Třinec – Přerov 5:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 04.10.2014, 12:00 • WERK ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    52:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    A Zubři nabídnutou přesilovou hru využívají. JAKUB NAVRÁTIL si dlouho klepal o přihrávku, nakonec jí také dostal a od modré prostřelil Prokopa. Asistence: Erik Gábriel, Jan Mlčák.
     
    51:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je tady pátý gólový úspěch Ocelářů. Po spolupráci s Tománkem se prosazuje třinecký obránce Szymon Radzienciak. Asistence: Ondřej Tománek.
     
    40:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Na ránu z mezikruží v podání MICHALA PAPAJE už ale nedosáhl a Oceláři tak mohou oslavit čtvrtý brankový úspěch. Asistence: René Najsar.
     
    34:37
    Do odkryté branky mohl pálit Petráš, třineckou klec ale přestřeluje alespoň o metr.
     
    30:33
    Za vyhození puku mimo hřiště si odpyká dvě minuty Krátký.
     
    26:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nejprve se před brankáře procpal Roman, přihrávkou za sebe hledal Hladoníka, ten ale promáchl, puk se dostal na hůl DOMINIKA MOLINA a po jeho ráně proskákal nad betonem až do branky. Asistence: Miloš Roman.
     
    23:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš opět platí. Do přečíslení se dostala dvojice Roman – Hladoník, prvně jmenovaný poslal přesnou přihrávku na hůl JANA HLADONÍKA, ten si stáhl kotouč a následně jej poslal do branky. Asistence: Miloš Roman, Dominik Molin.
     
    22:33
    Tak teď Prokop vůbec nevěděl, jak zasáhl proti střele Lašáka z mezikruží, ale dokázal kotouč udržet před brankovou čárou.
     
    17:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se radují z první branky, po přihrávce Hladoníka se z mezikruží přesně mezi betony Matouška trefil DOMINIK MOLIN a rozvlnil síť za jeho zády. Asistence: Jan Hladoník, Miloš Roman.
     
    11:49
    Máme tady první vyloučení. Kleiner si odpyká dvě minuty za podražení.
     
    09:31
    Teď měl ale hostující brankář štěstí, protože rána Romana skončila pouze na horní tyči.
     
    01:35
    Plandor se přes dva obránce protáhl až před Matouška, ten ale dokázal jeho pokus zastavit betonem.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 18. Molin (Hladoník, Roman), 24. Hladoník (Roman, Molin), 27. Molin (Roman), 41. Papaj (Najsar), 52. Radzienciak (Tománek) – 53. Navrátil (Gábriel, Mlčák)


    HC Oceláři Třinec: Prokop – Adámek, Horák, Radzienciak, Marguš, Krzak, Michálek, Najsar, Molin, Šulek, Przybyla, Plandor, Roman, Tománek, Papaj, Hladoník
    HC ZUBR Přerov: Matoušek – Gábriel, Mlčák, Pěnčík, Kleiner, Aulehla, Borot, Koudela, Krátký, Raček, Navrátil, Popelka, Hostášek, Lašák, Petráš, Antoníček, Plášek

    Rozhodčí: Krenželok – Puczok, Beinstein
    bahis siteleri