Nitra – Banská Bystrica 4:6 (kon.) | Poprad – Piešťany 2:1 (kon.) | Žilina – Martin 3:4 (0:1 po s.n.)
Skalica – Košice 0:4 (kon.) | Zvolen – Trenčín 0:1 (0:1 po s.n.)
konec
HK Poprad
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 26.09.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Branislav Rapáč teraz škaredo zložil za svojou bránou Arneho Krotáka, za čo odchádza na trestnú lavicu, bude sa vhadzovať pred Rybárom, čo znamená, že s týmto výsledkom sa do konca zápasu pravdepodobne nič neudeje.
     
    59:02
    Tréner hostí Roman Sýkora si v týchto hektických chvíľach vyžiadal oddychový čas.
     
    58:59
    Brankár Rybár odchádza von z brány.
     
    58:00
    Dve minúty do konca stretnutia!
     
    53:14
    Matej Hamrák našiel krásnou prihrávkou z rohu klziska pred bránou pri opačnej žrdi Mateja Cuníka, no ten zakončoval iba do žŕdky popradskej brány!
     
    49:56
    Jozef Haring sa natlačil z pravej strany poza bránu, strieľal z tesnej blízkosti Kostúra, ten nevedel, kde je puk, popradský brankár sa ocitol na ľade a následne ešte do neho dorážal Hamrák, no gól z toho napokon nebol.
     
    46:06
    Ľuboš Bartečko s prehľadom našiel z rohu klziska pred bránou Lukáša Hvilu, no ten doklepával hokejkou iba do Rybárovych betónov!
     
    44:50
    Piešťany dali gól!
    Čo som napísal v predchádzajúcom komentári sa teraz poprelo. Piešťany znižujú vedenie Popradu. Konečný si prevzal puk pri mantineli, dostal sa na horný vrchol ľavého kruhu odkiaľ posunul pred bránkovisko MATEJOVI MIŠUROVI, proti ktorého strele do pravého vinkla bol Kostúr absolútne bezmocný!
    Asistencia: Rastislav Konečný.
     
    40:12
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti zvyšujú svoje vedenie hneď v úvode tretieho dejstva! Od modrej čiary vystrelil na bránu Boltun, puk sa snažil tečovať Hvila, Rybár napokon vyrážal pred seba a Lukáš Hvila ešte prihrával do medzikružia ĽUBOŠOVI BARTEČKOVI, ktorý strelou do opusteného priestoru piešťanskej brány strieľal druhý gól Popradu v tomto zápase!
    Asistencie: Lukáš Hvila a Peter Boltun.
     
    39:02
    Peter Boltun sa ocitol v dobrej šanci, keď sa Paločko uvoľnil ku dolnej časti ľavého kruhu a prihrával Boltunovi ku opačnej žrdi, no popradský center druhého útoku netrafil puk!
     
    36:26
    Peter Gápa sa krásne natlačil v útočnom pásme od modrej čiary cez troch hráčov hostí, následne si puk prehodil pred bránkoviskom na bekhend a snažil sa Rybára prekvapiť strelou medzi nohy, no nepodarilo sa mu to, keďže piešťanský brankár pohotovo zareagoval a betóny pritlačil k sebe!
     
    32:55
    Presilová hra pre Poprad. Za hákovanie odchádza na trestnú lavicu Matej Hamrák.
     
    30:14
    Popradskí fanúšikovia znovu zúfali po strele od Mateja Hamráka, ktorý zakončením z pravého kruhu trafil hornú žŕdku Kostúrovej brány!
     
    28:03
    Tibor Kutálek zachytil pred útočnou modrou čiarou vyhodený puk od Škadru, dostal sa takmer neohrozene na brankára Kostúra, keďže Dinda mu dýchal na chrbát, no strela spred bránkoviska od piešťanského hráča smerovala iba do výstroje gólmana Kostúra!
     
    27:23
    Matúš Rais sa zmocnil puku na modrej čiary, následne bezkompromisne vypálil príklepom, jeho zakončenie sa odrazilo od hornej žŕdky na ochrannú sieť!
     
    25:30
    Piešťany si však znovu zahrajú v početnej prevahe. Ľuboš Bartečko si odsedí dve minúty za seknutie.
     
    22:56
    Piešťany si zahrajú prvú presilovú hru v tomto zápase. Marek Pitka odišiel na dve minúty za držanie.
     
    18:40
    Paukovček dával spoza brány pred bránkovisko Takáčovi, ten ešte posunul dozadu na Matisa, pretože nemal priestor na strelu, Matis strieľal, gólman Rybár následne vyrážal pred seba, kde bol ešte pri žrdi Paukovček, no ten trafil iba betón piešťanského gólmana!
     
    18:07
    Matúš Matis sa krásne stiahnutím puku dostal cez obrancu Cuníka na pravom kruhu, pokračoval bližšie k bráne a strieľal, no gólman Rybár s prehľadom zastavil puk svojou výstrojou!
     
    14:32
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Matúš Matis vykorčuľoval po pravom krídle z pravého kruhu nahodil na Rybára, ten vyrážal pred seba, kde sa dostal SAMUEL TAKÁČ, ktorý sa puku len trošičku dotkol, Rybár ešte dával ku puku hokejku, no napokon ho delili iba centimetre, aby zastavil puk pred bránkovou čiarou!
    Asistencia: Matúš Matis.
     
    08:40
    Domáci si zahrajú druhýkrát v tomto zápase v početnej prevahe. Michal Peško odišiel na dve minúty za hákovanie.
     
    07:42
    Peter Boltun našiel z dolnej časti pravého kruhu pri opačnej žrdi pred bránou Ľubomíra Dindu, ktorý však netrafil puk a následne sa ho zmocnili hostia.
     
    03:04
    Presilová hra pre Poprad. Na dve minúty za seknutie odchádza Branislav Rapáč.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 15. Takáč (Matis), 41. Bartečko (Hvila, Boltun) – 45. Mišura (Konečný)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Sýkora, Bartečko ("A"), Hvila – Paločko, Boltun, Kroták ("C") – Matis, Paukovček, Takáč – Gápa, Mlynčár, M. Nagy
    ŠHK 37 Piešťany: Patrik Rybár (Kičina) – Šedivý, Škadra – Brňák ("C"), Rais – Cuník, Bučka – Krajčík, Srnec – Konečný, Mišura, Klempa – Pašek, Holovič ("A"), Kutálek – Hamrák, Peško ("A"), Haring – Vaculín, Toman, B. Rapáč

    Rozhodčí: Peter Jonák – Rastislav Gajan, Martin Smrek

    Diváci: 1184
    bahis siteleri