Toljatti – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Nižněkamsk – Chanty-Mansijsk 3:4 (po pr.) | Jokerit – Riga 5:2 (kon.)
konec
Lada Toljatti
3:4 (1:2, 2:2, 0:0)
Traktor Čeljabinsk
Středa 15.10.2014, 17:00 • Arena Lada • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Ježov je u střídačky! Ale nemůže na ní usednou, protože jeho spoluhráči stále nemají kus černé pryže pod kontrolou.
     
    52:02
    A to se právě stalo krátce na to! Barancev ujížděl sám, jenže před útočnou třetinou ztratil rychlost a obránci Čeljabinsku mu puk vypíchli.
     
    50:51
    Jenže krátce na to se bude opět vylučovat. Tentokrát ale na straně Lady. Sekáním se provinil Fedorov a ten dostane menší trest.
     
    48:48
    Růžička udeřil protihráče do obličeje a obdrží za to dvominutový trest. Potrestaný je za hru vysokou holí. Nabízí se tak vyrovnání pro Ladu.
     
    38:34
    Romanov vyslal ránu od modré čáry. S tím si Demčenko poradil. Následně nebezpečně dorážel Fachtrudinov, nicméně ten z úhlu nedokázal poloprázdnou branku trefit.
     
    37:26
    Zvýšit náskok Traktoru mohl Panov. Ten ujížděl z útočné třetiny sám na Ježova. Střelou mezi betony ale domácího muže v masce nepřekvapil.
     
    34:04
    Domácí si zahrají početní výhodu. Čeljbanisk hrál totiž v šesti. Uvidíme, jak s tím prohrávající tým dokáže naložit.
    WILSON - 3:4
     
    33:13
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Gólová přestřelka nebere konce. Kokujov vypálil z pravé strany na což zareagoval Demčenko máchnutím lapačkou. Kotouč do ní ale nezamířil, pouze se ohranu odrazil ke straně, přímo do míst, kam si sjížděl KYLE WILSON, jenž se před odkrytou bránou nemýlil a s velkým klidem usměrnil puk za brankovou čáru. Asistence: Semjon Kukov.
     
    27:42
    Těch vyloučení začíná přibývat opravdu hodně. Dalším potrestaným je Popov za držení.
    PANOV - 3:3
     
    27:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přeslová hra Traktoru. Čistov poslal kotouč na zteč před branku. Tam se k puk dostal KONSTANTIN PANOV, který z první kotouč za záda Ježova nepropasíroval, nicméně se k němu kus černé pryže vrátil a z následné dorážky se Panov už nemýlil. Asistence: Deron Quint, Stanislav Čistov.
     
    26:58
    Šance na vyrovnání pro Traktor přichází vzápětí. Dvouminutový trest obdrží Šulakov, který jej dostane za hákování.
    MASTRJUKOV - 3:2
     
    25:25
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec to nebyl nájezd, ale po dlouhém váhání a diskuzi s videorozhodčím je domácím uznán technický gól. A o ten se postaral ALEXEJ MASTRJUKOV. Bez asistence.
     
    25:25
    Vstřelený gól Togliatti nabudilo. Domácí jsou momentálně lepším týmem. Do šance se hnal Mastrjukov, který byl těsně před Demčenkem faulován. Možná to bude nájezd!
    PETROV - 2:2
     
    23:49
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Stačil jeden protiútok domácích a je opě srovnáno. JURIJ PETROV vyslal projektil z vrcholu levého kruhu. Jeho rána nebyla tvrdá a vypadalo to, že Demčenko puk zachytí, jenže hostujícící gólman nedokázal sevřít betony včas, kus černé pryže mu vypadl a doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Denis Golubev.
     
    18:51
    V závěru putuje na trestnou Bočarov, jenž se provinil hákováním. Přesilovka pro Ladu.
     
    17:00
    Růžička našel hezkou zadovkou útočícího Popova, který se zjevil ve výborné pozici. V brankovišti ale nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi. Mířil vysoko nad.
     
    12:48
    Následuje vyloučení na straně Traktoru. Bulis podrazil soupeře a inkasuje za to menší dvouminutový trest.
     
    10:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Po vhazování v útočném pásmu hostů se kus černé pryže dostal na modrou k OLEGU PIGANOVIČOVI, který vyslal puk na branku a k převapení všech jej usměrnil přesně k levé tyči, která byla nepokrytá. Ježov měl zakrytý výhled a na jeho ránu pravděpodobně neviděl. Asistence: Konstantin Panov.
    KUKOV - 1:1
     
    09:11
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Poměrně rychle je vyrovnáno. Sajustov odvedl výbornou práci, když vypíchl puk soupeři, poté ho zatáhl podél strany do útočné třetiny, kde před brankovištěm naznačil střelu. Tím zmátl obránce i brankaři, kteří se instinktivně po jeho ráně natáhli. Sajustov sice nevypálil, ale kotouč se dostal k Wilsonovi, jenž jej okamžitě přeposlal na střed, kde číhal SEMJON KUKOV a ten posal tvrdou střelou puk přesně mezi tři tyče. Asistence: Dmitrij Sajustov, Kyle Wilson
     
    05:50
    Bude se poprvé vylučovat. Na trestnou míří Atjušov, který se provinil hákováním. Následovat bude přesilovka pro Ladu.
    HUNKES - 1:0
     
    04:32
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení. Nastřelený kotouč vyrazil Demčenko betonem pouze před sebe, čehož využil dojíždějící JIŘÍ HUNKES, klterý se s ničím nepáral. Do puku se tvrdě opřel a nekompromisní dělovkou i v pádku dokázal kotouč usměrnit nad vyrážečku gólmana pod břevno. Asistence: Andrej Nikitěnko, Martin Zatovič.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 5. Hunkes (Nikitěnko, Zaťovič), 24. Petrov (Golubev), 26. Mastrjukov – 10. Kukov (Sajustov, Wilson), 11. Piganovič (Panov), 28. Panov (Quint, Čistov), 34. Wilson (Kukov)


    Lada Toljatti: Ježov – Barancev, Podhradský, Šulakov, Hunkes, Vorobjov, Romanov, Sloboda, Ogurcov – Černikov, Petrov, Golubev – Valujskij, Nikitěnko (C), Zaťovič – Mastrjukov, Sharov, Šarov, Bočarov – Fedorovo, Střelcov, Fachtrutdinov.
    Traktor Čeljabinsk: Demčenko – Quint, Katičev, Borodkin, Piganovič, Atjušov, Chlystov, Kostromitin, Sajustov – Čistov, Panov, Bulis (C), Wilson, Popov, Kokujov – Martin Růžička, Osnovin, Penkovskij – Veliškin, Mokin, Toluzakov.

    Rozhodčí: Bělov, Gašilov – Parfjonov, Sysujev.
    bahis siteleri