Nitra – Banská Bystrica 4:6 (kon.) | Poprad – Piešťany 2:1 (kon.) | Žilina – Martin 3:4 (0:1 po s.n.)
Skalica – Košice 0:4 (kon.) | Zvolen – Trenčín 0:1 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
MsHK Žilina
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0)
HK VITAR Martin
sk Pátek 26.09.2014, 17:30 • DOXXbet Aréna Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:55
    Žilina dala gól!
    A je vyrovnané! Jan Dlouhý vystrelil od modrej čiary a ďalší legionár v drese Žiliny MILAN PROCHÁZKA puk tečoval za chrbát brankára Jakuba Čecha. Asistencia: Jan Dlouhý.
     
    46:05
    Žilina dala gól!
    Tentoraz domáci zopakovali gólový recept hostí. Strela Jakubovi Čechovi vypadla a JAKUB DRÁBEK z ťažkého uhla a v páde znižuje na 2:3. Asistencie: Jan Dlouhý, Jan Heřman.
     
    43:58
    Martin dal gól!
    Fujerík strieľal na bránku Žiliny, Landsman puk vyrazil pred seba a OLIVER JOKEĽ zvyšuje v presilovej hre vedenie hostí na 3:1. Asistencie: Dominik Fujerík, Jakub Suja.
     
    30:26
    Martin dal gól!
    Nestihol som to ani dopísať a hostia idú do vedenia. PETER GALAMBOŠ dostal prihrávku v pravom kruhu a nechytateľne zavesil puk do ľavého horného rohu bránky Žiliny. Asistencia: Jaroslav Markovič.
     
    16:24
    Martin dal gól!
    V Žiline platí nedáš – dostaneš. Chyba v rozohrávke Žiliny, Varga získal puk a posunul ho Markovičovi. Ten vystrelil, Landsmanovi puk vypadol a PETER GALAMBOŠ už nemal problém vyrovnať na 1:1 Asistencie: Jaroslav Markovič, Tibor Varga.
     
    01:12
    Žilina dala gól!
    Napokon bol gól uznaný. ŠTĚPÁN NOVOTNÝ sa predral stredom klziska a s kusom šťastia prestrelil gólmana hostí. Asistencia: Ján Šimko.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 2. Novotný (Šimko), 47. Drábek (Dlouhý, Heřman), 52. Procházka (Dlouhý) – 17. Galamboš (Markovič, Varga), 31. Galamboš (Markovič), 44. Jokeľ (Fujerík, Suja)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Horna (ZIL)
    0:0   Jokeľ (MAR)
    2. série:
    0:0   Heřman (ZIL)
    0:1   Galamboš (MAR)
    3. série:
    0:1   Novotný (ZIL)


    MsHK Žilina: Landsman (Kosowski) – Hertl, Moravec – Jelínek, Krčula, Ďurkech, Dlouhý (A) – Haluza, Kadela – Procházka, Kristek, Horna – Šimko, Novotný, Kanko – Drevenák, Heřman, Valášek – Kubiš, Drábek (A), Lipovský. Tréner: J. Zavadil.
    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Ďatelinka, Matejka – Kolba, Dvořák – Brcko, Tupý – Fillo, Rusina – Markovič, Galamboš, Varga – Themár, Fujerík, Klíma L. – Jokeľ, Pokrivčák, Suja – Šugár, Dírer, Jurášek. Tréner: D.Babka

    Rozhodčí: Lauff – Bednár, Gavalier

    Diváci: 1230
    bahis siteleri