Omsk – Soči 8:1 (kon.) | Barys – Dynamo Moskva 1:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 3:1 (kon.)
Magnitogorsk – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Riga – Vladivostok 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Minsk 2:0 (kon.)
Čerepovec – Toljatti 4:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 5:2 (kon.) | N.Novgorod – Nižněkamsk 5:6 (po pr.)
Petrohrad – Viťaz 7:1 (kon.) | Jokerit – Atlant 4:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
8:1 (3:0, 3:1, 2:0)
HK Soči
Sobota 27.09.2014, 12:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    V závěru utkání se bude ještě jednou vylučovat. Za hákování odjíždí pykat Rafael Achmetov (SOC). Udrží hosté alespoň tento stav?
     
    57:37
    Po zblokované Wandellově ráně se hosté opět osvobozují vyhozením až k Barulinovi. Ještě jednou se bude vylučovat. Za podražení putuje na trestnou lavici Arťom Děmkov (SOC)
     
    50:24
    Přesilová hra pro Soči. Valerij Vasiljev (OMS) se provinil úderem do oblasti hlavy a krku. Dostává tak dvě minuty + destiminutový osobní trest. Klasický trest odpyká Pervušin. Podaří se hostujícímu celku zmírnit nepříznivý výsledek?
     
    47:24
    Domácí si navíc zahrají další přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá za nebezpečnou hru vysokou holí Jegor Morozov (SOC). Pokračovat se bude po krátké komerční přestávce.
     
    38:34
    Domácí ale putují opět na trestnou lavici, menším trestem je "odměnen" Nikolaj Lemtjugov (OMS). Otázkou zůstává, zda je přesilová hra pro Soči výhodou.
     
    36:41
    Hosté si navíc zahrají přesilovou hru. Za faul loktem dostává dvě minuty Nikolaj Gluchov (OMS). Podaří se Soči přidat další přesnou trefu?
     
    31:42
    Neskutečné, další trest pro hosty. Za držení Vladimíra Sobotky je potrestán Max Warn (SOC). Odehrají vůbec hosté nějaký čas v plném počtu? Zatím to tak nevypadá.
     
    29:35
    Soči absolutně nestíhá, výsledkem jsou pak nedovolené zákroky. Po dalším z nich odjíždí na trestnou lavici Pavel Koledov (SOC), který se provinil držením. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    26:11
    Nyní to budou mít hosté velmi obtížné, neboť budou hrát ve třech. Za hákování odchází na trestnou lavici Cory Emmerton (SOC).
     
    24:34
    Další vyloučení, tentokráte na straně Soči. Za nebezpečnou hru vyoskou holí odchází pykat Alexander Ševčenko (SOC). Za krev ve tváři soupeře dostává rovnou čtyři minuty.
     
    22:13
    Soči si zahraje v početní výhodě. Na lavici hanby odchází Nikolaj Gluchov (OMS). Podaří se hostujícímu celku vykřesat alespoň jiskřičku naděje?
     
    14:50
    Nyní ale budou domácí opět pouze ve čtyřech. Sergej Širokov (OMS) se provinil zcela zbytečným podražením ve středním pásmu, za což dostává menší trest.
     
    12:12
    Hosté ale nyní vybojovali alespoň přesilovou hru. Ivan Něprjajev (OMS) dostává menší trest za hákování. Využijí hosté tuto dobrou příležitost?
     
    06:59
    Omsk je nadále při chuti, nyní si zahraje přesilovou hru. Ze sekání putuje na trestnou lavici Pavel Koledov (SOC). Jak faorit duelu s touto příležitostí naloží?

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 6. Něprjajev (Lemtjugov), 11. Ivanov (Popov, Wandell), 14. Kalinin, 22. Paršin, 29. Śirokov (Pěrežogin), 39. Popov (Wandell), 43. Širokov (Paršin, Kuljaš), 47. Semjonov – 35. Krikunov (Ščitov, Ignatuškin)


    Avangard Omsk: Barulin (Kostin) – Ljamin, Vasiljev, Blaťák, Gustafsson, Kuljaš, Gluchov, Pivcakin – Berdnikov, Sobotka, Lemtjugov, Pervušin, Širokov, Popov, Paršin, Pěrežogin, Kalinin, Wandell, Neprjajev, Ivanov, Semjonov
    HK Soči: Pöpperle (Jerjomin) – Koledov, Sedunov, Wilson, Jarvinen, Ščitov, Petrov, Morozov, Pautov – Krutov, Děmkov, Warn, Krikunov, Ignatuškin, Perersson, Anisin, Achmetov, Emmerton, Morozov, Ščerbina, Ševčenko, Saprykin

    Rozhodčí: Gašilov, Gamalej – Misjur, Raming
    bahis siteleri