Třinec – K. Vary 4:0 (kon.) | Zlín – Sparta 1:0 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.)
Kometa Brno – Plzeň 0:5 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:2 (1:0 po s.n.) | Olomouc – Vítkovice 9:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 03.10.2014, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:20
    Častým prohřeškem je dnes držení protihráče a kvůli tomuto nedovolenému zákroku je vyloučen také Roman Pšurný (KVA). Ten bude pykat dvě minuty po faulu na Polanského.
     
    45:42
    D. Hruška uvolnil ve středním pásmu Balána a ten ujížděl Ocelářům po pravém křídle. Chytil se ho Zbyněk Irgl (TRI), ale přibrzdil ho pouze za cenu dvouminutového trestu za hákování.
     
    42:37
    A nakonec je z menšího náporu hostí vyloučení Lukáše Galvase (TRI). Obránce Ocelářů si v souboji u mantinelu přidržel Gorčíka a je vyloučen na dvě minuty.
     
    38:16
    Karlovy Vary si zahrají další přesilovou hru i na konci druhého dějství. Jiří Polanský (TRI) byl při napadání Deyla až příliš aktivní a je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    35:38
    Energie si alespoň vykoledovala faul a zahraje si přesilovku. Provinil se Tomáš Linhart (TRI), který si dvě minuty odpočine kvůli držení protihráče.
     
    32:15
    Za dalších třináct sekund už byl Irgl sám před Závorkou a Petr Koblasa (KVA) ho musel faulovat. Útočník Energie je vyloučen na dvě minuty za hákování. Přesilovka se rozběhne po komerční přestávce.
     
    28:39
    Velká nepříjemnost pro Energii, který musí na minutu a patnáct sekund do tří. Roman Pšurný (KVA) podrazil Irgla a je vyloučen na dvě minuty.
     
    27:54
    Tak a přesilovou hru si zahrají také domácí. Sebastián Gorčík (KVA) si v souboji s Kindlem pomohl držením a odsedí si dvouminutový trest. Před Závorkou se bude vhazovat po skončení komerční pauzy.
     
    25:18
    Nyní by však třinecký tlak mělo přibrzdit vyloučení. Na trestnou lavici se musel odebrat Jakub Orsava (TRI), jenž je vyloučen na dvě minuty za faul kolenem.
     
    21:44
    Poprvé v zápase musí na trestnou lavici hostující hráč. Je jím Radek Deyl (KVA), který si podržel Trončinského a odpyká si dvě minuty.
     
    05:54
    Šmachovu střelu ještě zablokoval Klesla, Dvořákovu dělovku od modré už musel vyrážet gólman Hrubec. Navíc je tady první vyloučení. Adam Rufer (TRI) dostal dvě minuty za hákování.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 8. Žejdl (Rákos), 9. M. Doudera (Kindl, Růžička), 23. Orsava (Rákos), 59. Rufer (Kreps)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Roth, M. Doudera, Trončinský, Linhart, Nosek, Galvas – Adamský, Polanský (A), Irgl – Rufer, Kreps, Dravecký – Orsava, Žejdl, Rákos – Kindl, Růžička, Jašek. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Sičák, Harant, Redlihs, J. Tomeček, Deyl, Šmach, Dvořák – Vachovec, Kverka, D. Hruška (C) – Pšurný, Balán (A), Koblasa – Heizer, Skuhravý (A), V. Tomeček – Gorčík, R. Hruška, Flek – Vaněk. Trenér: Karel Mlejnek.

    Rozhodčí: Turčan, Hejduk – Bryška, Skopal

    Diváci: 4486
    bahis siteleri