Toljatti – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Nižněkamsk – Chanty-Mansijsk 3:4 (po pr.) | Jokerit – Riga 5:2 (kon.)
konec
Lada Toljatti
3:4 (1:2, 2:2, 0:0)
Traktor Čeljabinsk
Středa 15.10.2014, 17:00 • Arena Lada • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (19:18:46)
     
    59:49
    Střelecký pokus Podhradského ukryl Demčenko pod svou výstroj. Bude se vhazovat před hostujícím brankařem s tím, že Ježov už zůstává na střídačce.
     
    59:17
    Ježov je u střídačky! Ale nemůže na ní usednou, protože jeho spoluhráči stále nemají kus černé pryže pod kontrolou.
     
    58:39
    Ani po vhazování, ale Togliatti nedokázalo udržet puk na svých holích, a tak Ježov zůstává v brance. Prohrávající tým si krátce na to bere oddechový čas.
     
    58:22
    Následný útok Lady už byl o poznání nebezpečnější. Nahozený puk ukryl Demčenko pod tělem. Domácí se snažili dorážet, ale hra je přerušena.
     
    57:33
    Až příliš velké sousto si vzal Černikov, který si najel mezi tři protihráče. V přesile neměl nárok na úspěch a o puk přišel.
     
    56:15
    Ale hosté už nechtějí riskovat, a tak vyhazují kotouče ze své obranné třetiny do středního pásma. A zatím je to úspěšná taktika.
     
    55:46
    Togliatti se stále nedaří vytvořit nějaký souvislý tlak. Hosté výborně brání střed kluziště a ještě k tomu dobře napadají.
     
    54:41
    Na druhé straně střílel Vorobjov, který se dostal k odraženému kotouči. Svým pokusem prověřil beton, nicméně Demčenko byl pozorný.
     
    53:24
    Popov využil volného prostoru na levé straně. Nabruslil si blíže ke kruhu, v němž tvrdou střelou napálil helmu Ježova. Ten ale není nikterak výrazněji otřesen.
     
    52:51
    Domácí v plném počtu.
     
    52:02
    A to se právě stalo krátce na to! Barancev ujížděl sám, jenže před útočnou třetinou ztratil rychlost a obránci Čeljabinsku mu puk vypíchli.
     
    51:23
    Hosté využívají početní výhodu především v držení puku. Nechtějí o něj přijít, aby soupeř nezahrozil z případného protiútoku.
     
    50:51
    Jenže krátce na to se bude opět vylučovat. Tentokrát ale na straně Lady. Sekáním se provinil Fedorov a ten dostane menší trest.
     
    50:48
    Hosté v plném počtu.
     
    49:45
    Od modré pálil Barancev jehož pokus byl zablokován. Následně se hosté dokázali s velkým přehledem osvobodit.
     
    48:48
    Růžička udeřil protihráče do obličeje a obdrží za to dvominutový trest. Potrestaný je za hru vysokou holí. Nabízí se tak vyrovnání pro Ladu.
     
    48:39
    Z bekhendu poslal Romanov puk před brankoviště. Na přihrávku si sjížděl Nikitěnko, který jej z první trefil, ale puk mezi tři tyče neusměrnil.
     
    47:23
    Tentokrát už ale to bylo o poznání nebezpečnější. Ježovv si poradil s ranou Wilsona, a také s další střelou Kokukova.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 5. Hunkes (Nikitěnko, Zaťovič), 24. Petrov (Golubev), 26. Mastrjukov – 10. Kukov (Sajustov, Wilson), 11. Piganovič (Panov), 28. Panov (Quint, Čistov), 34. Wilson (Kukov)


    Lada Toljatti: Ježov – Barancev, Podhradský, Šulakov, Hunkes, Vorobjov, Romanov, Sloboda, Ogurcov – Černikov, Petrov, Golubev – Valujskij, Nikitěnko (C), Zaťovič – Mastrjukov, Sharov, Šarov, Bočarov – Fedorovo, Střelcov, Fachtrutdinov.
    Traktor Čeljabinsk: Demčenko – Quint, Katičev, Borodkin, Piganovič, Atjušov, Chlystov, Kostromitin, Sajustov – Čistov, Panov, Bulis (C), Wilson, Popov, Kokujov – Martin Růžička, Osnovin, Penkovskij – Veliškin, Mokin, Toluzakov.

    Rozhodčí: Bělov, Gašilov – Parfjonov, Sysujev.
    bahis siteleri