Ried – Rapid 1:2 (kon.) | Salzburg – Wiener 4:1 (kon.)
konec
FC Red Bull Salzburg
4:1 (2:1)
SC Wiener Neustadt
Neděle 05.10.2014, 19:00 • Red Bull Aréna, Salzburg (kapacita 31.100 diváků) • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
    Kevin KAMPL - 4:1
     
    85
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Krátce po střídání předvedli domácí další dokonalé rozebrání obrany hostů. Alan je sice dnes na hřišti pouze krátce, nicméně hraje FANTASTICKY. Jeho centr na penaltě sklepl Soriano, další skvěle hrající střídající hráč, na KEVINA KAMPLA, který si míč posunul k malému vápnu a z levého rohu malého vápna poslal míč mezi Schierlovy nohy. Asistence: Jonatan Soriano.
    Jonatan SORIANO - 3:1
     
    78
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché, dalo by se říct. K přímému volnému kopu pět metrů před šestnáctkou se postavil JONATAN SORIANO a trefil se přesně k pravé tyči branky Schierla, který se za míčem jen smutně ohlédl.
    Herbert RAUTER - 2:1
     
    32
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Wiener Neustadt se z první vážnější akce raduje z gólu. Matthias Koch viděl na půlící čáře doslova zapomenutého HERBERTA RAUTERA a vyslal na něj výbornou přihrávku. Rauter se nejprve v běhu ohlédl, zda mu někdo nabíhá. Když viděl před sebou prázdno, zatáhl míč do šestáctky, předvedl jakousi polokličku-polozasekávačku a poté poslal míč přesně k pravé tyči marně se natahujícího Gulasciho. Asistence: Matthias Koch.
    Marcel SABITZER - 2:0
     
    22
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Další blesková přímočará akce Salzburgu. Massimo Bruno si u pravé lajny naběhl na perfektní přihrávku do běhu a přiblížil se po pravé straně do velkého vápna. Nezazmatkoval, zhruba metr před hranicí penaltového území našel přesně na středu MARCELA SABITZERA, který zakončuje křižnou stranou opět k pravé tyči Schierla, který akorát tak bezmocně sklouzl po trávníku. Asistence: Massimo Bruno
    Peter ANKERSEN - 1:0
     
    4
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Vedení domácích na sebe nenechalo dlouho čekat. Salzburg vyhrál hlavičkový souboj na půlce. Před vápnem prostrčil Bruno míč na Quaschnera, který celou akci vyšperkoval přihrávkou na PETERA ANKERSENA, jenž křižnou střelou z vápna k pravé tyči Schierla nedal gólmanu hostí šanci. Asistence: Nils Quaschner.

    Tomáš Lysý

    Branky: 4. Ankersen, 22. Sabitzer, 78. Soriano, 85. Kampl – 32. Rauter

    Karty:   46. Prettenthaler (WIE), 76. Schierl (WIE)


    FC Red Bull Salzburg: Gulasci – Schmitz, Ilsanker, Hinteregger, Ankersen – Lazaro, Keita, Kampl, Sabitzer – Bruno, Quaschner. Trenér: Adi Hütter.
    Náhradníci: Walke, Soriano, Leitgeb, Schiemer, Ulmer, Alan

    SC Wiener Neustadt: Schierl – Polhammer, Sereinig, Deutschmann, Prettenthaler – Osman Ali, Freitag, O'Brien, Dobras – Koch – Rauter. Trenér: Heimo Pfeifenberger.
    Náhradníci: Mally, Schöpf, Ranftl, Ebenhofer, Tieber, Vollnhofer, Kainz.

    Rozhodčí: Gerhard Grobelnik – Roland Braunschmidt, Habip Tekeli – Christian Dintar

    Diváci: 7214
    bahis siteleri