CSKA Moskva – Manchester City 2:2 (kon.) | AS Řím – Bayern 1:7 (kon.) | APOEL – PSG 0:1 (kon.)
Barcelona – Ajax 3:1 (kon.) | Schalke – Sporting 4:3 (kon.) | Chelsea – Maribor 6:0 (kon.)
BATE – Šachtar 0:7 (kon.) | Porto – Ath. Bilbao 2:1 (kon.)
konec
BATE Borisov
0:7 (0:6)
FK Šachtar Doněck
Úterý 21.10.2014, 20:45 • Borisov Arena, Borisov (Bělorusko) • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
    Luiz ADRIANO - 0:7
     
    82
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    LUIZ ADRIANO pokračuje ve svém gólovém tažení, když si předchozí penaltu musel po prvním úspěšném pokusu zopakovat kvůli předčasnému vběhnutí spoluhráčů do pokutového území, druhý pokus ale nasměroval ke stejné tyči a opět pokočil Černika.
    Luiz ADRIANO - 0:6
     
    44
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    Šachtar bojuje o vstup do fotbalových dějin a brankář Černik nevěřícně skrývá tvář ve vlastním dresu! Fotbalisté Šachtaru opět naprosto rozebrali obranu Borisovu, Ševčuk naprosto přesným centrem připravil LUIZI ADRIANOVI doklepnutí do prázdné branky a brazilský šutér skóruje již počtvrté!
    Luiz ADRIANO - 0:5
     
    40
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    Tak i Šachtar skóruje popáté během prvního poločasu! LUIZ ADRIANO završil svůj dnešní hattrick poté, co hosté další nádhernou kombinací rozebrali domácí obranu, Ševčukův přízemní centr Nemanja Tubić patičkou pouze připravil Adrianovi k zakončení a ten neměl s Černikem nejmenší problém!
    Luiz ADRIANO - 0:4
     
    36
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    Fotbalisté Šachtaru nejspíše chtějí místo Borisova soupeřit na dálku s mnichovským Bayernem! Po další parádní souhře Ševčuk uvolnil na brankovišti LUIZE ADRIANA a ten ze tří metrů snadno pokořil bezmocného Černika!
    Douglas COSTA - 0:3
     
    35
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    Penalta se sice nekopala, přesto na třetí branku hosté dlouho nečekají a zápas se pomalu stává exhibicí! Domácí opět přišli o míč v útoku, Alex Texieira bravurně zvládl brejkovou akci tří proti dvěma, když přesným pasem uvolnil za hostujícími obránci Taisona s Douglasem Costou, první jmenovaný připravil míč DOUGLASI COSTOVI před prázdnou branku a Šachtar potřetí slaví!
    Luiz ADRIANO - 0:2
     
    28
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    Černik sice vystihl směr rány LUIZE ADRIANA, brazilský kanonýr ukrajinského celku ale svoji ránu nasměroval prudce k tyči a nezaváhal!
    Alex TEIXEIRA - 0:1
     
    12
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    Hosté trestají naprosto fatální hrubku Jablonského při rozehrávce! Domácímu záložníkovi, v té chvíli působícím v roli posledního, na středové čáře snadno sebral míč Taison, vysunul ALEXE TEIXEIRU zcela osamoceného vstříc brankáři Černikovi, brazilský míčový kouzelník domácího gólmana obešel a snadno zasunul míč do prázdné branky!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 12. Teixeira (Taison), 28. Adriano (pen.), 35. Costa (Taison), 36. Adriano (Ševčuk), 40. Adriano, 44. Adriano (Ševčuk), 82. Adriano (pen.)

    Karty:   27. Černik (BAT), 80. Mladenović (BAT) – 88. Adriano (SAC)


    BATE Borisov: Černik – Chaguš, Paljakow, Tubić (46. Hajdučyk), Mladenović – Lichtarovič (C) (46. Alexijevič), Jablonski – Hardzejčuk, Karnicki, M. Volodko – Signevič (74. Baga).
    Náhradníci: Saroka – Hajdučyk, Alexijevič, Pawlow, Aljachnovič, Baga, Jakovlev.

    FK Šachtar Doněck: Pjatov – Srna (C), Kučer, Rakyckyj, Ševčuk – Stěpaněnko, Fernando (46. Fred) – Costa (46. Marlos), Teixeira, Taison (46. Bernard) – Adriano.
    Náhradníci: Kanibolockij – Ordec, Azevedo, Fred, Marlos, Bernard, Gladkyj.

    Rozhodčí: Bebek – Petrović, Grgić (vš. Chorvatsko)
    bahis siteleri