrážal puk pred seba, kde bol na dorážku pripravený Paukovček, no ten mieril znovu iba do tela piešťanského brankára.
     
    07:53
    Lukáš Paukovček nahodil puk na brankára hostí, následne prikorčuľoval k nemu a domáci tak získali pásmo.
     
    07:42
    Peter Boltun našiel z dolnej časti pravého kruhu pri opačnej žrdi pred bránou Ľubomíra Dindu, ktorý však netrafil puk a následne sa ho zmocnili hostia.
     
    07:17
    Dušanovi Pašekovi sa napokon podarilo puk dostať do útočného pásma, zastavil sa pri mantineli v okolí pravého kruhu a na modrej pekne našiel Matúša Raisa, no jeho strelu s istotou zachytil gólman Kostúr do svojej lapačky.
     
    06:56
    Hosťujúci hráči začínajú svoju akciu z vlastného obranného pásma, zatiaľ sa im nedarí presadiť cez stredné.
     
    06:17
    Gápa posunul za bránou Nagyovi, následne sa uvoľnil na horný vrchol ľavého kruhu, spoluhráč Nagy mu puk vrátil a Peter Gápa nebezpečne švihom vystrelil, puk skončil po odrazení od Rybárovej masky v rohu klziska.
     
    06:02
    Obranca Michal Srnec prihrával z obranného pásma veľmi nepresne, hostia sa dopustili icingu, vhadzuje sa po ľavici Rybára.
     
    05:33
    Paukovček vystrelil od dolnej časti pravého kruhu, Rybár vyrážal puk do medizkružia, kde bol ešte Boltun, no jemu sa nepodarilo puk už dorážať.
     
    05:06
    Piešťany hrajú s piatimi hráčmi.
     
    04:52
    Matis nepredĺžíl na Krotáka pri mantineli a puk odstrelil piešťanský obranca Matej Cuník.
     
    04:34
    Na útočnej modrej čiare vybojoval puk Samuel Takáč, nahodil ho jemne na Rybára, následne k nemu dokorčuľoval a piešťanský gólman už musel puk prikryť.
     
    04:08
    Fabian odstavil na útočnej modrej čiare pekným bodyčekom Konečného a domáci tak môžu zakladať novú útočnú akciu.
     
    03:43
    Hostia teraz vyhodili puk von z obranného pásma zásluhou Marcela Holoviča.
     
    03:16
    Matúš Matis sa dostal s pukom do medzikružia, následne strieľal švihom, no piešťanský brankár Rybár dokázal strelu betónom vyraziť.
     
    03:04
    Presilová hra pre Poprad. Na dve minúty za seknutie odchádza Branislav Rapáč.
     
    02:31
    Jaroslav Kasík strieľal nebezpečne od modrej čiary, mal pred bránou dvoch spoluhráčov, tečovať puk sa snažil Peter Boltun, no napokon gólman Patrik Rybár bez problémov zachytil puk vo svojej výstroji.
     
    02:06
    Domáci hokejisti zatiaľ nevystrelili na gólmana Rybára, no teraz prichádza ich útok a dočkáme sa možno aj prvého zakončenia.
     
    01:38
    Odrazený puk z rohu klziska Kostúr prikryl, oba tímy prestriedali a vhadzuje sa v obrannom pásme Popradu.
     
    01:17
    Tomáš Brňák bol pri puku na modrej čiare skôr než Paločko, vystrelil okamžite švihom, no brankár Matúš Kostúr s istotou vyrazil puk ľavým betónom.
     
    01:09
    Holovič nahodil puk na Kostúra zo stredného pásma, ten ho s istotou prikryl a následne sa bude vhadzovať po ľavici popradského gólmana.
     
    00:37
    Ľuboš Bartečko sa dostal s pukom do medzikružia, odkiaľ sa mu podarilo zakončovať, no jeho strela spoza obrancu nebola presná.
     
    00:08
    Na úvodnom vhadzovaní tohto stretnutia zvíťazili hokejisti domáceho Popradu, ktorí sa okamžite snažili dostať do útoku, no defenzíva hostí puk zastavila na obrannej modrej čiare.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy už postupne prichádzajú na ľadovú plochu. Popradskí hokejisti nastupujú v tradičných modrých dresoch a hostia z Piešťan sa nám v dnešnom zápase predstavia v dresoch žltej farby.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Sýkora, Bartečko ("A"), Hvila – Paločko, Boltun, Kroták ("C") – Matis, Paukovček, Takáč – Gápa, Mlynčár, M. Nagy

    ŠHK 37 Piešťany: Patrik Rybár (Kičina) – Šedivý, Škadra – Brňák ("C"), Rais – Cuník, Bučka – Krajčík, Srnec – Konečný, Mišura, Klempa – Pašek, Holovič ("A"), Kutálek – Hamrák, Peško ("A"), Haring – Vaculín, Toman, B. Rapáč

    Rozhodca: Peter Jonák – Rastislav Gajan, Martin Smrek.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokejovej Tipsport Extraligy, ktorá dnes pokračuje zápasmi 6. kola. Jedným z nich je aj stretnutie medzi domácim HK Poprad a hosťujúcim ŠHK 37 Piešťany. Zápas sa začína o tradičnom čase 17:00 a sprevádzať ním vás bude Lukáš R. Ovšonka.

    Popradskí hokejisti sa po šiestich zápasoch nachádzajú v tabuľke na štvrtom mieste so ziskom jedenástich bodov, ktoré si delia s piatou Nitrou. "Kamzíci" strelili doposiaľ súperom 18 gólov a zároveň aj 13-krát inkasovali. Naposledy sa nám Podtatranci predstavili v nedeľu na štadióne Martina, s ktorým prehrali 4:1, no po minúte a troch sekundách viedli, ale následne ich zastavil martinský útočník Tibor Varga, ktorý zaznamenal hetrik a aj skvelý výkon gólmana Čecha bol dôležitým faktorom k víťazstve Martinčanov. Tréner Milan Jančuška má teraz ťažkú úlohu ako vykryje prázdne miesta v zostave, pretože počas zápasu v Martine stratil dvoch hráčov. S Richardom Rapáčom to vyzerá veľmi zle, má zranené koleno a Andreas Štrauch taktiež nie je fit, hrozí mu otras mozgu. Každopádne prajeme týmto dvom hokejistom skorý návrat na extraligové ľady.

    Piešťanskí "havrani" odohrali zatiaľ len štyri zápasy. Nevyšiel im úvod sezóny, keďže v prvých troch stretnutiach získali len jeden bod, a to po prehre s Nitrou po samostatných nájazdoch 5:4 v rámci druhého kola. Naposledy však hráči Piešťan poriadne prekvapili, keďže v nedeľu na štadióne v Skalici z ľadu doslova zmietli domácich výsledkom 1:7. Piešťany tak majú na konte štyri body a nachádzajú sa na siedmom mieste za Trenčínom, ktorý získal doposiaľ osem bodov.

    Udržia si domáci hokejisti neporaziteľnosť na domácom ľade aj po skončení tohto zápasu alebo hráči Piešťan získajú pod Tatrami dôležité body?

    Odpoveď na túto otázku a mnoho viac sa dozviete, ak budete sledovať náš on-line prenos, ktorý je tu pre vás o podvečernom čase 17:00. Príjemný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 15. Takáč (Matis), 41. Bartečko (Hvila, Boltun) – 45. Mišura (Konečný)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Sýkora, Bartečko ("A"), Hvila – Paločko, Boltun, Kroták ("C") – Matis, Paukovček, Takáč – Gápa, Mlynčár, M. Nagy
    ŠHK 37 Piešťany: Patrik Rybár (Kičina) – Šedivý, Škadra – Brňák ("C"), Rais – Cuník, Bučka – Krajčík, Srnec – Konečný, Mišura, Klempa – Pašek, Holovič ("A"), Kutálek – Hamrák, Peško ("A"), Haring – Vaculín, Toman, B. Rapáč

    Rozhodčí: Peter Jonák – Rastislav Gajan, Martin Smrek

    Diváci: 1184
    bahis siteleri