Toljatti – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Nižněkamsk – Chanty-Mansijsk 3:4 (po pr.) | Jokerit – Riga 5:2 (kon.)
konec
Lada Toljatti
3:4 (1:2, 2:2, 0:0)
Traktor Čeljabinsk
Středa 15.10.2014, 17:00 • Arena Lada • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (19:18:46)
     
    59:49
    Střelecký pokus Podhradského ukryl Demčenko pod svou výstroj. Bude se vhazovat před hostujícím brankařem s tím, že Ježov už zůstává na střídačce.
     
    59:17
    Ježov je u střídačky! Ale nemůže na ní usednou, protože jeho spoluhráči stále nemají kus černé pryže pod kontrolou.
     
    58:39
    Ani po vhazování, ale Togliatti nedokázalo udržet puk na svých holích, a tak Ježov zůstává v brance. Prohrávající tým si krátce na to bere oddechový čas.
     
    58:22
    Následný útok Lady už byl o poznání nebezpečnější. Nahozený puk ukryl Demčenko pod tělem. Domácí se snažili dorážet, ale hra je přerušena.
     
    57:33
    Až příliš velké sousto si vzal Černikov, který si najel mezi tři protihráče. V přesile neměl nárok na úspěch a o puk přišel.
     
    56:15
    Ale hosté už nechtějí riskovat, a tak vyhazují kotouče ze své obranné třetiny do středního pásma. A zatím je to úspěšná taktika.
     
    55:46
    Togliatti se stále nedaří vytvořit nějaký souvislý tlak. Hosté výborně brání střed kluziště a ještě k tomu dobře napadají.
     
    54:41
    Na druhé straně střílel Vorobjov, který se dostal k odraženému kotouči. Svým pokusem prověřil beton, nicméně Demčenko byl pozorný.
     
    53:24
    Popov využil volného prostoru na levé straně. Nabruslil si blíže ke kruhu, v němž tvrdou střelou napálil helmu Ježova. Ten ale není nikterak výrazněji otřesen.
     
    52:51
    Domácí v plném počtu.
     
    52:02
    A to se právě stalo krátce na to! Barancev ujížděl sám, jenže před útočnou třetinou ztratil rychlost a obránci Čeljabinsku mu puk vypíchli.
     
    51:23
    Hosté využívají početní výhodu především v držení puku. Nechtějí o něj přijít, aby soupeř nezahrozil z případného protiútoku.
     
    50:51
    Jenže krátce na to se bude opět vylučovat. Tentokrát ale na straně Lady. Sekáním se provinil Fedorov a ten dostane menší trest.
     
    50:48
    Hosté v plném počtu.
     
    49:45
    Od modré pálil Barancev jehož pokus byl zablokován. Následně se hosté dokázali s velkým přehledem osvobodit.
     
    48:48
    Růžička udeřil protihráče do obličeje a obdrží za to dvominutový trest. Potrestaný je za hru vysokou holí. Nabízí se tak vyrovnání pro Ladu.
     
    48:39
    Z bekhendu poslal Romanov puk před brankoviště. Na přihrávku si sjížděl Nikitěnko, který jej z první trefil, ale puk mezi tři tyče neusměrnil.
     
    47:23
    Tentokrát už ale to bylo o poznání nebezpečnější. Ježovv si poradil s ranou Wilsona, a také s další střelou Kokukova.
     
    46:28
    Z úhlu vyslal Černikov kus černé pryže před branku. Domácí gólman raději letící puk zachytil a nedovolil tak soupeřům dorážet.
     
    45:36
    Hosté jsou stále mírně aktivnější. Lada se trápí střelecky a domácím především nevychází přechod přes střední pásma.
     
    44:34
    Mezi kruhy se k puku dostal Atjušov jehož zakončení zamířilo přímo do lapačky gólmana. Ten opět raději přerušil hru.
     
    43:48
    Rychlý protiútok Čeljabinsku založil Růžička. Ten poté přeposlal kotouč na Osnovina, který pálil z první, nicméně svatyni netrefil.
     
    42:40
    Domácí se snaží udržet déle v útočné třetině, ale Demčenko je zatím pozorný. Poradil i s nebezpečnou dorážkou před brankovištěm z hokejky Střelcova.
     
    41:28
    Osnovin vypálil od modré čáry. Ježov se dokázal včas přemístit k protilehlé tyči a jeho ránu zneškodnil. Následuje vhazování před domácí brankou.
     
    40:43
    V individuální akci se prezentoval Nikitěnko. Ten se propasíroval přes celé kluziště, ale v poslední chvíli mu puk sjel z čepele a k zakončení se tak nedostal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Parádní druhé dějství přineslo množství branek. Spokojenější mohou být hosté, kteří v přestřelce vedou 4:3. Oba týmy jsou si hodně vyrovnané, a tak je třetí třetina otevřená a věřím, že se dočkáme stejně pohledné pasáže, jako v této. Ta začne přibližně v 18:43.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:10
    Hra se hodně otevřela Jakoby si hráči nevšímali středového pruhu a pouze přecházejí do útočné třetiny. Oba brankaři si tak nedostatek práce nemohou stěžovat.
     
    38:34
    Romanov vyslal ránu od modré čáry. S tím si Demčenko poradil. Následně nebezpečně dorážel Fachtrudinov, nicméně ten z úhlu nedokázal poloprázdnou branku trefit.
     
    37:26
    Zvýšit náskok Traktoru mohl Panov. Ten ujížděl z útočné třetiny sám na Ježova. Střelou mezi betony ale domácího muže v masce nepřekvapil.
     
    36:15
    Špatné vyhození Katičeva málem využil Hunkes, který kotouč zachytil na modré čáře. Pro jeho smůlu byl ale neposedný ap uk mu přeskočil a zamířil do středního pásma.
     
    36:04
    Vůbec s ní Togliatti nedokázalo naložit. Lada sice kroužila v útočné třetině a téměř celé dvě minuty držela puk. K žádné vážnější střele ale nedošlo.
     
    34:04
    Domácí si zahrají početní výhodu. Čeljbanisk hrál totiž v šesti. Uvidíme, jak s tím prohrávající tým dokáže naložit.
    WILSON - 3:4
     
    33:13
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Gólová přestřelka nebere konce. Kokujov vypálil z pravé strany na což zareagoval Demčenko máchnutím lapačkou. Kotouč do ní ale nezamířil, pouze se ohranu odrazil ke straně, přímo do míst, kam si sjížděl KYLE WILSON, jenž se před odkrytou bránou nemýlil a s velkým klidem usměrnil puk za brankovou čáru. Asistence: Semjon Kukov.
     
    31:24
    Domácí jsou ale aktivnější. Od modré čáry napřáhl až ke stropu Fachrutdinov jehož dělovka skončila na brusli bránícího protihráče.
     
    30:49
    V individuální akci se pokoušel prosadit Bulic. Svým pokusem prověřil vyrážečku Ježova. Následný skákavý puk ale obrana domácích odpálila do bezpečí.
     
    29:42
    Tahle přesilová hra ale zůstane nevyužita. Hostující hráč je opět na hrací ploše. Oslabení zvládl Traktor bez větších potíží.
     
    27:42
    Těch vyloučení začíná přibývat opravdu hodně. Dalším potrestaným je Popov za držení.
    PANOV - 3:3
     
    27:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přeslová hra Traktoru. Čistov poslal kotouč na zteč před branku. Tam se k puk dostal KONSTANTIN PANOV, který z první kotouč za záda Ježova nepropasíroval, nicméně se k němu kus černé pryže vrátil a z následné dorážky se Panov už nemýlil. Asistence: Deron Quint, Stanislav Čistov.
     
    26:58
    Šance na vyrovnání pro Traktor přichází vzápětí. Dvouminutový trest obdrží Šulakov, který jej dostane za hákování.
    MASTRJUKOV - 3:2
     
    25:25
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec to nebyl nájezd, ale po dlouhém váhání a diskuzi s videorozhodčím je domácím uznán technický gól. A o ten se postaral ALEXEJ MASTRJUKOV. Bez asistence.
     
    25:25
    Vstřelený gól Togliatti nabudilo. Domácí jsou momentálně lepším týmem. Do šance se hnal Mastrjukov, který byl těsně před Demčenkem faulován. Možná to bude nájezd!
    PETROV - 2:2
     
    23:49
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Stačil jeden protiútok domácích a je opě srovnáno. JURIJ PETROV vyslal projektil z vrcholu levého kruhu. Jeho rána nebyla tvrdá a vypadalo to, že Demčenko puk zachytí, jenže hostujícící gólman nedokázal sevřít betony včas, kus černé pryže mu vypadl a doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Denis Golubev.
     
    23:27
    Kokujov obkroužil branku s cílem najít následným pasem spoluhráče před brankovištěm. Nicméně neúspěšně.
     
    22:20
    Na druhé straně to zkusil Valujskij přes obránce. Demčenko měl zakrytý výhled, avšak dokázal na tuto střelu zareagovat včas.
     
    21:24
    Tažnou střelu vyslal Bulis, který si najel od mantinelu blíže ke kruhu. Ježov včas zasáhl a vyrazil kotouč do ochrannné sítě.
     
    20:51
    Hosté měli ještě část přesilové hry z předchozí části. Tu ale nevyužili a Togliatti je v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Zajímavá první perioda je za námi. Viděli jsme tři góly. DO vedení šli domácí zásluhou českého hráče Hunkese. Hosté ale dokázali vyrovnat, když se v 10. minutě prosadil Kukov. Netrvalo to ani minutu a Čeljabinsk se dostal do vedení, když se přesně trefil Piganovič. Další třetina začne přibližně v 17:51.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Z mezikruží vyslal prudký projektil Čistov. Pálil ale přímo doprostčed branky, kde číhal domácí gólman.
     
    18:51
    V závěru putuje na trestnou Bočarov, jenž se provinil hákováním. Přesilovka pro Ladu.
     
    17:00
    Růžička našel hezkou zadovkou útočícího Popova, který se zjevil ve výborné pozici. V brankovišti ale nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi. Mířil vysoko nad.
     
    16:00
    Po delší době se přerušuje. Následovat bude vhazování v útočném pásmu Čeljabinsku po pravici Ježova.
     
    15:30
    Z úhlu zkusil prověřit pozornost Demčenka ranou zápěstím Ogurcov. Svým pokusem ale našel jen beton přesouvající se ho gólmana.
     
    14:48
    Hosté v plném počtu.
     
    14:00
    Domácí se i nadále drží v útočné třetině. Čtvteřice obránců Čeljabinsku je značně unavená, avšak brání se statečně.
     
    13:30
    Před Demčenkem číhal Petrov, jenž se snažil dorážet nahozený puk. Hostující muž v masce ale pohotově zasáhl a kotouč vytěsnil.
     
    12:48
    Následuje vyloučení na straně Traktoru. Bulis podrazil soupeře a inkasuje za to menší dvouminutový trest.
     
    12:00
    Tým Traktoru momentálně hraje ve velké pohodě a naopak. Domácí tým je v herní křeči a jen těžce se dostává z dvougólového přídělu.
     
    10:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Po vhazování v útočném pásmu hostů se kus černé pryže dostal na modrou k OLEGU PIGANOVIČOVI, který vyslal puk na branku a k převapení všech jej usměrnil přesně k levé tyči, která byla nepokrytá. Ježov měl zakrytý výhled a na jeho ránu pravděpodobně neviděl. Asistence: Konstantin Panov.
    KUKOV - 1:1
     
    09:11
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Poměrně rychle je vyrovnáno. Sajustov odvedl výbornou práci, když vypíchl puk soupeři, poté ho zatáhl podél strany do útočné třetiny, kde před brankovištěm naznačil střelu. Tím zmátl obránce i brankaři, kteří se instinktivně po jeho ráně natáhli. Sajustov sice nevypálil, ale kotouč se dostal k Wilsonovi, jenž jej okamžitě přeposlal na střed, kde číhal SEMJON KUKOV a ten posal tvrdou střelou puk přesně mezi tři tyče. Asistence: Dmitrij Sajustov, Kyle Wilson
     
    07:50
    Hosté v plném počtu.
     
    06:30
    Domácí se početní výhoda zatím příliš nedaří. Několik střelecký pokusu od modré čáry Demčenko bez potíží zlikvidoval.
     
    05:50
    Bude se poprvé vylučovat. Na trestnou míří Atjušov, který se provinil hákováním. Následovat bude přesilovka pro Ladu.
    HUNKES - 1:0
     
    04:32
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení. Nastřelený kotouč vyrazil Demčenko betonem pouze před sebe, čehož využil dojíždějící JIŘÍ HUNKES, klterý se s ničím nepáral. Do puku se tvrdě opřel a nekompromisní dělovkou i v pádku dokázal kotouč usměrnit nad vyrážečku gólmana pod břevno. Asistence: Andrej Nikitěnko, Martin Zatovič.
     
    03:00
    A z následného útoku přišla střela zápěstím z hokejky Wilsona, který dobře střílel, nicméně Ježov zasáhl s velkým přehledem.
     
    02:00
    Další útok domácích zakládal podél strany Nitiěnko. Ten byl ale přitlačen k mantinelu a o puk jej hráči Traktoru obrali. Mohou tudíž zaútočit.
     
    01:00
    Dobrou střelou z mezikruží se prezentoval Černikov. Ten vypálil z první, avšak Demčenko roztáhl betony a jeho pokus včas zneškodnil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Lada Togliatti: Ježov – Barancev, Podhradský, Šulakov, Hunkes, Vorobjov, Romanov, Sloboda, Ogurcov – Černikov, Petrov, Golubev – Valujskij, Nikitěnko (C), Zaťovič – Mastrjukov, Sharov, Šarov, Bočarov – Fedorovo, Střelcov, Fachtrutdinov.

    Traktor Čeljabinsk: Demčenko – Quint, Katičev, Borodkin, Piganovič, Atjušov, Chlystov, Kostromitin, Sajustov – Čistov, Panov, Bulis (C), Wilson, Popov, Kokujov – Martin Růžička, Osnovin, Penkovskij – Veliškin, Mokin, Toluzakov.

    Rozhodčí: Bělov, Gašilov – Parfjonov, Sysujev..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa
    --- Lada Togliatti ---
    1.Karol Sloboda
    2. Peter Podhradský
    3. Jiří Hunkes
    4. Martin Zaťovič

    --- Traktor Čeljabinsk ---
    1. Martin Růžička
    2. Jan Bulis
     
    Traktor Čeljbabinsk je na tom jen o málo hůře než dnešní soupeř. Tento tým má totiž o pouhý bod méně a okupuije destáou příčku. Momentálně se Čeljabinsku vůbec nedaří. Naposledy obdržel velký debalk od Magnitogorosku a na vyhrá čeká šest zápasů.
     
    Nováček Lada Togliatti má na svém kontě po šestnácti odehraných zápasech 16 bodů a ve východní konferenci je na osmé pozici s 32 vstřelenými góly a 45 inkasovanými. Naposledy Lada vyhrála na půdě Nižněkamsku 4:1.
     
    Krásné hokejové odpoledne. V dnešním střetnutí kontinentální ligy se střetne Lada Togliatti, které přivítá na své půdě Traktor Čeljabinsk. Mírným favoritem tohoto střetnutí jsou domácí a zápasem Vás provede Martin Doležal.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 5. Hunkes (Nikitěnko, Zaťovič), 24. Petrov (Golubev), 26. Mastrjukov – 10. Kukov (Sajustov, Wilson), 11. Piganovič (Panov), 28. Panov (Quint, Čistov), 34. Wilson (Kukov)


    Lada Toljatti: Ježov – Barancev, Podhradský, Šulakov, Hunkes, Vorobjov, Romanov, Sloboda, Ogurcov – Černikov, Petrov, Golubev – Valujskij, Nikitěnko (C), Zaťovič – Mastrjukov, Sharov, Šarov, Bočarov – Fedorovo, Střelcov, Fachtrutdinov.
    Traktor Čeljabinsk: Demčenko – Quint, Katičev, Borodkin, Piganovič, Atjušov, Chlystov, Kostromitin, Sajustov – Čistov, Panov, Bulis (C), Wilson, Popov, Kokujov – Martin Růžička, Osnovin, Penkovskij – Veliškin, Mokin, Toluzakov.

    Rozhodčí: Bělov, Gašilov – Parfjonov, Sysujev.
    bahis siteleri