Liberec – Sparta 5:4 (2:0 po s.n.) | Ostrava – Mladá Boleslav 6:5 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
6:5 (1:1, 4:2, 1:2)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Sobota 08.11.2014, 20:00 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    59:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Závěr bude ještě hodně dramatický! Kontaktní gól dával TOMÁŠ CHROUST, tentokrát už brankář v ostravských službách nebyl dostatečně rychlý a důrazná rána proletěla kolem tyče za Láju. Asistence: Radim Křenek.
     
    52:16
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravě se dnes rychlé protiútoky na jeden dotek opravdu daří. Petr Krzyžanek přenechal míček JANU KOLAJTOVI, ten se prezentoval krásnou střelou z dálky a Rytych se po vypuknutí radosti na domácí střídačce jen překvapeně otočil. Asistence: Petr Krzyžanek.
     
    43:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Následná standardní situace již nebezpečná byla a přinesla také změnu skóre. PETR SALÁT se zmocnil odraženého míčku a překvapivou střelou nenechal zasáhnout Láju v domácí kleci. Asistence: Petr Kološ.
     
    29:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na gól Ostravanů odpovídají hosté téměř okamžitě. JIŘÍ CURNEY se rozběhl a vypálil. Jeho přesná a zároveň důrazná střela nechala za sebou všechny možné překážky a překvapila i samotného Láju. Asistence: Martin Rožnovják.
     
    29:21
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Pečlivé rozehrání nakonec přineslo ovoce. Patrik Ožana vyslal pěknou přihrávku skrz brankoviště přesně na hůl PATRIKU ŠIMÍČKOVI. Střelec branky se zorientoval v prostoru před Výtiskem bravurně a vsítil 5. branku jeho týmu. Asistence: Patrik Ožana.
     
    27:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavi nejspíše oddechový čas pomohl, hosté totiž snižují. JIŘÍ CURNEY prověřil gólmana dělovkou ze střední vzdálenosti a vymetl růžek domácí svatyně. Asistence: Tomáš Chroust.
     
    25:50
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté musí skousnout další inkasování. Petr Krzyžanek vyvezl míček zpoza své branky a vysokým a zároveň dalekým lobem našel v blízkosti Výtiskovy brány nabíhajícího PETRA TRULÍKA, ten stihl změnit směr míčku, který zaplachtil pod břevno. Asistence: Petr Krzyžanek.
     
    22:57
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácí se radují z velice povedené 23. minuty. Útok na levém křídle založil Kamil Peřka, jehož následný pas skončil u PETRA TRULÍKA. Druhý jmenovaný zvedl hlavu a zvládl usměrnit míček k tyči Výtiskovy svatyně. Asistence: Kamil Peřka.
     
    22:20
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Postupná akce v podání Ostravanů slaví úspěch. Kombinace mezi domácími přinesla stoprocentní šanci pro PATRIKA ŠIMÍČKA, jenž stál naprosto osamocen před téměř úplně odkrytou brankou a míček poslal bez problémů mezi 3 tyče. Asistence: Dan Kašovský.
     
    19:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ostravané se musí smířit s inkasovaným gólem do šatny. Necelých 30 sekund před sirénou vypálil od půlky JIŘÍ CURNEY a jeho nepříjemná jedovka končí v brance. Asistence: Radim Křenek.
     
    12:20
    Ostrava právě vstřelila branku!
    V Ostravě byl otevřen gólový účet. Pohlednou otočku kolem klece předvedl KAMIL PEŘKA a může slavit, neboť míček doskákal až za záda Výtiska. Nikdo z boleslavské obranné dvojice nedokázal včas obrat soupeře o kulatý předmět. Asistence: Petr Trulík.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 13. Peřka (Trulík), 23. Šimíček (Kašovský), 23. Trulík (Peřka), 26. Trulík (Krzyžanek), 30. Šimíček (Ožana), 53. Kolajta (Krzyžanek) – 20. Curney (Křenek), 28. Curney (Chroust), 30. Curney (Rožnovják), 44. Salát (Kološ), 60. Chroust (Křenek)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Lája (Robenek) – Krzyžanek, Lipový, Komačka, Skácel, Svačinka, Šimík, Trulík, Kašovský, Šimíček, Eichner, Kolajta, Kováč, Ožana, Švajný, Peřka, Vítovec, Suszka, Ivan
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Výtisk (Rytych) – Novák, Rožnovják, Gwuźdź, Kadlec, Pluhař, Křenek, Jelínek, P. Bouška, Ekl, Salát, Votruba, Chroust, J. Bouška, Mátl, Ludvík, Kološ, Curney, Kroupa

    Rozhodčí: Kamil Sojka a Tomáš Sojka

    Diváci: 231