Vsetín – Havířov 8:1 (kon.) | Mountfield HK – Kolín 6:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 0:0 (18:30)
Ústí n/L – Hvězda Praha 6:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:1 (5:0, 1:0, 2:1)
AZ Havířov
Pátek 03.10.2014, 16:30 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů
Partner:
     
    56:15
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jen dočkali čestného úspěchu. Havířovští se v útočném pásmu dostali do přečíslení a to přesně zakončil DOMINIK SCHMIED, když zamířil přesně k tyči. Asistence: Dominik Taras, Adam Heinzl.
     
    52:59
    První vyloučení ve třetí třetině a na trestnou lavici míří hráč Havířova. Dvě minuty za hrubost nafasoval Staš.
     
    46:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zaveďme v Lize juniorů zlatou helmu! Protože právě to si teď zasloužila akce Vsetínských. Michal Hryciow pasem nalezl ONDŘEJE SLOVÁČKA, ten přelstil hostujícího obránce a kličkou na způsob Roberta Kysely zvýrazňuje debakl soupeře. Asistence: Michal Hryciow.
     
    45:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují svůj náskok. Sedmou branku Vsetína vstřelil JOSEF ZUZANÍK, když se zmocnil kotouče po neúspěšné akci Kuchaříka. Asistence: Lukáš Kuchařík.
     
    38:06
    Sotva však Havířov dokončil přesilovou hru, bude se nyní bránit. Křibík dostává dvě minuty za hákování.
     
    36:03
    Teď se však Havířov do útoku dostane, zahraje si totiž první přesilovou hru, za podražení bude pykat Zuzaník.
     
    32:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín trpělivým výkonem míří k vítězství. Šestou ránu přidává VOJTĚCH VAŠÍČEK, když napřáhl od modré a prostřelil skrumáž před bránou. Asistence: Pavel Bumbál, Patrik Španko.
     
    29:17
    Churý si nyní narazil kotouč se střechou vsetínského stadionu, za to jsou samozřejmě dvě minuty a čtvrtá přesilová hra Valachů.
     
    19:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak to je debakl! Brankář Turšner je smutným hrdinou dnešního utkání, nyní nemohl vidět ránu MICHALA HRYCIOWA, jenž krátce po buly propálil havířovského brankáře popáté. Asistence: Jakub Vaněk.
     
    19:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši podruhé v utkání využívají přesilovou hru! TOMÁŠ SURÝ se prodral do zakončení, kde nadvakrát překonal brankáře Turšnera. Nutno říci, že vsetínský útočník ukončil dlouhé střelecké trápení na domácím ledě. Vsetínský útočník se prosadil i za cenu faulu havířovského Křibíka, který dostane ještě dvě minuty. Bez asistence.
     
    18:54
    Další přesilová hra Vsetína, již třetí. Tentokrát se provinil Schmied, dvě minuty sekání.
     
    15:43
    Havířov se bude podruhé v utkání bránit, protože zahrál v šesti. Trest odsedí Regoš.
     
    12:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde do trháku! O využíti přesilové hry se postaral Zuzaník, když zpoza branky našel volně postaveného ONDŘEJE GRYGARA a ten mezi nohama brankáře Turšnera našel škvírku. Asistence: Josef Zuzaník, Lukáš Kuchařík.
     
    11:54
    První přesilová hra pro Vsetín. Vyloučen Regoš, dvě minuty za podražení.
     
    08:52
    Havířovský Churý znovu v akci, dokázal oklamat Stojara a obkroužit prázdnou branku Vsetína, od jisté branky však domácí zachránila hůl Jakuba Vaňka, jenž překazila Churému radost z kontaktní branky!
     
    08:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši jdou rychle do dvoubrankového vedení! Ihned po buly se kotouč dostal na modrou čáru k Zuzaníkovi, jeho nahození pak za Turšnerova záda tečoval LUKÁŠ KUCHAŘÍK. Asistence: Josef Zuzaník.
     
    07:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Bumbál od mantinelu našel sjíždějícího FILIPA STANISLAVA a ten přesnou bombou k tyči nedal Turšnerovi šanci. Asistence: Pavel Bumbál, Ivo Svozílek.
     
    02:59
    Tak to byla akce! Slováček z rohu kluziště poslal kotouč na hůl Boudy, tomu stihl ještě obránce Havířova zablokovat hůl a znemožnit zakončení, kotouč si však přebral vsetínský Surý a bekhendem zkoušel překonat Turšnera, ten však včas vytasil svou lapačku a zabránil jisté brance!
     
    02:20
    Slováček nyní předložil kotouč zcela osamocenému Špankovi, ten před Turšnerem mohl v poklidu zamířit, ale netrefil přesně! Vsetín je zatím v úvodu velmi aktivní.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 8. Stanislav (Bumbál, Svozílek), 9. Kuchařík (Zuzaník), 13. Grygar (Zuzaník, Kuchařík), 20. Surý, 20. Hryciow (Vaněk), 33. Vašíček (Bumbál, Španko), 46. Zuzaník (Kuchařík), 47. Slováček (Hryciow) – 57. Schmied (Taras, Heinzl)


    VHK ROBE Vsetín: Stojar (Bůbela) – Španko, Surý, Hryciow, Bumbál, Svozílek, Vašíček, Konopka, Mikula, Kuchařík, Zuzaník, Grygar, Bouda, Slováček, Stanislav, Vaněk.
    AZ Havířov: Turšner (Kostka) – Gawlas, Staš, Heinzl, Regoš, Potočný, Křibík, Vyčesaný, Churý, Šmíd, Caruk, Polak, Schmied, Lejčko, Taras.

    Rozhodčí: Fiedler (Zubří) – P. Blaha (Staré Město), Valentík (Kroměříž)
    bahis siteleri