Žižkov – Znojmo 0:2 (kon.) | Kolín – Opava 0:1 (kon.) | Varnsdorf – Karviná 3:1 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
0:2 (0:1)
1. SC Znojmo FK
Neděle 12.10.2014, 10:15Chance Národní Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Pázlera ve znojemské sestavě nahrazuje Martin Hudec.
     
    85
    Neuvěřitelné, co dnes Žižkov spálí. Andrejko se ve vzdušném souboji střetl s Voltrem a upadl na zem, nicméně Šťastný odkrytou část branky zhruba z dvanácti metrů přestřelil.
     
    79
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    A je nejspíš hotovo. Šťastný propadl na levé straně hřiště, střídající Ledecký potáhl míč po pravé straně a přesně ho odcentroval na LIBORA ŽONDRU, který v pokutovém území osvědčil instinkt zabijáka a placírkou umístil letící balon do šibenice branky Holého.
     
    78
    Žižkov vystřídal, Hejný na závěrečné minuty nahradil v útoku domácích Marka.
     
    76
    Žlutou kartu za protesty ještě dostal obránce Hříbek. Předtím inkasoval stejný trest za nedovolený zákrok Yonov.
     
    74
    Ledecký uvolňoval Lacka, který se dostával z úhlu do pokutového území a dost možná byl Podrazkým faulován, nicméně se desítka nepíská.
     
    73
    Dnešní zápas sleduje na Žižkově výborná návštěva 1961 diváků.
     
    69
    Druhé střídání Žižkova. Trenér Trpišovský posiluje ofenzivu a Kučaba nahrazuje v sestavě Karafiáta.
     
    67
    Zase tyč, mohou si spílat Žižkovští! Rohový kop totiž propadl až k Voltrovi, který se z voleje opřel do míče a rozezvučel brankovou konstrukci.
     
    63
    Dohrál Miro Kovačić, který pustil na trávník Davida Ledeckého.
     
    52
    Další pohledná akce Viktorie! Drobná kombinace ve středu hřiště nakonec vedla k posunutí balonu od Bazala na Marka, který ještě v pádu stačil zakončit, nicméně Andrejko střelci skvěle změnšil úhel a jeho ránu vyrazil.
     
    48
    Mohlo být vyrovnáno! Voltr si na levé straně poradil s Hříbkem a poslal do sprintu Bartošáka, jeho výborný centr propadl až na zadní tyč k Bazalovi, který se pokládal do rybičky, ale prudký míč už pouze stačil líznout před poloprázdnou brankou těsně vedle.
     
    44
    Zbytečnou žlutou kartu inkasoval chorvatský záložník Miro Kovačić. Po odpískání totiž bránil domácím v rozehře.
     
    40
    Zničehonic se narodila další šance Žižkova. Dlouhý balon z hloubi pole vyslal do soupeřova vápna Karafiát a přesně našel Voltra, který opět hlavičkoval v plné rychlosti, tentokrát nad.
     
    30
    Karafiátův pas hledal za znojemskou obranou Voltra, jenže šikovný žižkovský útočník v rozhodující chvíli nezpracoval balon!
     
    26
    Nečekaná situace. Trenér Trpišovský sáhl k prvnímu střídání, když Hovorku nahradil Markem Opluštilem.
     
    21
    Exekuce trestného kopu se ujal Podrazký a překrásnou táhlou střelou do vzdálenějšího koutu branky trefil tyč! Ochozy jen smutně vydechly.
     
    13
    A ten přišel se smrtícím protiútokem. Po přímočaré rychlé kombinaci sklepl na hranici pokutového území míč Žondra přímo proti noze Kovačiće, který mířil placírkou těsně vedle pravé tyče branky Holého.
     
    9
    První gólovka Žižkova! Rychlou akci rozjel Marek, posunul míč na Bazala, který z první odcentroval napříč pokutovým územím, kam si naběhl Voltr, hlavou ovšem branku Andrejka těsně minul!
     
    6
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Krásný fotbalový moment! Hosté ze svého úvodního tlaku vytěžili úvodní gól, když se DAVID HELÍSEK zmocnil balonu, obešel Hovorku a nádhernou táhlou střelou do šibenice ze zhruba čtyřiadvaceti metrů překonal bezmocného Holého. To byl výstavní věšák.

    Radek Barkman

    Branky: 6. Helísek, 79. Žondra

    Karty:   44. Kovačić (ZNO), 76. Hříbek (ZNO), 76. Yonov (ZNO)


    FK Viktoria Žižkov: Holý – Dressler, Šťastný, Bartošák, Hovorka (26. Opluštil) – Karafiát (69. Kučaba), Podrazký, Súkenník, Bazal – Voltr, Marek (77. Hejný)
    1. SC Znojmo FK: Andrejko – Okleštěk, Yonov, Hříbek, Odehnal – Helísek, Lacko, Kovačić (63. Ledecký) – Stáňa, Pázler (90. Hudec), Žondra

    Rozhodčí: Královec – Wilczek, Kubr
    bahis siteleri